Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Na nuraminote mane truputį, nes kažkaip norisi kad viskas sklandžiai vyktų ax.gif

Tiesa, šiandien gavau iš pardavėjo laiškelį, kad neįdėjo 2 rožių kremų, nes nebeturėjo. Bet nesuprantu kodėl iš karto neįspėjo doh.gif
Jis siūlosi juos atsiųsti po Naujų metų, bet jaučiu kad reikia atsisakyti, kaip patarsit unsure.gif nes vėl tada reikės mokėti už atsiuntimą papildomai unsure.gif

Šiuo atveju tektų atimti iš Hopeidea ir Eveliina po vieną kremuką.

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 24, 16:09)
Tiesa, šiandien gavau iš pardavėjo laiškelį, kad neįdėjo 2 rožių kremų, nes nebeturėjo. Bet nesuprantu kodėl iš karto neįspėjo doh.gif 
Jis siūlosi juos atsiųsti po Naujų metų, bet jaučiu kad reikia atsisakyti, kaip patarsit unsure.gif nes vėl tada reikės mokėti už atsiuntimą papildomai  unsure.gif

Pagal idėją, tai jis nemokamai turėtų atsiųsti. Man kažkada buvo pamiršęs tušą įmesti, tai siūlė persiųsti iškart. Na bet aš dar prekių užsisakiau kaip tik, tai kartu viską ir atsiuntė blush2.gif
Atsakyti
ot kaip gaila, kad ir vel pavelavau i traukini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 24, 16:09)
Na nuraminote mane truputį, nes kažkaip norisi kad viskas sklandžiai vyktų  ax.gif

Jis siūlosi juos atsiųsti po Naujų metų, bet jaučiu kad reikia atsisakyti, kaip patarsit unsure.gif nes vėl tada reikės mokėti už atsiuntimą papildomai  unsure.gif
Šiuo atveju tektų atimti iš Hopeidea ir Eveliina po vieną kremuką.

parasiau i AZ, del manes galit viena atimt, emiau, kad tik susidarytu 4 vnt ax.gif
Atsakyti
naudoju dr. hauschka kondic plaukams jojoba, fainas, plaukuciai minksti, blizga smile.gif pries plauku plovima itrinu aliejumi neem, neblogas, tik kvapas nekoks. labai nusivyliau taip isgirtuoju bronzantu, bjaurus atspalvis oranzinis, man patinka bronzinis rusvumas, pati ne baltaode, bandziau maisyti su kremu, bandziau nemaisyti, niu nelimpa jis man schmoll.gif
Atsakyti
Ar geras Dr.Hauschka Volume Mascara? Vis neapsisprendyiu, ar verta pirkti.
Ka galetume pasiulyti jau iskilusiems spuogams patepti?
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 12 28, 02:51)
naudoju dr. hauschka kondic plaukams jojoba, fainas, plaukuciai minksti, blizga  smile.gif  pries plauku plovima itrinu aliejumi neem, neblogas, tik kvapas nekoks. labai nusivyliau taip isgirtuoju bronzantu, bjaurus atspalvis oranzinis, man patinka bronzinis rusvumas, pati ne baltaode, bandziau maisyti su kremu, bandziau nemaisyti, niu nelimpa jis man schmoll.gif

cia tas skystasis? as turiu presuota, tai visai patenkinta ax.gif
Atsakyti
naudoju hauchkos lupu balzama, prastas, tam kartui suminkstina ir padengia lupas bet greitai nusivalgo ir nieko negydo doh.gif dekui dievui, kad ne vieno euriuko nepaklojau uz toki s...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 28, 22:09)
cia tas skystasis? as turiu presuota, tai visai patenkinta ax.gif

taip skystasis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 29, 01:56)
naudoju hauchkos lupu balzama, prastas, tam kartui suminkstina ir padengia lupas bet greitai nusivalgo ir nieko negydo  doh.gif dekui dievui, kad ne vieno euriuko nepaklojau uz toki s...

o tu ta piestukini turejai ar tepama su pirstu?
Atsakyti
piestukini
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 12 28, 02:51)
labai nusivyliau taip isgirtuoju bronzantu, bjaurus atspalvis

Kaip įdomiai, pati nesu baltaodė, bet tikrai nėra jokio atspalvio, nuostabiai pagyvina veido spalvą ax.gif

QUOTE(fresh @ 2008 12 28, 18:26)
Ar geras Dr.Hauschka Volume Mascara? Vis neapsisprendyiu, ar verta pirkti.
Ka galetume pasiulyti jau iskilusiems spuogams patepti?

Dėl volume mascara - čia jau kaip kam. Man asmeniškai patinka, ilgai naudojasi, gerai dažo, tačiau jeigu norisi lėliškų blakstienų šis tušas netiks. Beto, jis jautrus vandeniui mirksiukas.gif
Iškilusius spuogus galima tepti arbatmedžio ea, o jeigu norit pamaskuoti kažkiek dar tada galit bandyti cover stick'ą.

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 29, 16:19)
piestukini

Pati turiu pieštukinį, patenkinta tikrai. Dėl greito nusivalgymo galėčiau pritarti, bet kad džiovina lūpas - ne rolleyes.gif
Atsakyti