Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

[quote=katiniene-gerai,2009 01 05, 19:05]
as turiu aliejuko meginuka, bet kazkaip neperprantu kaip ji naudot, man toks jausmas, kad jis riebala palieka, ar as netaip kazkaip ji naudoju, nebezinau jau, gal per daug tepu jo.
o vien tik aliejiju naudojat ar su kokiu hauschkos kremu pakaitaliojam, ar maisot kazkaip?
[/quote]

kazkuri is forumieciu patare ant dregno veidelo ta aliejuka tept. isbandziau ir kaip gerai thumbup.gif nebuna tokio blizgejimo, kaip aliejum issitepus wink.gif
Papildyta:

Papildyta:

drinks_cheers.gif man pvz per nakti spuogiuka isdziovina mirksiukas.gif bet jau kvapas tai feee...
[/quote]

aha, jei is namu ruosies iseit, tai juo geriau nesitept mirksiukas.gif nors man tai tas kvapas ner bjaurus. tik intensyvus labai ax.gif
[/quote]
nu kvapelis tai man ir astrokas fuuuuuuuuuu
o jum juo kai patepat arbatmedzio aliejum nesuerzina odos neparausta?
Atsakyti
[/quote]
[/quote]

man tai ne smile.gif gal ir paraustu, jei labai daznai ir labai daug jo teptum...
Atsakyti
[quote=katiniene-gerai,2009 01 05, 19:35]
[/quote]
[/quote]

man tai ne smile.gif gal ir paraustu, jei labai daznai ir labai daug jo teptum...
o jus kaip daznai tepat?
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 01 05, 18:34)
as tai sakiau pabandysiu is avene ta kremuka cleananse K ar kazkaip panasiai rasos, skaiciau kad juo ce labai dziauges forumietes.

tai vienas blogiausiu kremu is mano naudotu, cia aisku individualu, bet man grauze toks rugstys, liko riebumas toks ant veido, zodziu visiskai nepatiko schmoll.gif

isbandziau Hauschkos Moisturising day cream, tai labai toks apgaulingas pasirode, is pradziu atrodo kad labai lengvas, nes pati konsistencija kaip pienelio ir tepasi smagiai, bet paskui paliko nemalonu riebumo jausma,tai mano misriai odeliai gal nelabai, kol kas svarainiu man nepakeiciamas smile.gif
Atsakyti
nepamenu, Stepono 6 yra pirkti hauschkos roziu ne light bet to kito kremo veidui meginuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 01 06, 11:52)
nepamenu, Stepono 6 yra pirkti hauschkos roziu ne light bet to kito kremo veidui meginuku? 4u.gif

Si dabar naudoju, tai tikrai kol kas nenuvyle rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 01 06, 11:52)

Jeigu neišpirkta, turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 06 sausio 2009 - 13:10
Na va, kaip zadejo taip ir padare - vokietis e-bay Hauschkos parduotuve uzdare. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2009 01 07, 11:00)
Na va, kaip zadejo taip ir padare - vokietis e-bay Hauschkos parduotuve uzdare.  verysad.gif

Kokios liudnos naujienos verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 01 07, 13:48)
Kokios liudnos naujienos verysad.gif  verysad.gif

blink.gif verysad.gif
o priminkit, del ko jis ja uzdare? o nebuvo lyg mineta, kad lyg bus galima isigyt dar kazkaip, ar maisau kazka? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 07, 14:05)
blink.gif  verysad.gif
o priminkit, del ko jis ja uzdare? o nebuvo lyg mineta, kad lyg bus galima isigyt dar kazkaip, ar maisau kazka? mastau.gif

Jis rase, kad e-bay'juje uzdare todel, kad turi savo normalia parduotuve ir jau verslas isisuko tiek, kad nebeturi laiko internetiniams uzsakymams aptarnauti, kuriu vis daugeja. (kur cia nedauges smile.gif ) Nuo siol uzsakymus jis priima tiesiogiai emailu - atsiunte pilna Hauschkos kainorasti - uzsakymo forma, ivedus kiekius ir nusiuntus atgal, jis atsiuncia patvirtinima, sumoki paypal'u ir lauki prekiu.
Atsakyti
Merginos, nepykit, kad biškį ne į tem, bet taip ir nesusidraugavau su skystu bronzantu - pasitepiau kokius keturis kartus, ir neprilipo jis man. Taigi norečiau parduoti, sunaudota, kokie 3-5 milimetrai nuo viršaus buteliuko. Noriu parduoti už 50 lt ax.gif (mokejau 75 lt).
Taip pat su mielu noriu parduočiau už 10 lt Moisturizing kaukės mėginuką, vieną kart bandytas (mokėjau 17 lt), arba, dar geriau, keisčaiau į Rejuvinating (nžn, kaip rašosi) mėginuką, kad ir ne naują 4u.gif
Greičiau per AŽ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 07 sausio 2009 - 16:27