Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Mano oda linkusi į riebumą ir spuogus, nusprendžiau pirkti Cleansin Cream ir Rejuvenating Mask. Ar geras pasirinkimas? Gal dar vertėtų kokį toniką įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 12 17, 23:48)
Mano oda linkusi į riebumą ir spuogus, nusprendžiau pirkti Cleansin Cream ir Rejuvenating Mask. Ar geras pasirinkimas? Gal dar vertėtų kokį toniką įsigyti?

Pasirinkimas geras, priemonės pagal odos tipą tinkamos. O dė toniko - čia jau jūsų pasirinkimas. Kadangi jūsų odelė linkusi į riebumą, jeigu imsit, siūlyčiau Clarifying toner 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 17, 22:14)
teko ten but paskutinem lapkricio dienom.
tai uzmacius dr.H vienoje 'douglas' tipo pardej is karto ir sugriebiau viska. gavos pigiau nei ebay. uz Lietuvos kainas tai tikrai zymiai pigiau.
kita diena uzejau kitam mieste netiketai natur.kosmetikos ir maisto parde. tai ten butu labiau apsimokeje shopintis,nes buvo daug kalediniu akcjiu, pvz du produktai uz 1 ar 1,5 kaina ir pan. tiek weledos,tiek dr.h tokiu rinkinuku lbj daug buvo,taip pat kalediniu rinkiniu dovanoms...
palyginimui visi dr.h megineliai tie didesni,kremu veidui,kunui ir pan po 3e,kai lt po koki 15litu.... (tiesa, is Summer-in-paris gaudavom juk ir nemokamai.. 4u.gif )

noriu i vokietija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 18, 10:16)

išleidžiam biggrin.gif

Jau užsakymas vakar padarytas - dar laukiu invoiso, bus sumelė apvali doh.gif
Atsakyti
[quote=lidusia,2008 12 17, 23:04]
užsakyta jau cc, facial tonikas ir paakių kremas.
dėl Quince kremo laukių žinių, jeigu parduos 1 vnt. paimsiu dar.

oj, kaip gerai rolleyes.gif jau buvau issigandus, kad nieko negausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 17, 21:17)
na reikia manyti kad ten turėtų kainuoti pigiausiai, nes tai vokiška kosmetika.

reikės ieškoti kas į vokietiją važiuoja - prašysim kad kitą kartą kokį ,,lagiminėlį" pargabentų  biggrin.gif  visom

Antradieni ruosiuos i vokietija i aacheno miesta (jis man uz 70 km), i sita bio-parde:
http://www.biomarkt-...l/verbande.html
Cia parduodami produktai siu gamintoju:
http://www.biomarkt-...ieferanten.html
Kokios kainos - dar nezinau, bet galesiu pasiziuret ir Jums surasyt. Tik pasakykit, kuriu produktu kainos domina. O del lagaminelio - galima butu ka nors sugalvot ateiciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2008 12 18, 11:41)
Antradieni ruosiuos i vokietija i aacheno miesta (jis man uz 70 km), i sita bio-parde:
http://www.biomarkt-...l/verbande.html
Cia parduodami produktai siu gamintoju:
http://www.biomarkt-...ieferanten.html
Kokios kainos - dar nezinau, bet galesiu pasiziuret ir Jums surasyt. Tik pasakykit, kuriu produktu kainos domina. O del lagaminelio - galima butu ka nors sugalvot ateiciai rolleyes.gif

kainos tai manau daugelio produktų domina visas ax.gif
kremų, tonikų, kaukių...
pirmame puslapyje yra kainos lietuvoje surašytos, tai galėtum tų pačių produktų ir užmesti akį smile.gif

jeigu dažnai tenka važiuoti tai kitą kartą ,,įpareigosim" užpirkimą padaryti biggrin.gif

mano vienas giminaitis į vokietiją važinją mašinų pirkti bet vyrais tai toj srity nelabai pasitikiu, sunkiai susigaudytų ką parvežti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 18, 10:47)
kremų, tonikų, kaukių...
pirmame puslapyje yra kainos lietuvoje surašytos, tai galėtum tų pačių produktų ir užmesti akį  smile.gif

jeigu dažnai tenka važiuoti tai kitą kartą ,,įpareigosim" užpirkimą padaryti  biggrin.gif

mano vienas giminaitis į vokietiją važinją mašinų pirkti bet vyrais tai toj srity nelabai pasitikiu, sunkiai susigaudytų ką parvežti  doh.gif

Sorry, tik dabar prisiminiau, kad pirmam puslapy kainos yra doh.gif . Gerai, susizymesiu siuos produktus ir jums parasysiu. O beje, o tik hauschka ziuret, nes yra ir sante, ir logona.
Na, daznai netenka, bet karts nuo karto vaziuojam (pampersai vaikui dvigubai pigesni vokietijoj nei belgijoj blush2.gif )
Atsakyti

QUOTE(agnuta @ 2008 12 18, 11:16)

as ir jau noriu vel.vien del kosmetikos sandeliuko papildymo pigesnio. tik patarimas,pries vaziuojant ten pasikaupkit nemenka sumele,nes sunku susivaldyt ten tokias kainas matant blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 18, 12:47)
kremų, tonikų, kaukių...
pirmame puslapyje yra kainos lietuvoje surašytos, tai galėtum tų pačių produktų ir užmesti akį  smile.gif

jeigu dažnai tenka važiuoti tai kitą kartą ,,įpareigosim" užpirkimą padaryti  biggrin.gif

mano vienas giminaitis į vokietiją važinją mašinų pirkti bet vyrais tai toj srity nelabai pasitikiu, sunkiai susigaudytų ką parvežti  doh.gif

va va wink.gif mano vyras neseniai Danijoj buvo. visa sarasiuka ant lapuko surasius buvau. spekit ar nors ka gavau lotuliukas.gif sake, kad labai neaiskiai ten uzrasyta ant buteliuku ir isvis gal daniskai, tai jis nieko nesuprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 17, 00:24)
O kuris cia yra? gal galima nuorodele? bigsmile.gif

http://www.drhauschk...s/large/wrl.jpg
va sitas
labai gundaus juo
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 12 18, 12:52)
va va wink.gif mano vyras neseniai Danijoj buvo. visa sarasiuka ant lapuko surasius buvau. spekit ar nors ka gavau  lotuliukas.gif sake, kad labai neaiskiai ten uzrasyta ant buteliuku ir isvis gal daniskai, tai jis nieko nesuprato  biggrin.gif

Tai jau taip yra su tais vyrais, dziaugiuosi, kad sampuna nuo kondicionieriaus atskiria lotuliukas.gif

QUOTE(dzoniene @ 2008 12 18, 22:14)

Tikrai idomu butu isgirsti atsiliepimus g.gif Gal yra bandziusiu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lidusia @ 2008 12 18, 11:32)
išleidžiam  biggrin.gif
Jau užsakymas vakar padarytas - dar laukiu invoiso, bus sumelė apvali  doh.gif

Lauksim paskaiciavimu bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti