Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(pepkė @ 2008 12 15, 17:12)
na, cia labai skirtingi gaminiai. Jeigu esat pasiruosus pereiti prie naturalios produkcijos ir bandymu keliu atsirinkti kas labiausiai tinka tai tada aisku hauschka, tik reikia nepamirsti, kad stebuklu niekas nepadaro, bet pasirinkus tinkamus odai gaminius tai odele super atsigauna wub.gif ir tada i avene puse nesinori ne pazvelgt mirksiukas.gif

aciu labai uz atsakyma, gal tu taip pat panasia problema turi ir tau gal padejo hauska?gal pabandysiu hauskos ta travel size nusipirkt pabandymui, nu nes kazkaip naturalesniu priemoniu noris
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 15, 21:45)
aciu labai uz atsakyma, gal tu taip pat panasia problema turi ir tau gal padejo hauska?gal pabandysiu hauskos ta travel size nusipirkt pabandymui, nu nes kazkaip naturalesniu priemoniu noris

ner uz ka smile.gif , pas mane irgi misri oda, kartais labiau i riebuma, dabar lygtais labiau i normaluma mirksiukas.gif , yra spuogeliu, demeliu likusiu, tai man tiko/patiko facial toner, bet ir clarifying geras, cleansing cream, svarainiu kremas man liuks irgi, dar molis ir rejuvanating kaukes.
o tas mini rinkinys labai apsimoka, pabandysi rejuvanating ir molio kaukes, aliejuka veidui, cleansing cream, man asmeniskai viskas taupiai naudojasi smile.gif
Atsakyti
mineraline pudryte tinka sausai odai ir ar ja galima naudoti be kremines pudrytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 15, 18:45)
Būtų įdomu paskaityti tą atsiliepimą. Nes šaknims tai bent Neem losjoną rekomenduoja. Pati naudoju, tai dėl riebalavimosi nieko negaliu pasakyti. Tiesiog stiprina plaukus, mažina slinkimą.

ar neem tinka riebiai odai pasakyt negaliu,bet kad aliejus is principo gali sureguliuoti galvos odos sebuma (riebalus), tai ,manau, teisybe. KN teigia,kad galima kokosu alieju tept arba simondsiju i saknis, kad ir riebias, ir kad tai ilgainiui turetu sunormalizuot riebalu issiskyrima. ar tai veikia,negaliu pasakyt. vargstu su sausa galvos oda.aliejus tepu nuo saknu iki galu. ir Dr.H neem alieju taip pat. jo nesildau.kartais maisau su medum arba monoi aliejumi.man neriebina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 15 gruodžio 2008 - 23:19
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 15, 16:47)
Kad riebioms šaknims netinka, tai tikrai žinau. Riebioms šaknims apskritai jokie aliejai nerekomenduojami g.gif Mao šaknys irgi į riebumą, plaunu kas antrą dieną plaukus, tai kai tepu aliejų, tepu nuo pakaušio (nuo tos vietos, kur susiima į kasą) iki galiukų.

g.gif esu turejus weledos tiek alieju, tiek aliejine kauke ir ja naudojau ir plauku saknims, nors pas mane jos greit susiriebaluoja. tai man apramindavo galvos oda (nes su niezejimu ir pleiskanom turejau problemu, dabar kiek maziau) ir dar ta riebalavimasi pareguliuodavo. tai tepu ir hausckos neem. tai nieko blogo negaleciau pasakyt g.gif
Atsakyti
Informacija dėl užsakymo ax.gif

visoms išsiunčiau į až sąrašiukus, kad viskas būtų suderinta ir nieko nepraleistume ax.gif

Dar trūksta:
1 Clarifying toniko
1 Cleansing cream
2 vnt rankų kremo

Iki vakaro pagalvokit kokių dar būtų norų ir pageidavimų RYTOJ užsakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 16, 15:31)
Informacija dėl užsakymo  ax.gif

visoms išsiunčiau į až sąrašiukus, kad viskas būtų suderinta ir nieko nepraleistume  ax.gif

Dar trūksta:
1 Clarifying toniko
1 Cleansing cream
2 vnt rankų kremo

Iki vakaro pagalvokit kokių dar būtų norų ir pageidavimų RYTOJ užsakysiu  4u.gif

negaliu atsispirt nepriglaudus priklydusio cleansing cream blush2.gif lotuliukas.gif paimsiu ji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 16, 14:31)
Informacija dėl užsakymo  ax.gif

visoms išsiunčiau į až sąrašiukus, kad viskas būtų suderinta ir nieko nepraleistume  ax.gif

Dar trūksta:
1 Clarifying toniko
1 Cleansing cream
2 vnt rankų kremo

Iki vakaro pagalvokit kokių dar būtų norų ir pageidavimų RYTOJ užsakysiu  4u.gif

Man dar labai reiketu svarainiu arba roziu ( normalaus) kremo 1 gabaliuko verysad.gif
gal dar kam reiketu, nes siuos kremukus po 4 pardavineja doh.gif Tai dar 3 reiketu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 16, 16:35)
negaliu atsispirt nepriglaudus priklydusio cleansing cream  blush2.gif  lotuliukas.gif  paimsiu ji wink.gif

žinoma drinks_cheers.gif kaip tokio gero daikto neimti biggrin.gif
įtraukiam į kompaniją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 16, 16:57)
Man dar labai reiketu svarainiu arba roziu ( normalaus) kremo 1 gabaliuko verysad.gif
gal dar kam reiketu, nes siuos kremukus po 4 pardavineja doh.gif Tai dar 3 reiketu doh.gif

nu man irgi dar vieno reiktu roziu(draugei), bet vakar atsake kad nesusirenka pilna kompanija, nu is bedos du priglauciau blush2.gif doh.gif , cia neskaiciuojant to kuris itrauktas si sarasa.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 16 gruodžio 2008 - 17:26
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 16, 18:25)
nu man irgi dar vieno reiktu roziu(draugei), bet vakar atsake kad  nesusirenka pilna kompanija, nu is bedos du priglauciau  blush2.gif  doh.gif , cia neskaiciuojant to kuris itrauktas si sarasa.. blush2.gif

jeigu priglausi 2, Hopeidea 1,
tai dar 1 trūksta ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 12 16, 18:38)
jeigu priglausi 2, Hopeidea 1,
tai dar 1 trūksta  ax.gif

joa priglausiu du 4u.gif
Atsakyti