Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(kerera @ 2009 01 13, 17:27)
NEPYKITE, LABAI TINGEJAU SKAityti visa tema blush2.gif  Bet ar kainytes labai skiriasi perkant internetu nei pas mus parduotuveje? blush2.gif 
Beje gal kas galetu pakonsultuoti, kokias prekytes reiketu isigyti, misriai, linkusiai rausti odai? ax.gif
DEKUI 4u.gif

palyginau tik kelis daiktelius iš paskutinio pirkinio su kainom kurios 1 puslapy surašytos
Cleansing cream skiriasi vos ne 25 lt
Rožių kremas irgi panašiai

tai sakyčiau normaliai skiriasi cool.gif

aišku krūvoj perkant ant siuntimo sutaupėm ...

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 01 13, 23:35)
palyginau tik kelis daiktelius iš paskutinio pirkinio su kainom kurios 1 puslapy surašytos
Cleansing cream skiriasi vos ne 25 lt
Rožių kremas irgi panašiai

tai sakyčiau normaliai skiriasi  cool.gif

aišku krūvoj perkant ant siuntimo sutaupėm  ...

Gaila kad anksciau nepamaciau jog darot uzsakyma... verysad.gif
labai noriu isigyti sios kosmetikos ax.gif
Jeigu kas ateityje darysit uzsakyma bukit geros parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
As ir jungiuosi prie merginu, kurios ateityje ruosiasi daryti uzsakyma 4u.gif
Taip pat laukiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust ar rožių kremas tinka mišriai odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 01 14, 11:32)
Norėjau paklaust ar rožių kremas tinka mišriai odai?  blush2.gif

tikrai puikus thumbup.gif bet siuo metu, mano oda siek tiek pasausejus vietomis, tikrai nepastebejau, kad riebintu ar ka g.gif na, nebent gal jei odi labai jau vietomis riebi butu g.gif
Atsakyti
sveikutės ,kažin kiek ilgai galima laikyt rejuvenanting kaukę ?Aš užsidėjus ją sėdžiu jau pusvalanduką ir dar nesinori nuplaut ,kažin nepakenks ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 14, 14:14)
sveikutės ,kažin kiek ilgai galima laikyt rejuvenanting kaukę ?Aš užsidėjus ją sėdžiu jau pusvalanduką ir dar nesinori nuplaut ,kažin nepakenks ?

nepakenks.. as kelis kart per nakti laikiau.. seip raso (kazkur skaiciau, gal cia SM g.gif ), kad galima ir pries krema (ar tai vietoj jo) uzsitept g.gif bet taip tai nesu bandzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 14, 14:31)
nepakenks.. as kelis kart per nakti laikiau.. seip raso (kazkur skaiciau, gal cia SM  g.gif ), kad galima ir pries krema (ar tai vietoj jo) uzsitept  g.gif bet taip tai nesu bandzius  biggrin.gif

galima laikyti pusvalandį drąsiai smile.gif

aš kartais ne ant viso veido bet ant kokio spuogiuko jeigu iškylą užtepu ir taip visą dieną pravaikštau - gerokai apgyja

... sakykit kas per daiktas AUFBAU MASKE - neradau vertimo niekur blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už ats ,bet kaip gaila ,kad nepaskaičius atsakymų ,jau nusiploviau ,būčiau palaikius dar kokią valandikę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 01 14, 12:32)
Norėjau paklaust ar rožių kremas tinka mišriai odai?  blush2.gif

Tinka jis visam kam thumbup.gif Tik kur vietos riebesnės, jo laabai mažą kiekį reikia tepti. Ir tikrai neriebins mirksiukas.gif

QUOTE(lidusia @ 2009 01 14, 14:35)
... sakykit kas per daiktas AUFBAU MASKE - neradau vertimo niekur  blush2.gif

Čia yra stangrinanti kaukė. Mama mano naudoja, labai patenkinta smile.gif Irgi kelis kartus mėginukų buvau gavus su siuntiniu. Tai čia spėjų jau kiek į brandumą odai blush2.gif
Atsakyti
mane taip pat domina sekantis uzsakymas, nepamirskit prasau ir manes ax.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal kuri is jusu turite atliekamu apmuliu? as turiu tik 14, tai reiktu dar tiek pat pirkti.. gal kuri turite parduoti butu pigiau... aciu
Atsakyti