Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(liolke @ 2009 07 20, 13:51)
del to tai pritariu, bet kartais patogiau iskart sumoki ir ramu, o tai visada turet ta lygia suma, jei neturi tai begt issikeist papildomi rupesciai bandziau pasitiket, visgi galvoju nepirmi metai jie prekiauja anksciau ar veliau grazins tik kazkaip jie neskuba niekur nei su uzsakymu priemimais, nei su prekiu pristatymais, nei su pinigu grazinimais, zodziu nelabai svarbus jiems klientai kaip pastebejau...nejau jiems patinka neigiami komentarai nes kuo ilgiau jie dels tuo daugiau komentaru sulauks, o jei kantrybe truktu nesunku ir koki straipsni idet kad zmones pagalvotu pries pirkdami tokiose parduotuvese, galetu truputi taupyt laika, tiek kliento, tiek savo, taip pat lesas jau geriau ka jie pravazineja 10 kartu pristatinedami ne tokias prekes kokias uzsako, tai tas sumas nuolaidom paverstu tai tikrai galetu parduotuve vadintis pigu lt kam tie vazinejimai 10 kartu juk nesutaupo jie taip juk paprasciau paskambint, pasitart....siuo metu telefoniniai pokalbiai pigesni nei kuras manau....

o čia ir dabar tokiu sunkiu krizės metu jie elgiasi taip su klientais, juk šiuo metu kaip tik turėtų rūpėti kiekvienas klientas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 07 20, 17:14)
o čia ir dabar tokiu sunkiu krizės metu jie elgiasi taip su klientais, juk šiuo metu kaip tik turėtų rūpėti kiekvienas klientas blink.gif

turbut per daug turi
Atsakyti
www.buitene.lt cia pameginkite pirkti nes kainos tikrai mazos. ir pristatymas nemokamas, jie ir sena technika prie to pacio isveza
Atsakyti
Pagaliau gavau dviratį clap.gif Tik jei kas pirks, tai turėkit mintį, kad atveža ne visai surinktą ir neduoda jokio rakto kad susirinkti pačiam verysad.gif teko po garažą pasikuist paieškot, šiaip kokybė lyg ir nieko g.gif Pirkau moterišką Arkus vip 5 kalnų dviratį.
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2009 07 21, 17:40)
Pagaliau gavau dviratį  clap.gif Tik jei kas pirks, tai turėkit mintį, kad atveža ne visai surinktą ir neduoda jokio rakto kad susirinkti pačiam verysad.gif  teko po garažą pasikuist paieškot, šiaip kokybė lyg ir nieko g.gif  Pirkau moterišką Arkus vip 5 kalnų dviratį.

na kad susivarzyt ir persitikrint reikia tai ko gero daug kur taip, del raktu ir abejoju ar buna komplektuos prie dviraciu, bent jau kai turguj pirkom nauja aisku tai ir persiverzinejom patys su savais irankiais, kaip parduotuvese nezinau nesu pirkus tai gal ir buna komplekte, o gal ir ne to tikrai nezinau
Atsakyti
As tai pirkau kvepalus, kaip ir zadejo kita diena pristate. Pigiau, greitai ir nereikejo po parduotuves baladotis (i ofisa atveze smile.gif )

Nzn, problemu ar blogo aptarnavimo tikrai nebuvo. bet greiciausiai taip ir buna - vienas nepatenkintas klientas (sukneles spalva) ir kiek zinuciu. O man tai gerai buvo, pirksiu vel, pazistamiems ir draugams rekomenduociau. Ir kaip ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Retra: 04 rugpjūčio 2009 - 16:40
QUOTE(Sustingusi @ 2009 07 21, 11:06)
www.buitene.lt cia pameginkite pirkti nes kainos tikrai mazos. ir pristatymas nemokamas, jie ir sena technika prie to pacio isveza

Nu ir ka, paziurejau, kainos didziules. Imontojamas saldytuvas kuri mums pasiule virtuves baldu salone kainuoja 1899lt, o salone siule uz 1460Lt. Tai kur ten geros kainos?
Atsakyti
QUOTE(Retra @ 2009 08 04, 18:34)
As tai pirkau kvepalus, kaip ir zadejo kita diena pristate. Pigiau, greitai ir nereikejo po parduotuves baladotis (i ofisa atveze  smile.gif  )

Nzn, problemu ar blogo aptarnavimo tikrai nebuvo. bet greiciausiai taip ir buna - vienas nepatenkintas klientas (sukneles spalva) ir kiek zinuciu. O man tai gerai buvo, pirksiu vel, pazistamiems ir draugams rekomenduociau. Ir kaip ir tiek  4u.gif

na as nesakau kad visiems pasitaiko, priklauso gal ka uzsisakai, jei turi ta preke tai gal.... bet jei neturi tai net neispeja kad neturi o kisa ka turi, ne tik man vienai taip pasitaike per daug nesigilinsiu bet as pati maciau kiek kartu pas musu kaimynus vaziavo ne tik pas mane, ne vien tik pristatinejo bet ir atsiminejo prekes, as cia visu neatbaidau, tik noriu perspet kokie gali kilti nesusipratimai kad zmones iskarto apsidraustu, ir nenustebtu, visur visko pasitaiko, visokiu tu nesusipratimu buna zinau kaip su ta prekyba, bet tam yra ivairios informacines rysio priemones tiek el pastas, tiek telefonas taip kad galima pasitart ir tiek, man tik pranese kad veluos preke ar sutinku palaukti parasiau kad sutinku, o kai jau reikejo pristatinet prekes tada jau jokio perspejimo nebuvo kad negavo prekes, ar del kitu priezasciu negales pristatyti mano uzsakytos, o galejo, tai kam tada reikia ivesti telef nr ir el pasta...zodziu pasakiau viska sekmes apsiprekinant, pinigus kai reikejo susigrazint ir atgavau daugiau nei po savaites, na kiekvienam spresti ar pirkti ar ne...
Atsakyti
pirma karta pirkau isorini kietaji diska su didziule nuolaida. buvo super thumbup.gif kaina, kai tokia pat talpa vidiniai brangiau kainavo. iki siol ne nesklandumu veikia. antrakart uzsisakiau basutes. pralaukiau menesi ir tada gavau el.laiska, ne skambuti, kad uzsakymas atsaukiamas ir teko paciai klaust, kodel. atrase, kad gamintojas pateike klaidingus duomenis apie turima kieki. ir visa menesi nesugebejo laiku to issiaiskint.. dziaugiuos, kad bent pasirinkau apmokejima gavus preke, pinigu nereiks issimusine. ir atraso jie i klausimus tik po keliu dienu. o del didesniu kainu, tai yra funkcija, kai gali nusiust nuoroda, kurioje tas pats daiktas nurodytas su mazesne kaina, nes tipo sieka tapti pigiausi biggrin.gif tik idomu, kas nors kreipia demesi i ta mazesne kaina ar ne..
Atsakyti
Na pasisakysiu ir aš ... ax.gif
Pastaruoju metu brangesnius daiktus perku tik internetinėse parduotuvėse - galima tikrai nemažai sutaupyti mirksiukas.gif
Teko man gal prieš metus pirkti "Pigu.Lt". Pirkau televizorių, mokėjau grynaisiais. Pristatė laiku, tvarkingai, su visais dokumentais. Jokių pretenzijų ...
Tik dėl kainos... man atrodo anksčiau (kad ir prieš metus) jų kainos palyginus su konkurentais iš tiesų buvo mažesnės, ko nepasakyčiau dabar. Dabar internetinių parduotuvių yra kur kas daugiau ir tikrai verta sugaišt trupučiuką laiko, kad pasieškot geriausio varianto. Stengiuos neprisirišt prie vienos iš jų. Pirkau ir iš "Neriba.lt" (nieko blogo apie servisą pasakyt negaliu), ir iš "Fotofabrikas.lt" (siaubingai nusivyliau, nes vis siuntinėjo laiškus su pristatymo termino atidėjimu, nes vėluoja tiekėjas, kol galiausiai pranešė, kad užsakytos prekės apskritai nebeturės. Sugaišau 2 savaites, tačiau mano sumokėtus pinigus grąžino tą pačią dieną, kai tik atšaukiau užsakymą). Maloniai nustebino "ciapigiau.lt". Visai neseniai pas juos pirkau indaplovę. Super servisas: labai operatyvūs, paslaugūs. Truputį vėlavo kurjeris, pasiskambinau į firmą paklaust ar tikrai išsiuntė, tai jie patys susisiekė su kurjeriais, paskui perskambino man, paaiškino visą situaciją ... Buvau sužavėta.
Atsakyti
gal kas nors turite sukaupe pigu.lt litu ir neplanuojate ju isleisti? 4u.gif planuoju pirkti preke, todel jeigu kam negaila litu, rastelkite i AZ biggrin.gif busiu labai dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daugiau niekad nesinaudosiu šios parduotuvės paslaugomis
Papildyta:
pirmadienį užsakiau viruvės kombainą už 800 Lt. Prekę pirkau lizingu. Dar pasiskambinau į parduotuvę ir pasitkslinau ar tikrai turį šią prekę ir ar jau gavo iš banko pinigėlius. Buvo pasakyta, kad viskas šaunu:pinigai jau pervesti, o prekę pristatys per 3 dienas.Dar antradienį iš parduotuvės paskambino ir paklausė ar tikrai imsiu prekę. Nu bet logika - sumokėti pinigai ir aš prekės neimsiu. Laukiu laukiu aš to savojo kombaino, jau ir ketvirtadienis praėjo, ir penktadienis išaušo... Kažko neramu... Pasiskambinu prieš pietus į parduotuvę ir paklausiau kada gi atveš. O atsakymas šokiravo - pasakė kad tokios prekės dabar neturi, pasiūlė alternatyvius variantus, kurie buvo pigesni ir man netiko. Paklausiau kas sumokės skirtumą, jei jau susigundysiu tuo kitu kombainu...Tyla...Nu žodžiu nei lauktos prekės, o tik skambinėjimai ir susirašinėjimas su banku ir parduotuve. dar neaišku kaip baigsis su lizingo sutarties nutraukimu...
Va tokia istorija, nors jau ne pirmą kartą pirkau internetu. Labai pagirti galiu topokaina.lt parduotuvę. Tikrai super aptarnavimas
Atsakyti