Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 18:08)
Bronzatas, kaip sakė Summer-In-Paris, nėra maskuoklis. Jis suteikia veidui tokią gaivią, spalvą, jį pagyvindamas. Paraudimai truputuką sumažėja, bent jau man, o jeigu būna koks spuogelis, tam reikalui naudoju cover stick'ą mirksiukas.gif

o man cover stick'as nepateisino lukesciu..nemaskuoja spuogeliu.na bent ne taip gerai kaip cheminis maskuoklis. truputeli gaila isleistu pinigeliu... bet sunaudosiu... kazkaip nei cover stick, nei concealer neduociau 10 balu. ... o visus likusius tik uz naturaluma turbut tegautu...
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 17:11)
o man cover stick'as nepateisino lukesciu..nemaskuoja spuogeliu.na bent ne taip gerai kaip cheminis maskuoklis. truputeli gaila isleistu pinigeliu... bet sunaudosiu... kazkaip nei cover stick, nei concealer neduociau 10 balu. ... o visus likusius tik uz naturaluma turbut tegautu...

Concealer'io nesu bandžiusi, bet cover stick'as man labai patinka: pamaskuoja ir dar džiovina spuogelį. Beje, kurį cover stick'o numerį turi 01 ar 02? Maniškis 02 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 19:38)
Concealer'io nesu bandžiusi, bet cover stick'as man labai patinka: pamaskuoja ir dar džiovina spuogelį. Beje, kurį cover stick'o numerį turi 01 ar 02? Maniškis 02 ax.gif

02. gerai issireiksta- pamaskuoja,bet ne uzmaskuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 17:56)
02. gerai issireiksta- pamaskuoja,bet ne uzmaskuoja  blush2.gif

O kokią techniką naudoji? biggrin.gif Kai jau susigeria kremukas, bronzatas aš tapšnoju su cover sticku, o paskui švelniai įtrinu su mažiausiu pirštu. O jeigu einu kur vakare, daugiau bronzato dedu, tada cover stick'as ir dar biri pudra, kuri nugesina tai, ko per daug biggrin.gif
Papildyta:
Dar kiek skaičiau dr.H puslapyje, spuogelių maskavimui labiau tinka concealer'is, o cover stick'as džiovina ir gydo. Nebandei concealer'iu maskuoti?
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 20:13)
O kokią techniką naudoji? biggrin.gif Kai jau susigeria kremukas, bronzatas aš tapšnoju su cover sticku, o paskui švelniai įtrinu su mažiausiu pirštu. O jeigu einu kur vakare, daugiau bronzato dedu, tada cover stick'as ir dar biri pudra, kuri nugesina tai, ko per daug biggrin.gif
Papildyta:
Dar kiek skaičiau dr.H puslapyje, spuogelių maskavimui labiau tinka concealer'is, o cover stick'as džiovina ir gydo. Nebandei concealer'iu maskuoti?

concealer bandziau tik paakiams. reiks pabandyt ir spuogeliam. 4u.gif
o technika tai -roziu kremas, concealer paakiams, krempudre, cover stick spuogui ir presuotas bronzantas. cia jau iseigine technika. viskas is dr.H.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 18:26)
concealer bandziau tik paakiams. reiks pabandyt ir spuogeliam. 4u.gif

Parašyk kaip maskuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 16:11)

O man tai jisai thumbup.gif , bet jo funkcija yra ne maskuoti ax.gif , jisai yra gydomo pobudzio ax.gif .Maskavimui yra concealeris ax.gif
Tas stickeris man thumbup.gif , concealeris nelabai ,gundausi Kaledoms Yves Sant Loreno pasidovanoti ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 17:13)

Taip man parduotuvėje aiškino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 17:52)
Negi visai nepatinka? Man superinė priemonė, ypač šaltuojų metų laiku, kada nusiplauna vasaros įdegis. Veidas taip natūraliai rusvas atrodo ir nėra jokio skirtumo tarkim veido spalvos su kūno ir pan. thumbup.gif Beje, jį galite naudoti ir kūnui  mirksiukas.gif

Na del rudumo tai gal, bet man ir pamaskuoti labai reikia verysad.gif Žiūrėsiu, gal dar susigyvensiu su juo kaip nors rolleyes.gif O ateity gal ir conceiler'į įsigysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 12 10, 22:49)
O man tai jisai  thumbup.gif , bet jo funkcija yra ne maskuoti  ax.gif , jisai yra gydomo pobudzio  ax.gif .Maskavimui yra concealeris  ax.gif
Tas stickeris man  thumbup.gif , concealeris nelabai ,gundausi Kaledoms Yves Sant Loreno pasidovanoti  ax.gif
Taip man parduotuvėje aiškino  ax.gif

vadinasi,reiks dazniau stick pasipeckiot,gal apgydys.pora nieksu yra islinde kaip tik i pavirsiu ax.gif 4u.gif
QUOTE(Zuma @ 2008 12 10, 23:19)
Na del rudumo tai gal, bet man ir pamaskuoti labai reikia  verysad.gif Žiūrėsiu, gal dar susigyvensiu su juo kaip nors  rolleyes.gif O ateity gal ir conceiler'į įsigysiu  smile.gif

concealer'is turbut pirmas daiktas,kurio is dr.H nepatariu rolleyes.gif nznau ka sitoj vietoj reiks galvot,nes paakius tikrai noreciau nuo chemijos labiau apsaugot doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 20:22)

concealer'is turbut pirmas daiktas,kurio is dr.H nepatariu  rolleyes.gif  nznau ka sitoj vietoj reiks galvot,nes paakius tikrai noreciau nuo chemijos labiau apsaugot  doh.gif

Jauciu be šansu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 12 10, 16:49)
Bet tai nesuprantu - gi jokios po spalvos nesimato nuo bronzanto, jei ant jo dar uztepi pudros. Tada tik pudros spalva matosi. Ar as kazko nesuprantu  g.gif

Matosi, matosi smile.gif Kadangi pudra yra praktiškai perregima, ji turi labai nedaug pigmento, tad tarsi susilieja su oda, ją palygindama.

O cover stick'ą tik kartais naudoju. Maskuot tai pamaskuoja, bet nr. 02 man yra kelis kartus per šviesus doh.gif Blogybė, kad nėra tamsesnių... tai retokai naudoju, extra atvejis nebent verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 10, 22:59)
Matosi, matosi smile.gif Kadangi pudra yra praktiškai perregima, ji turi labai nedaug pigmento, tad tarsi susilieja su oda, ją palygindama.

O cover stick'ą tik kartais naudoju. Maskuot tai pamaskuoja, bet nr. 02 man yra kelis kartus per šviesus doh.gif Blogybė, kad nėra tamsesnių... tai retokai naudoju, extra atvejis nebent verysad.gif

Nu įdomiai čia bigsmile.gif Aš va šiandien irgi ant bronzanto mineraline biria pudra pasibudravau, tai veidas kaipmat lygesnis (bet ta mineralkė ir viena jį lygina g.gif ). Beje, kaip tik norėjau paklausti, gal žinote ar mineralinėj pudroj (konkrečiai Bare Essentials (nežinau kaip rašosi tiksliai blush2.gif )) yra kokių blogybių, ar ją galima priskirt prie ekologiškų?
Na, aš vis dar tikiuosi susidraugauti su savo bronzantu. Ačiū už patarimą dėl concealer'io mirksiukas.gif
Atsakyti