Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(dzoniene @ 2008 12 22, 23:05)
as naudojau mac, o dabar pradejau senden naudot vichy dermablend, ziuresiu kaip su ta. o jus poto nusausinat su servetele veida, nu pertekliu aliejaus?ir kiek mazdaug lasu tepat?

Sunku pasakyti, kiek lasu..nes tepu kolkas is meginelio ( tokios mazos bonkutes) ax.gif
gal kokius 4 lasus, nesausinu, praktiskai iskart tepu Hauscha krempudra.. g.gif o anksciau , kai naudojau kitu firmu kosmetika ir krempudras , tai veidas po keliu valandu budavo riebaluotas doh.gif ir spuogu budavo...man labai atitiko drinks_cheers.gif todel uzsisakiau aliejuko visa bonke si syki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 22, 21:02)
iš kur Linutiaaaa??

kaunas mirksiukas.gif jei gautusi, kad siuntinukas atkeliaus tuo metu, kai sultry bus klp, tai ji paimtu ir mano kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2008 12 22, 22:28)
Sveikos, gal galėumėte išversti kas yra Gesichts creme quitte ir Reinigungs milch(čia pienelis?) .Aprašymus pamečiau ir nežinau ką turiu.

Svarainių veido kremas ir pienelis makiažui valyti.

lidusia, siuntinys ateidavo per 2-3 darbo dienas nuo to, kai jis palikdavo feedback 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 23, 09:01)
Svarainių veido kremas ir pienelis makiažui valyti.

lidusia, siuntinys ateidavo per 2-3 darbo dienas nuo to, kai jis palikdavo feedback 4u.gif

oho kaip greitai, o as nuo feedback'o kokias 2 sav. su biskiu laukiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 23, 09:09)
oho kaip greitai, o as nuo feedback'o kokias 2 sav. su biskiu laukiau  g.gif

Tai matyt paštu siuntėtės. Aš tai per kurjerius prašau visada.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 22, 23:02)
sveikos,

jau sumokėjau šiandien už prekes  smile.gif

Summer-in-Paris, per kiek laiko ateidavo siuntinukas?

dabar liko atlikti sunkiausią darbą - išdalinti kiekvienai sumas  rolleyes.gif

Gal vilnietės norėtumėte kad siųsčiau bendrai visoms vieną dėžutę sukrovusi ax.gif
Dar patikslinkit ar čia išvardintos iš Vilniaus esat?
Katinienė-gerai
Atėnė
Kunigunda78
Prokruste

iš kur Linutiaaaa??

geriau čia kol kas rašykit, nes až mažai laisvos vietos turiu smile.gif
temą seku  biggrin.gif

as irgi is vilniaus. tinka bendras siuntinukas, paprasciau bus smile.gif kaip jau laukiu clap_1.gif
Atsakyti
Na kaip pirmas blynas - tai biški todėl prisvilęs doh.gif

vienu žodžiu - nepagalvojau kad reikia papildomai prašyti siųsti per kurjerį rolleyes.gif
o dabar jau pasirodo per vėlu pakeisti, nes siuntinys šiandien išsiųstas ax.gif

bet jaučiu teks ilgai laukti verysad.gif
tik siuntimas truputį pigesnis gavosi smile.gif

Atsakyti
norejau jusu patarimo paklaust g.gif koks kremukas geriau, kuris labiau tiktu misriai odai,ir kad neriebintu odos labai?man tas aliejukas truputi riebala palieka T zonoi ir seip man labiau kremukai patinka.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 23, 18:43)
Na kaip pirmas blynas  - tai biški todėl prisvilęs  doh.gif
vienu žodžiu - nepagalvojau kad reikia papildomai prašyti siųsti per kurjerį rolleyes.gif
o dabar jau pasirodo per vėlu pakeisti, nes siuntinys šiandien išsiųstas  ax.gif

bet jaučiu teks ilgai laukti  verysad.gif 
tik siuntimas truputį pigesnis gavosi  smile.gif

tai nieko tokio, man tai pvz.neskubu visai bigsmile.gif As tik dziaugiuosi, kad prisiemi sita rupesti wub.gif Aciu tau labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 23, 17:43)

viskas tvarkoj 4u.gif per šventes ir taip dovanų gausim biggrin.gif o čia kaip tik jau po švenčių bus smile.gif

lidusia, aš iš Vilniaus, bet kaip rašiau, susiorganizuosiu pasiėmimą iš tavęs, tad man siųsti nereikės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 17, 21:17)
na reikia manyti kad ten turėtų kainuoti pigiausiai, nes tai vokiška kosmetika.

reikės ieškoti kas į vokietiją važiuoja - prašysim kad kitą kartą kokį ,,lagiminėlį" pargabentų  biggrin.gif  visom

Sveikos merginos,
Siandien grizau is vokietijos. Buvau toje biopardeje, kuria minejau. Sutinkrinau hauschkos beveik visu gaminiu kainas. Isvada: kainu skirtumas stulbinantis - pvz. cleansing cream lietuvoje 55lt, o vokietijoje - 9.90 eur, t.y. 34lt.
Visas kainas sutikrinau su natractiv. Kainos vienodos.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 23, 18:43)
Na kaip pirmas blynas  - tai biški todėl prisvilęs  doh.gif
o dabar jau pasirodo per vėlu pakeisti, nes siuntinys šiandien išsiųstas  ax.gif

Nieko tokio ,tikrai ačiū ,kad maloniai sutikai priimti mūsų užsakymus 4u.gif
Visoms gerų ,nuoširdžių ,linksmų ,nuotaikingų švenčių santa2.gif
Atsakyti