Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

Pirkau kavos aparatą iš šios parduotuvėS. Sekančią dieną paskambino pasiteiravo ar tikrai pirksiu šią prekę. Po savaitės prekę pristatė kurjeris, nors buvo žadėta, kad bus priestatyta per dvi tris savaites. Labai malonus aptarnavimas, neturiu jokių priekaištų šiai parduotuvei. Pinigus mokėjau grynaisiais, kai kurjeris pristatė prekę, todėl jokios rizikos, kad galiu negaut prekės ar problemų su pinigų gražinimais neturėjau.
Atsakyti
Nusivyliau Pigu.lt ir aš...
Užsakiau šaldytuvą, kainelė jo nemaža, bet keliais šimtais pigiau nei kitur, susigundžiau (beje pristatymas virš 20lt ir + užnešimas 50lt, na vis tiek viską sudėjus pigiau ).
Pasiskambino, pasitikslino, viskas lyg ir gerai, žadėjo po kelių dienelių atvežt. Na ir tikrai, po trijų dienų skambina, susitarėm kelinta pristatys. Puikumeleis, pinigėlius paruošiau, nes, ačiū sveikam protui, nutariau mokėti grinais.
Atvėža. Žiū, visai ir negamyklinei pakuotei mano šaldytuvas, o jau taip tankiai apviniotas plevelę, kad ir spalvos nesimato. Užnėšė vyrai, pasirašyti prašo...
O po užsakymo, o reikėjo tikrai prieš, pagooglinau ir radau daugybę neigiamų komentarų apie pigų, kai kuriuos niuansus įsįminiau...
Atsisakiau pasirašyti, kol neišpakuosim šaldytuvo ir neapžiūrėsim... Įdaviau žirkles, tiek jis buvo suvyniuotas, ir labai nepatenkinti vyrukai išlaisvino mano pirkinį. Taigi... visos preikinės durelės subraižytos, bet taip akivaizdžiai, trys gyliausi dryžai; šonai įlenkti keliose vietose, pats purvinas... na nėra žodių, tiesa, kurjeriai ir tyliai tik ištarė "Jooo..., ar naują pirkote?"
Atsisakiau jo priimti net iš kurjierių, ir palikt pas save nors nakčiai, kad vėliau neužsiiminėti grąžinimais. Beje, jei pasirašote važtaraštyje, tai reiškia, kad prekinę išvaizda esate patenkinti... jaučiu sunkiai vėliau įrodyčiau, norėdama grąžint tą nelemtą šaldytuvą, kad buvo atvežtas jau toks baisus...
Bėje ir garantinio nebuvo, vien šūdpopierius kažkoks, be garantinės knygutės...

su užsakymo anuliavimu ir teko pasikankint, nes vis bandė kitą ką įsiūlyti... bet jau tingiu rašyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyyp: 14 rugsėjo 2009 - 21:39
Pirkau iš jų ir aš, ir du kartus. Abu kartus viskas pavyko sklandžiai, prekių kokybėmis nenusivyliau kol kas ax.gif Pirmąkart - pavasarį pirkausi plokščiąjį monitorių, bei kompiuteriui naują klaviatūrą ir pelę, viską ėmiau lizingu. Prekes gavau tikrai greitai -po 5ių dienų nuo užsakymo pateikimo bei patvirtinimo datos. Antrą kartą visai neseniai nusipirkau nebrangų mob. telefoną "Samsung", sumokėjau bankiniu pavedimu išsyk,vos užsisakius prekę. Buvau nustebinta, kad telefoną man taip greitai pristatė bigsmile.gif Žodžiu nesu nusivylusi, prekės geros tikrai kol kas. Nedaug jau beliko ir lizingą iki galo išsimokėti. smile.gif

Bet aišku, čia kaip kam pasiseka su tais pirkimais. Matomai, man pasisekė, paskaičius čia ir neigiamų atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar kas turite is cia pirka toki lavinamaji staliuka???

user posted image

zadu toki pirkti tik nezinau kokia kokybe ir ar verta ji pirkti,gal kas toki turite?
mano berniukai nera is tu kurie saugo savo zaislus ir technika tai nesinoretu kad suluztu greit toks daigtas,jai plastmase nekokybiska ir netvirta. lauksiu atsiliepimu apie sia preke. smile.gif
Atsakyti
planuoju pora nemazu pirkiniu sioje parduotuveje. bet kai prissikaiciau komentaru tai nebezinau g.gif gal visgi bandyti surizikuot?
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 11 11, 10:29)
planuoju pora nemazu pirkiniu sioje parduotuveje. bet kai prissikaiciau komentaru tai nebezinau  g.gif gal visgi bandyti surizikuot?

Sveikas, Baltanosi,

Esu Vytautas - Pigu.lt marketingo vadovas. Nuo šiol stebėsiu šią temą. Tuo pačių vietoje manęs kartais gali atrašyti ir kolegos.

Man pačiam nesmagu skaityti tokius atsiliepimus. Daug ką jau pakeitėm ir dar daug keisime, kad aukščiau išvardintos problemos nesikartotų.

Užsakinėk drąsiai - jei tik kils kokių klausimų, nesidrovėdamas kreipkis.

Specialiai supermama.lt lankytojams sukūrėme atskirą adresą užklausoms: supermama@pigu.lt . Galima ir AŽ - tiesiog į meilus sureaguosime greičiau

Su geriausiais linkėjimais,

Vytautas | Pigu.lt
Atsakyti
ryškiausias įspūdis apie pigu.lt - ne viskas ten iš tikrųjų pigu, bet kadangi buitinių prekių parduotuvių mažėja, tai verslas klesti. Klaidų turbūt visiems pasitaiko, bet jei bus normaliai reaguojama ir taisoma padėtis, pirkėjai tai įvertins...

man pastaruoju metu užkliuvo tai, kad daugelį prekių pigu.lt pabrangino. Ieškant per google randamas senas puslapis, kuriame prekė be jokios akcijos kainuoja PIGIAU, nei po savaitės, padarius akciją ir užrašius kainą IŠ LUBŲ. Kažkurioje temoje apie tai įmečiau nuorodų su įrodymais.
Atsakyti
QUOTE(Pigu.lt @ 2009 11 11, 14:48)
Sveikas, Baltanosi,

Esu Vytautas - Pigu.lt marketingo vadovas. Nuo šiol stebėsiu šią temą. Tuo pačių vietoje manęs kartais gali atrašyti ir kolegos.

Man pačiam nesmagu skaityti tokius atsiliepimus. Daug ką jau pakeitėm ir dar daug keisime, kad aukščiau išvardintos problemos nesikartotų.

Užsakinėk drąsiai - jei tik kils kokių klausimų, nesidrovėdamas kreipkis.

Specialiai supermama.lt lankytojams sukūrėme atskirą adresą užklausoms: supermama@pigu.lt . Galima ir AŽ - tiesiog į meilus sureaguosime greičiau

Su geriausiais linkėjimais,

Vytautas | Pigu.lt

aciu. jau uzsisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 11 11, 14:53)
ryškiausias įspūdis apie pigu.lt - ne viskas ten iš tikrųjų pigu, bet kadangi buitinių prekių parduotuvių  mažėja, tai verslas klesti. Klaidų turbūt visiems pasitaiko, bet jei bus normaliai reaguojama ir taisoma padėtis, pirkėjai tai įvertins...

man pastaruoju metu užkliuvo tai, kad daugelį prekių pigu.lt pabrangino. Ieškant per google randamas senas puslapis, kuriame prekė be jokios akcijos  kainuoja PIGIAU, nei po savaitės, padarius akciją ir užrašius kainą IŠ LUBŲ. Kažkurioje temoje apie tai įmečiau nuorodų su įrodymais.

Sveiki,

Tai, kad bėgant laikui kainos keičiasi ir nebūtinai pigyn yra natūralus dalykas. Tačiau "žaidimų" su dirbtiniu kainų padidinimu prieš akcijas neturėtų būti. Sunku kažką daugiau pasakyti neturint po ranka konkretaus pavyzdžio, todėl ateity kilus panašiam įtraimui - drąsiai rašykite, aiškinsimės.

Pigu.lt
Papildyta:
QUOTE(baltanosis @ 2009 11 11, 14:58)
aciu. jau uzsisakiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif

Ir primenu - jei tik kas ne taip: supermama@pigu.lt wink.gif
Atsakyti
Su tom kainom tai pigu.lt įdomiai yra g.gif

Pvz., nužiūrėjau kavos aparatą Saeco Nina Bar. Dabar pigu.lt rašo, kad jis kainavo 999Lt (kaina nubraukta), dabar kainuoja 569 Lt, na ir koks džiaugsmas - sutaupai 430 Lt biggrin.gif
Tačiau jau senokai galvoju apie šį aparatą ir jo kaina Krinonoj tokia pati ir Elektromarkt, dar esu kažkur radus už 669 Lt, na bet tikrai niekur už 999 Lt schmoll.gif Tai kaip čia išeina? Pirkėjas gundomas, kad štai - didelė nuolaida, pigiau galima įsigyti, kiek sutaupoma ir t.t.? doh.gif Man primena maximos gudrybes, kai puikiai žinai kiek prekė kainuoja (pvz., 19,99) tada "akcijos" metu parašoma, kad prekė kainavo pvz., 39,99, ta kaina nubrauktai - štai prašom, dabar tik 19,99 doh.gif

Tarkim, aš visai norėčiau pirkti šį aparatą, bet man labai nepatinka tokios manipuliacijos, jos klaidina, jeigu daikto nestebi kurį laiką, nelygini kainų su kitais pardavėjais ir pan. schmoll.gif
Tiesą sakant, su pigu.lt turėjau ilgą laiką užtrukusią kvailą situaciją (tikrai ne dėl mano kaltės), laimei, viskas išsisprendė, aptarnauja ten tikrai maloniai ir problemas bando spręsti, tik ne visada iškart pavyksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 11 lapkričio 2009 - 15:26
QUOTE(Pigu.lt @ 2009 11 11, 15:04)
Sveiki,

Tai, kad bėgant laikui kainos keičiasi ir nebūtinai pigyn yra natūralus dalykas. Tačiau "žaidimų" su dirbtiniu kainų padidinimu prieš akcijas neturėtų būti. Sunku kažką daugiau pasakyti neturint po ranka konkretaus pavyzdžio, todėl ateity kilus panašiam įtraimui - drąsiai rašykite, aiškinsimės.

kuo ne žaidimas?

Lapkričio 1 d. Whirlpool AWO/D 451351

kaina 1079, su nuolaida 1013 lt

http://209.85.129.13...t...&lr=lang_lt

Šiandien ta pati prekė

kaina 1299 lotuliukas.gif , su nuolaida 999

http://pigu.lt/buiti...51351?id=389378

elementarus žaidimas, nupiešiate kainą iš lubų ir darote stebuklingą nuolaidą, keista, kad galutinė kaina keliais litais mažesnė... bet būna ir kitaip, todėl pirkėjai turi vieną kelią - stebėti ir NETIKĖTI, kol patys neįsitikins....
žodžiu, garbinga prekyba Lietuvoje dar negimė, internetas ne išimtis

Papildyta:
dar vienas pavyzdys

DVD grotuvas

lapkričio 4 d. kainavo 204 lt, su nuolaida 174 lt

http://209.85.129.13...G...&lr=lang_lt

šiandien jo kaina pakelta iki 299, bet užtat kokia nuolaida nupieštaaaaaaaaaa 120 litų, ir pirkt už 179 lt

http://pigu.lt/buiti..._p191?id=420299

argi tai ne KLAIDINIMAS????? juk pagal normalaus pasaulio įstatymus nuolaida negali būti daroma nuo kainos, kuri ką tik pakeista.

Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 11 11, 15:34)
kuo ne žaidimas?

Lapkričio 1 d. Whirlpool AWO/D 451351

kaina 1079, su nuolaida 1013 lt

http://209.85.129.13...t...&lr=lang_lt

Šiandien ta pati prekė

kaina 1299 lotuliukas.gif , su nuolaida 999

http://pigu.lt/buiti...51351?id=389378

elementarus žaidimas, nupiešiate  kainą iš lubų ir darote stebuklingą nuolaidą, keista, kad galutinė kaina keliais litais mažesnė... bet būna ir kitaip, todėl pirkėjai turi vieną kelią - stebėti ir NETIKĖTI, kol patys neįsitikins....
žodžiu, garbinga prekyba Lietuvoje dar negimė, internetas ne išimtis
Papildyta:
dar vienas pavyzdys

Dabar aiškiau - ačiū už pavyzdį.

Nubraukta kaina reiškia ne kainą buvusią pas mus, o vidutinę kainą rinkoje. Dabar jau matau, kad mums reiktų tai aiškiau suformuluoti.

Konkrečios skalbyklės kaina pas mus nuo lapkričio pradžios nukrito, o pas kitus pardavėjus... išaugo. Čia mus peikti reikėtų ne už tai, kad nubraukėme perdaug, o už tai, kad nubraukėme permažai. Spręskite patys:
ta pati skalbyklė Neriboje: 1396 Lt (pas mus 999) http://www.neriba.lt...af0038.48158296
ta pati skalbyklė Imk: 1589 Lt (pas mus 999) http://www.imk.lt/sk...wod-451351.html

Iš šios diskusijos suprantu, kad mums reikėtų geriau išaiškinti ką reiškia konkrečios kainos ir procentai. Ačiū, kad užvedėte šią temą.

Linkėjimai,

Pigu.lt
Atsakyti