Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 29, 14:19)
piestukini

O man jis labai patiko. Ir drekino gerai ir minkstino. Tik MB kartais jo pasivogdavo, tai gan greitai baigesi. Jamciau dar, bet truputi gaila tiek pinigu. Ta, kur turejau, buvau gavus dykai is kazkurio ebay pardavejo, nes buvo atsiuntes ne ta preke. Tai atsiprasydamas prie teisingo siuntinio ir balzama pridejo.

Kabant apie skysta bronzata - ar jums neatrodo, kad pastaruoju metu jis gerokai pasviesejes? As jo naudoju jau gal koki 3-4 buteliuka ir esu isitikinusi, kad ansksciau jis buvo tamsesnis. Dabar ji pradejau tepti tiesiogiai ant veido, nors anksciau maisydavau su kremu, nes tiesiogiai tepti budavo gerokai per tamsu (esu sviesiaode). Ir siaip tiesiog paziurejus i buteliuka matosi, kad sviesesnis g.gif Bet vis tiek tai nepakeiciamas Hauschkos produktas. Kam per tamsu - gal turit senesni leidima, tai reikia maisyti su kremu jo dedant tiek, kad gautusi norimas atspalvis. Neimanoma pasidaryti per tamsiai - juk ta atspalvi gali kontroliuoti.
Papildyta:
QUOTE(ingira @ 2008 12 28, 00:51)
labai nusivyliau taip isgirtuoju bronzantu, bjaurus atspalvis oranzinis, man patinka bronzinis rusvumas, pati ne baltaode, bandziau maisyti su kremu, bandziau nemaisyti, niu nelimpa jis man schmoll.gif

O man kaip tik jis ne oranzinis, palyginus su biriais bronzatais g.gif Gal daug jo tepi?
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 12 29, 20:53)
Kabant apie skysta bronzata - ar jums neatrodo, kad pastaruoju metu jis gerokai pasviesejes? As jo naudoju jau gal koki 3-4 buteliuka ir esu isitikinusi, kad ansksciau jis buvo tamsesnis.

Aš kolkas pirmą buteliuką pribaiginėju, turiu jau ir antrą nusipirkus, bet spalva buteliuko lyg ta pati.
Atsakyti
O pries kiek laiko pirkai? Man tai pirmas buteliukas buvo gal pries 2 metus, tai nebesuprantu, gal man vaidenasi su tuo atspalviu umn.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 12 29, 22:02)
O pries kiek laiko pirkai? Man tai pirmas buteliukas buvo gal pries 2 metus, tai nebesuprantu, gal man vaidenasi su tuo atspalviu  umn.gif

Pirkau gegužę pirmą buteliuką, o antrajį prieš gerą mėnesį ax.gif gal ir pasikeitė spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 16:40)
Pati turiu pieštukinį, patenkinta tikrai. Dėl greito nusivalgymo galėčiau pritarti, bet kad džiovina lūpas - ne rolleyes.gif

as nesakiau kad dziovina, jis tik tam kartui padengia, paminkstina, o kai jo nebelieka-tai lupos lieka suskeldeje kaip ir pries tai, rodos nebuvo nieko tepta. Siu poziuriu man zymiai labiau patinka TBS vit E ir Munken's balzamai
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 30, 14:57)
as nesakiau kad dziovina, jis tik tam kartui padengia, paminkstina, o kai jo nebelieka-tai lupos lieka suskeldeje kaip ir pries tai, rodos nebuvo nieko tepta.

Gal mėgsti kramtyti lūpas? ax.gif Vakare galima pabandyti sviestmedžiu pasitepti, labai padeda 4u.gif
Atsakyti
Ką dar iš Dr. Hauschkos galima įsigyti į spuogus linkusiai odai? Turiu Cleansing Cream, Rejuvenating Mask, Clarifying Toner, vokiškai nesuprantu, todėl nežinau, ar verta pvz Cleansing Clay Mask prikti.
Gal kas turite atsiliepimų apie šampūnus ir neem oil? Neturiu galimybių skaityti visas temas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresh: 30 gruodžio 2008 - 18:30
QUOTE(fresh @ 2008 12 30, 18:29)
Ką dar iš Dr. Hauschkos galima įsigyti į spuogus linkusiai odai?

Tai dar tiktų Steam bath (garinimo skystis) ir Clay mask (molis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 12 30, 19:29)
Ką dar iš Dr. Hauschkos galima įsigyti į spuogus linkusiai odai? Turiu Cleansing Cream, Rejuvenating Mask, Clarifying Toner, vokiškai nesuprantu, todėl nežinau, ar verta pvz Cleansing Clay Mask prikti.
Gal kas turite atsiliepimų apie šampūnus ir neem oil? Neturiu galimybių skaityti visas temas.

Man labai padejo Cleansing Cream ir Normalizing day Oil ax.gif Spuogu neliko po mazdaug 10 dienu thumbup.gif
http://www.drhauschk...and mature skin
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 12 30, 19:29)

Cleansing Clay Mask turejau, tai man labai patiko thumbup.gif is molio ir purvo kaukiu, tai sitai skirciau nr1 biggrin.gif
sampuna turejau normaliems plaukams, tai man jis netiko.. schmoll.gif kam dar daviau isbandyti, tai irgi netiko..
Atsakyti
Aš naudoju šmpūną riebiems plaukams, po pusės buteliuko poveikio beveik jokio schmoll.gif Riebaluojasi ir toliau taip pat dažnai verysad.gif
Na bet gal reikia daugiau kantrybės ir ilgesnio laiko efektui pasiekt ax.gif
plaukai pasidaro sunkiai iššukuojami, būtina po jo tepti balzamą

Bet prisjungiu prie Rankų kremo fanių wub.gif
Tikrai jau mažiau sausėja rankų oda, užtenka su kremu pasitepti 2 kartus - ryte ir vakare thumbup.gif

Dabar laukiu lūpų balzamo - įdomu pasidarė pavandyti kai čia skirtingos nuomonės apie jį smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 30, 20:54)
Man labai padejo Cleansing Cream ir Normalizing day Oil ax.gif Spuogu neliko po mazdaug 10 dienu  thumbup.gif

Pritariu Normalaizing day oil thumbup.gif spuogiukams super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 31, 00:41)
Aš naudoju šmpūną riebiems plaukams, po pusės buteliuko poveikio beveik jokio  schmoll.gif Riebaluojasi ir toliau taip pat dažnai  verysad.gif
Na bet gal reikia daugiau kantrybės ir ilgesnio laiko efektui pasiekt  ax.gif
plaukai pasidaro sunkiai iššukuojami, būtina po jo tepti balzamą

Bet prisjungiu prie Rankų kremo fanių  wub.gif 
Tikrai jau mažiau sausėja rankų oda, užtenka su kremu pasitepti 2 kartus - ryte ir vakare  thumbup.gif

Dabar laukiu lūpų balzamo - įdomu pasidarė pavandyti kai čia skirtingos nuomonės apie jį  smile.gif
Papildyta:
Pritariu Normalaizing day oil  thumbup.gif  spuogiukams super  smile.gif

o esi girdejusi, kad kaip tik jei plaukai riebus reikia plaut su kuo svelnesniu, netgi drekinanciu sampunu, nes plaunant su mazinanciais riebalavima isskiriama dar daugia riebalu... g.gif
Atsakyti