Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir televizorius

Aciu Dievui,kad mum atjunge baby tv,tai nera galvos skausmo.Anksciau tai net i lauka eiti nenorejo.dabar ijungiu koki viena trumpa filmuka,pvz,teletabiai ir psio.
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 12 16, 15:38)
Mano abu irgi mėgsta Baby TV žiūrėti. Ilgai neleidžiam, bet truputį - kodėl gi ne? Man ir pačiai jį patinka pažiūrėti su vaikais. Tada aš jiems viską lietuviškai aiškinu kas ten ir kaip. Patinka jiems. ir aš kartu su jais pabandrauju.

mono sunus irgi ziuri si kanala jam 5m.bet ijungiu ir aiskinu lietuviskai,pas mus rusu-lietuviu seima,bet sunus gerai sneka abem thumbup.gif ,o dabar ir angliskus zodzius jau tare kai TV.ziuri,seip pasakysiu kad labai gerai kad sis kanalas yra geriau nei TELETABIAI doh.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 02 vasario 2009 - 15:35
Kartais pažiūrim Baby TV, bet problemų tai nesukelia. Iš anksto tariamės kelis filmukus pažiūrėsim (jie ten trumpučiai thumbup.gif ). Ne tiek daug ir kalba kaikuriuose, kur yra tekstas verčiu ką sako. Gana mielas kanalas, bet jau išauginėjam.
Atsakyti
Maži vaikai labai imlūs kalbom. Ir aš nieko prieš jei jie išmoksta ir kitą kalbą. Kiek yra mišrių šeimų, kur kalbama ne viena kalba. Teko susidurti su tokiu atveju, kai prieš 3 metus šešiamete mergaite per pusmetį išmoko rusų kalbą žaisdama su kiemo vaikais. Jos gimtoji kalba vokiečių, ir tėveliai tuo metu buvo stažuotėje Sankt Peterburge. Mažoji kuo puikiausiai susikalbėjo su muitininkais pasėnyje ir vertėjavo tėveliams. Ir kai svečiavosi ši šeima Lietuvoje po 2 metų, kieme mažoji su vaikais kalbėjo rusiškai, nes buvo keli bendraamžiai rusiukai, o kai aš paklausiau jos rusiškai, ji atsakinėjo man vokiškai.
Atsakyti
mirksiukas.gif kartais leidžiu smile.gif
Atsakyti
mano vaikinukui irgi patinka sitas kanalas, gerai bent kad per ji rodoma ta vadinamoji geroji animacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgelep: 12 kovo 2009 - 22:01
labai geras kanalas, žiūri pakankamai seniai. Kažkada mokantis kalbėti, buvo atsiradusi jo kalboje ne žuvis, o fišė, bet praėjo ir praėjo..
O nenori kai kada eiti į lauką dėl Nikodeono (ar kaip jis ten) kanalo.. Mat baby per trejus metus tapo įprastu reikalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tik pries pora men atradom si malonuma, tai net mano beveik 7 metu sunus issiziojes ziuri.Jam idomu.As jam isverciu, jis po truputi isimena zodzius.Net simsonus praleidzia del baby tv. biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip musiske aplamai nelabia zavisi TV. Atrodo reklamuoja koki filmuka, kuris bus po sasvaites, jau sako ziuresim. Ateina filmo diena, atsiseda, 10-15 min ir vsio. Jau spurda, juda, muistosi ir sugalvoja kokiu sunybiu, tai telika slieka kaip fonas biggrin.gif ir taip nuo mazumos. Va toki multika apie Dora, Paslapciu soda, aviuka sona, tai pasiziuri, nes jie neilgi. Bet jei rodytu kelias serijas is eiles irgi neissedetu.
Taigi tfu tfu tfu bet lyg ir neturim kolka stokios problemos. ax.gif
Atsakyti
Mano mažyliui 3m ir 4mėn. bet jis filmuku visai nežiūri,tik kartais užmeta akį,o šiaip nenusėdi vietoj ramiai kad visa filmuka išžiūrėt.kartais kai žiūrim koki filma vakarais atsigula prie mūsu pažiūrėt,kai būna pavarges jau smile.gif
Atsakyti
Maniškis šį kanalą labai žiūrėjo 3 metų. Dabar jam 5 metai, tai jau nebesidomi šiuo kanalu.
Atsakyti
o as pastebejau , kad manasis kaip tik daug ka gero ismoksta is televizoriaus...
Atsakyti