Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(lidusia @ 2008 12 16, 13:31)
Dar trūksta:
1 Clarifying toniko
1 Cleansing cream
2 vnt rankų kremo

aš priglausčiau 1 rankų kremą (parašiau, lidusia, AŽ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 16, 20:32)
aš priglausčiau 1 rankų kremą (parašiau, lidusia, AŽ)  4u.gif

ok:sutinku

dabar dar dėl to Rose kremo bėda turim rolleyes.gif

apsimečiau šlanga ir parašiau pardavėjui klausimą gal parduotų po 3 vnt ax.gif
žiūrėsim ką atrašys biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 16, 21:56)
ok:sutinku

dabar dar dėl to Rose kremo bėda turim  rolleyes.gif 

apsimečiau šlanga ir parašiau pardavėjui klausimą gal parduotų po 3 vnt  ax.gif 
žiūrėsim ką atrašys  biggrin.gif

Tikekimes sutiks..nes man triju jau perdaug butu blush2.gif
Merginos, gal kuri jungtumetes prie kokio nors masazinio aliejaus , juos po 2 pardavineja bigsmile.gif celiulitams man reikia pamasazuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 16 gruodžio 2008 - 22:04
QUOTE(Sultry @ 2008 12 16, 00:16)
ar neem tinka riebiai odai pasakyt negaliu,bet kad aliejus is principo gali sureguliuoti galvos odos sebuma (riebalus), tai ,manau, teisybe.

Hmm g.gif Na, sunku pasakyti iš tikro, nesu profė aliejuose blush2.gif Kai man darė galvos odos tyrimą (tą legendinį, vaistinėje), tai sakė, kad aliejaus į šaknis jokiu būdu netrinčiau, kadangi mano šaknys ir taip apsivėlusios riebiais purvais doh.gif Tai tik dar pablogintų situaciją... Kažkaip ir netraukia šaknų aliejumi tepti g.gif
Atsakyti

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 17, 00:24)
Hmm g.gif Na, sunku pasakyti iš tikro, nesu profė aliejuose blush2.gif Kai man darė galvos odos tyrimą (tą legendinį, vaistinėje), tai sakė, kad aliejaus į šaknis jokiu būdu netrinčiau, kadangi mano šaknys ir taip apsivėlusios riebiais purvais doh.gif Tai tik dar pablogintų situaciją... Kažkaip ir netraukia šaknų aliejumi tepti g.gif

pirma, tai buk siek tiek kritiskesne ju snekom ir nepriimk visko uz gryna piniga mirksiukas.gif nors, aisku, dalis tiesos ten tikrai yra.o ir tos 'tyrejos' negali 'patart' naturaliu alieju,nes ne uz ta joms moka...
antra,gi visiems skirtingai....

Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 16, 15:35)
negaliu atsispirt nepriglaudus priklydusio cleansing cream  blush2.gif  lotuliukas.gif  paimsiu ji wink.gif

verysad.gif
Atsakyti
turiu klausimeli, gal kas bandet leg and arms oil? labai jau gundaus juo, bet noreciau atsiliepimu isgirst
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 16, 23:39)
turiu klausimeli, gal kas bandet leg and arms oil? labai jau gundaus juo, bet noreciau atsiliepimu isgirst

O kuris cia yra? gal galima nuorodele? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal čia yra gyvenančių Vokietijoje ir žinančių, kur ten galima įsigyti Dr. Hauschka kosmetikos? Ar rasčiau paprastoje vaistinėje? Su vokiečių kalba problemų turiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 12 16, 23:59)
Gal čia yra gyvenančių Vokietijoje ir žinančių, kur ten galima įsigyti Dr. Hauschka kosmetikos? Ar rasčiau paprastoje vaistinėje? Su vokiečių kalba problemų turiu... blush2.gif

Vaistinėse turėtų būti, bet greičiausiai rastumėte prekybos centruose, kur pardavinėja ekologišką kosmetiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 16, 22:35)

gal dar kas noretu cleansing cream smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 17, 03:12)
gal dar kas noretu cleansing cream smile.gif

as noreciau. ir dar noriu facial toner, ir quince day cream, ir daily revitalizing eye cream. tik per velai pamaciau, kad uzsakinejat sad.gif
Atsakyti