Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Bremen @ 2008 12 07, 23:20)
Na su ta tubele toks reikalas  biggrin.gif  namuose tai jinai patogu, bet pabandyk rankinuke pasinešioti  doh.gif

Tas tiesa, užteko kažkada įsimest į lėktuvo bagažą Hauschkos kažkurį kremą, tai buvusi tobulai nauja galiausiai išėjo visa susiglamžiusi ir persisukusi, kai nusileidau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 07, 23:33)
Man tai patogios tūbelės tuo, kad išspaudus nebepatenka oro į jas, tai visada matai, kiek dar likę. O kai namie stovi, tai gražiai lankstau sau nuo galo, žodž problemos nėra blush2.gif Nors likus keliems milimetrams kremo jau prasideda nagų krapštymo menas biggrin.gif
Čia to Hauschkos tepamo? bigsmile.gif Gal ir nieko būtų namie tokį turėt.

del oro nepatekimo i tubele,tai thumbup.gif as ir lanksciau nuo galo tubele kremo,bet po to ti kosmariskai truputi,kai mazai belieka blush2.gif

tepamas ne Dr.H. o Body America organics with attitude. atseit, 60%naturaliu medziagu.(matyt,amerikieciam ir tiek jau yra daug) gavau dovanu is Amerikos. per saldu po nosim man toks kvapas.bet negali gi ismest lotuliukas.gif kazkaip sazine neleidzia dovanota daikta mest.tai sutepsiu alkunem ir kojom.jau esu taip pora tepamu suoptimizavus.alkunem labai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 08 gruodžio 2008 - 01:01
QUOTE(Bremen @ 2008 12 07, 23:20)
Na su ta tubele toks reikalas  biggrin.gif  namuose tai jinai patogu, bet pabandyk rankinuke pasinešioti  doh.gif

bremen, anksciau minejai, kad tavo kosmetike dirba su hauska kosmetika- o kokiam cia mieste? ax.gif
taip reikia Kaune kosmetikes-naturalistes- gal kas zinot ir galit rekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 08, 11:41)
bremen, anksciau minejai, kad tavo kosmetike dirba su hauska kosmetika- o kokiam cia mieste?  ax.gif

jei neklystu, tai Bremen net ne LT.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 07, 22:13)
Tas tiesa, užteko kažkada įsimest į lėktuvo bagažą Hauschkos kažkurį kremą, tai buvusi tobulai nauja galiausiai išėjo visa susiglamžiusi ir persisukusi, kai nusileidau doh.gif

Na pagaliau supratot apie ka as cia visa laika dejuoju biggrin.gif

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 08, 09:41)
bremen, anksciau minejai, kad tavo kosmetike dirba su hauska kosmetika- o kokiam cia mieste?  ax.gif

Gaila ne LT

QUOTE(agnuta @ 2008 12 08, 10:13)
jei neklystu, tai Bremen net ne LT.

Bremen yra Bremene blush2.gif , Vokietijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 08, 10:41)

mane tas irgi itin domintu, bet manau deja verysad.gif
Atsakyti
Parašysiu savo įspūdžius apie skystą bronzantą.
Tikėjausi kažko tokio, nes kiek skaičiau, merginos jį į savo top dešimtukus traukia, tačiau...
Dar tik pora rytų tepiausi kartu su Madara drėkinančiu kremuku, vienas paspaudimas bronzanto, tai man jokio poveikio nesimato verysad.gif Oda gal vos vos rudesnė, tačiau visi paraudimai kaip buvo taip liko, gal dar net paryškėjo, kai rusvumo įgavo verysad.gif Aprašyme rašo, kad turėtų sulyginti smulkius paraudimus ir randelius unsure.gif Tiesa, oda atrodo tokia sveikai rusva, tik tie paraudimai ir spuogiukai viską gadina. Gal turite kokių patarimų, gal aš kažkaip ne taip naudoju? Nenoriu ten dideliu maskavimų, bet bent šiek tiek tikėjausi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 12 10, 16:18)
Parašysiu savo įspūdžius apie skystą bronzantą.

Bronzantas tikrai nemaskuoja, esame apie tai diskutavusios čia 4u.gif Mano oda irgi nelygios spalvos, tad ant bronzanto visuomet tepu pudrą - kompaktinę, kreminę arba abi kartu. O bronzantas tik grynai dėl spalvos...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 10, 16:48)
Bronzantas tikrai nemaskuoja, esame apie tai diskutavusios čia 4u.gif Mano oda irgi nelygios spalvos, tad ant bronzanto visuomet tepu pudrą - kompaktinę, kreminę arba abi kartu. O bronzantas tik grynai dėl spalvos...

Bet tai nesuprantu - gi jokios po spalvos nesimato nuo bronzanto, jei ant jo dar uztepi pudros. Tada tik pudros spalva matosi. Ar as kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 12 10, 15:49)
Bet tai nesuprantu - gi jokios po spalvos nesimato nuo bronzanto, jei ant jo dar uztepi pudros. Tada tik pudros spalva matosi. Ar as kazko nesuprantu  g.gif

Bronzatas, kaip sakė Summer-In-Paris, nėra maskuoklis. Jis suteikia veidui tokią gaivią, spalvą, jį pagyvindamas. Paraudimai truputuką sumažėja, bent jau man, o jeigu būna koks spuogelis, tam reikalui naudoju cover stick'ą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 17:08)
Bronzatas, kaip sakė Summer-In-Paris, nėra maskuoklis. Jis suteikia veidui tokią gaivią, spalvą, jį pagyvindamas. Paraudimai truputuką sumažėja, bent jau man, o jeigu būna koks spuogelis, tam reikalui naudoju cover stick'ą mirksiukas.gif

Na taip, dabar jau supratau smile.gif Zodziu nepteisino mano lukesciu, nors jie, matyt buvo nerealus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 12 10, 16:34)
Na taip, dabar jau supratau smile.gif Zodziu nepteisino mano lukesciu, nors jie, matyt buvo nerealus  doh.gif

Negi visai nepatinka? Man superinė priemonė, ypač šaltuojų metų laiku, kada nusiplauna vasaros įdegis. Veidas taip natūraliai rusvas atrodo ir nėra jokio skirtumo tarkim veido spalvos su kūno ir pan. thumbup.gif Beje, jį galite naudoti ir kūnui mirksiukas.gif
Atsakyti