Įkraunama...
Įkraunama...

Mingailytės gimimas

wub.gif super gražiai aprašyta 4u.gif šaunuolė 4u.gif ir džiaugiuosi, kad viskas taip gerai baigėsi wub.gif
Atsakyti
Labai gražiai papasakota 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip daktaram i galva sauna tokiu minciu ir dar primygtinaireikalauja g.gif Svarbiausia kad viskas gerai.Aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
graziai papasakota,aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Nu ir šaunuolė, stipruolė wub.gif Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as mazutes... 4u.gif labai teisingai parasyta,jog nieks mums nieko nepaaiskina...o tiek nezinomybes...daktarai gali daryt ka tik nori su musu sveikata...Jei man butu kas apsvietes prota pries gimdyma buciau isvengus daug bereikalingo skausmo...
Atsakyti
Labai gražiai parašei 4u.gif sveikatytės jums abiems 4u.gif
Atsakyti
Tikrai manau, kad jei ligoninių darbuotojai į gimdyves ir kitus ligonius žiūrėtų ne kaip į kasdienę jų darbo rutiną, o kaip į individualų žmogų bei individualų gimdymą ar ligą, tuomet ir nepatenkintų žmonių butų mažiau, ir aiškiau, ir nervų mažiau, kurie tikrai nepadeda nei mamoms, nei ne už ilgo gimsiantiems vaikeliams..

Ačiū merginoms už linkėjimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif aukit sveikos ir laimingos 4u.gif 4u.gif :4u
pati gimdziau panevezyje,tai labai dziaugiuosi kad pasikeitus pamainai atejo labai geri daktarai ir akuseres
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja4: 08 gruodžio 2008 - 14:59
Aš irgi Panevėžyje gimdžiau ir likau patenkinta personalu, o ypač savo gydytoja...
P.S. Labai graži istorija... Aukit didutės... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija2 @ 2008 12 16, 04:04)
Aš irgi Panevėžyje gimdžiau ir likau patenkinta personalu, o ypač savo gydytoja...
P.S. Labai graži istorija... Aukit didutės...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš irgi negaliu skūstis nei atliktu darbu, nei priežiūra po gimdymo thumbup.gif bet kažin kas būtų buve be $ biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai kad prie sedmenines primeigos dazniausiai daromas CP. Sekmes jums. Gerai kad viskas laimingai baigesi.
Atsakyti