Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Kažkoks tas mūsų pardavėjas neoperatyvus schmoll.gif

gavau vakar invoisą - pati viską perskaičiavau ogi suma man ant beveik 60 svarų mažesnė nei jis suskaičiavęs doh.gif
ir vietoj vietoj žadėto 24,70 siuntimo mokesčio kažkodėl 27 įrašyti, nu bet dėl to jau nutylėjau... schmoll.gif

Paprašiau kad viską jis sutikrintų ir peržiūrėtų, ir vėl nuo vakar vakaro laukiu žinių verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 19, 11:36)
Kažkoks tas mūsų pardavėjas neoperatyvus  schmoll.gif

gavau vakar invoisą - pati viską perskaičiavau ogi suma man ant beveik 60 svarų mažesnė nei jis suskaičiavęs  doh.gif
ir vietoj vietoj žadėto 24,70 siuntimo mokesčio kažkodėl 27 įrašyti, nu bet dėl to jau nutylėjau... schmoll.gif

Paprašiau kad viską jis sutikrintų ir peržiūrėtų, ir vėl nuo vakar vakaro laukiu žinių  verysad.gif

siaubas blink.gif tai gal perskaičiavęs parašys ,kad sorry ,apsiriko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 19, 11:37)
siaubas  blink.gif tai gal perskaičiavęs parašys ,kad sorry ,apsiriko? bigsmile.gif

nu tikiuosi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 19, 12:41)
nu tikiuosi  ax.gif

tik kazkodel neapsiriko i mazesne pase schmoll.gif gal tikejos, kad nepastebesi g.gif
Atsakyti
paskaičiavimai manau pasikeitė dėl pasikeitusio svaro kurso.Jei jis krinta, tai ri kainos perskaičiuojamos.tą anskčiau jau pastebėjau.Matyt kaip bazinė valiuta imamas euras, o kintant jo santykiui su GB svaru, keičiasi kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 19, 13:04)
paskaičiavimai manau pasikeitė dėl pasikeitusio svaro kurso.Jei jis krinta, tai ri kainos perskaičiuojamos.tą anskčiau jau pastebėjau.Matyt kaip bazinė valiuta imamas euras, o kintant jo santykiui su GB svaru, keičiasi kainos smile.gif

nu čia tas kursas nieko dėtas lygtai schmoll.gif , nes galutinė (kur rašo Subtotal) suma svarais buvo per didelė sudėjus visų prekių kainas g.gif

Nu mane jau nervas ima - pusė dienos tyla iš viso nieko nebeatrašo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 19, 12:33)
Nu mane jau nervas ima - pusė dienos tyla iš viso nieko nebeatrašo  blink.gif

Ikisiu savo trigrasi ax.gif is savo patirties - jis prie ebay jungiasi ir i emailus atsako vakarais. Tai jeigu vakar vakare parasei, tai siandien vakare gausi atsakyma. Diena jis darbuojasi savo normalioje (t.y. nevirtualioje) parduotuveje. Taip kad - kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 12 19, 15:37)
Ikisiu savo trigrasi ax.gif is savo patirties -  jis prie ebay jungiasi ir i emailus atsako vakarais. Tai jeigu vakar vakare parasei, tai siandien vakare gausi atsakyma.  Diena jis darbuojasi savo normalioje (t.y. nevirtualioje) parduotuveje. Taip kad  - kantrybes.

teisingai sakei smile.gif , vakare atrašė smile.gif

išaiškinom kas ten kaip - pasirodo tas invoisas ,,tupas" toks blush2.gif
kur ėmaiu po kelis vienetus, parašyta pvz. 3 vnt o kainą rodo tik vieno
o gale automatiškai prisumuota už 3 doh.gif

nu ir gavosi kad man neatitiko doh.gif

nu dabar jau ramu rolleyes.gif
apmokėsiu ir tada jau ,,ruoškit" pinigines 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 19, 17:26)
teisingai sakei smile.gif , vakare atrašė  smile.gif

išaiškinom kas ten kaip - pasirodo tas invoisas ,,tupas" toks  blush2.gif
kur ėmaiu po kelis vienetus,  parašyta pvz. 3 vnt o kainą rodo tik vieno
o gale automatiškai prisumuota už 3  doh.gif

nu ir gavosi kad man neatitiko  doh.gif

nu dabar jau ramu  rolleyes.gif 
apmokėsiu ir tada jau ,,ruoškit" pinigines  4u.gif

svarbu, kad viskas tvarkoj 4u.gif lauksim lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 19, 18:51)
svarbu, kad viskas tvarkoj 4u.gif lauksim lauksim mirksiukas.gif

Laukiam , laukiam drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal galite išversti į vokiečių kalbą rejuvenating mask, cleansing cream ir clarifying toner? Bandžiau su žodynu verstis, bet po to pagalvojau, kad labai nenorėčiau klaidingai išsivertus nusipirkti ne tai, ką planavau.
Beje, ar taupiai pvz. Cleansing Cream naudojasi? Užtektų pusmečiui?
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 12 20, 02:23)
Gal galite išversti į vokiečių kalbą rejuvenating mask, cleansing cream ir clarifying toner? Bandžiau su žodynu verstis, bet po to pagalvojau, kad labai nenorėčiau klaidingai išsivertus nusipirkti ne tai, ką planavau.
Beje, ar taupiai pvz. Cleansing Cream naudojasi? Užtektų pusmečiui?
Ačiū. 4u.gif

CC pusmečiui vargiai, na nebent jau itin taupuoliškai naudoti jį. Man ~2,5 mėn užtenka, o buvo laikas, kai per 5 avaites pbaigdavau blush2.gif

rejuvenating mask - revital maske
CC - gesichtwaschcreme
claryfying toner - gesichts tonikum spezial
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 20 gruodžio 2008 - 11:29