Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(lendray @ 2009 06 09, 13:29)
Jūs pastebėjot, kaip pigu.lt kinta kainos? biggrin.gif Savaitgalį išsirinkau keleta rūbų, įsidėjau linkus į favoritus - antraštėj liko ir kaina. Atsiverčiu štai šiandien - kai kur kainos dvigubos negu savaitgalį  doh.gif Sakau, gal kas žino, kokia čia politika pas juos? F.e. suknytė buvo 96,39, dabar gi 196,35: http://pigu.lt/drabu..._tonu?id=340586
Pastebėsiu kaip bus toliau, gal savaitgalį vėl bus "nuolaida"  smile.gif

pastebejau ir as, kad jie, nesuprantu kodel taip zaidzia as taip pat nusiziurejau viena suknele pirma karta kai pamaciau kainavo 120, po poros dienu jau 70, po savaitgalio vel virs 100, o dar po dienos 150 lt keistai man cia viskas aisku prisiskaiciau as tu visokiu komentaru, bet noriu patirti savo kailiu kas ir kaip tai vis tiek susigundziau uzsisakyt as ta suknele kai buvo pigiausias variantas, tikiuos atsius, neatsius apseisiu, nes kazkaip neblogai atrode jei tokia ir realybeje nepabandzius nezinosi, jei kas nepatiks daugiau ten nosies nekisiu, jei patiks gal dar kada vel gaudysiu nuolaidas, cia kaip zaidimas pagauk pigiausia varianta, kai laiko turiu galiu ir kasdien uzsukt i ta puslapi kai bus tinkama kaina tada griebiu kol neispirkta
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2009 06 09, 19:46)
pastebejau ir as, kad jie, nesuprantu kodel taip zaidzia as taip pat nusiziurejau viena suknele pirma karta kai pamaciau kainavo 120, po poros dienu jau 70, po savaitgalio vel virs 100, o dar po dienos 150 lt keistai man cia viskas aisku prisiskaiciau as tu visokiu komentaru, bet noriu patirti savo kailiu kas ir kaip tai vis tiek susigundziau uzsisakyt as ta suknele kai buvo pigiausias variantas, tikiuos atsius, neatsius apseisiu, nes kazkaip neblogai atrode jei tokia ir realybeje nepabandzius nezinosi, jei kas nepatiks daugiau ten nosies nekisiu, jei patiks gal dar kada vel gaudysiu nuolaidas, cia kaip zaidimas pagauk pigiausia varianta, kai laiko turiu galiu ir kasdien uzsukt i ta puslapi kai bus tinkama kaina tada griebiu kol neispirkta

o, tai būtinai pranešk kaip ten seksis smile.gif
o siandien ta mano nerta suknele nukrito iki 166,60 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lendray @ 2009 06 10, 15:15)
o, tai būtinai pranešk kaip ten seksis smile.gif
o siandien ta mano nerta suknele nukrito iki 166,60 biggrin.gif

na papasakosiu kaip viskas buvo, anksciau nieko nerasiau nes negavau savo uzsakymo, tik vakar atveze, deja nepatenkino mano lukesciu nes atveze ne ta spalva kokios norejau, nezinau ar ten dirba mazi vaikai kurie neskiria spalvu, ar iesko kvailiuku kurie tinges tampytis su grazinimais ir ikis neperkamas prekes, visu pirma man nepatiko kad mano uzsakyma prieme tik po keliu savaiciu nuo pervedimo pinigu, na gal cia ir as kalta reikejo turbut jiems duoti kokia zinute kad pinigai pervesti ir t.t, na del to nieko baisaus laiko turejau, bet kad net nepasitare ikiso kita preke tiksliau kitos spalvos tai tas man nepatiko, jei neturejo tos spalvos tai galejo paskambint pasitart ar tiks kita spalva, jokio skambucio nesulaukiau, prekes kokybe pusetina, tikejaus siek tiek kitokios na bet nuotraukose visada kitaip atrodo, na yra kaip yra dabar atsiimsiu pinigus ir tiek, zodziu is uzsienio tiesiogiai siuntusis greiciau buciau gavus nei cia, na krizes metu jei jiems klientu pakanka gali zaist, bet jei jie taip ir toliau tai tuoj praras visus klientus, na ju valia, bent jau viena klienta jau prarado
Atsakyti
jo jo reikia ziuret vieni daiktai pigiau kiti brangiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cherrymint @ 2009 07 05, 03:30)
jo jo reikia ziuret vieni daiktai pigiau kiti brangiau smile.gif

na man lyg ir ta pacia preke atveze tik ne ta spalva kokios norejau, tempe tempe laika, o kai jau apsidziaugiau kad gausiu preke, ilindau i ju ta puslapi rode isparduota mano spalva, na galvoju gali buti kad dar spejau, nors uzsakyma nusiunciau pries gera menesi kai tikrai buvo ir dydziu ir spalvu pasirinkimas, tik nesuprantu ar sunku paskambint ir pasakyt kad tokios spalvos neturim dabar vel jiems vazinet zodziu nesakau kad nebuna nesusipratimu ir kitose parduotuvese tiek internetinese, tiek ne viskas yra pataisoma, bet kazkaip jei is pirmo karto nusivyliau tai antra karta kazkaip nesinori rizikuot, aplamai tose internetinese parduotuvese perkant kai realiai nematai prekes yra didele rizika, bet kartais taip tingisi po tas parduotuves sliauziot ypac kaip as kai gyvenu atokiau nuo didmiesciu, o norisi turet to ko negaunu savo mieste........
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2008 12 06, 16:35)
Nesu as pirkusi is ten bet man regis kainas jie uzsikelia...
Ieskojau dovanu kamasutros knygos tai pas juos ta pati kainavo daugiau nei kitur
(pigu.lt-71lt o knygu klube 63)
Idedu pavizdi senukuose zaislas kainuoja 14.99 o siame portale 27lt
http://www.senukai.l...st_tab=articles
http://pigu.lt/kudik...28_cm?id=191747

doh.gif vot tau ir pigu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2009 07 05, 12:54)
na man lyg ir ta pacia preke atveze tik ne ta spalva kokios norejau, tempe tempe laika, o kai jau apsidziaugiau kad gausiu preke, ilindau i ju ta puslapi rode isparduota mano spalva, na galvoju gali buti kad dar spejau, nors uzsakyma nusiunciau pries gera menesi kai tikrai buvo ir dydziu ir spalvu pasirinkimas, tik nesuprantu ar sunku paskambint ir pasakyt kad tokios spalvos neturim dabar vel jiems vazinet zodziu nesakau kad nebuna nesusipratimu ir kitose parduotuvese tiek internetinese, tiek ne viskas yra pataisoma, bet kazkaip jei is pirmo karto nusivyliau tai antra karta kazkaip nesinori rizikuot, aplamai tose internetinese parduotuvese perkant kai realiai nematai prekes yra didele rizika, bet kartais taip tingisi po tas parduotuves sliauziot ypac kaip as kai gyvenu atokiau nuo didmiesciu, o norisi turet to ko negaunu savo mieste........

Žinok kiek esu pirkus kitose internetinėse parduotuvėse,tai tikrai likau patenkinta ir kokybe ir aptarnavimu,o Pigu.lt tai pastoviai sukčiauja-prakišinėja kitas spalvas,kitus modelius ir laukt ilgai reikia,tikrai prastas aptarnavimas.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 07 07, 16:31)
Žinok kiek esu pirkus kitose internetinėse parduotuvėse,tai tikrai likau patenkinta ir kokybe ir aptarnavimu,o Pigu.lt tai pastoviai sukčiauja-prakišinėja kitas spalvas,kitus modelius ir laukt ilgai reikia,tikrai prastas aptarnavimas.

norejau savo kailiu isbandyt nes visko prisiklausiau ir gero ir blogo, na isbandziau ko gero daugiau jau nebandysiu nes tik graziai pasirase kad greitas pristatymas ir t.t nei velnio negreitas, i atsakymus ir tipo kreipkites per 8 darbo val atsakysim neskuba jie atsakinet i tuos klausimus skambinet ir saskaita varyt ir nesinori kaip jie niekad neskambina, tik el laiskais ir sms paraso kai jau pristatyt reikia, o pasiteiraut ar tiktu kita spalva o ne kist kokia papuola tai net nesiteikia paskambint, zodziu nepatinka man tokie pardavejai, tai kodel as tureciau skambint ir gadint saskaita man uztai pinigu negrazins, zodziu dar palauksiu iki ryt vakaro jei jokio atsakymo nesulauksiu skambinsiu, idomiai kaip cia jie nebankrutuoja dar tu klientu vis turi jei pastoviai toks aptarnavimas ir nei kiek negereja, na yra kaip yra, ju valia dauguma tu pardaveju visaip bando suktis, na toks gyvenimas verysad.gif
Atsakyti
Na tikrai naudinga info, vis dėlto pirmas įspūdis man nemelavo biggrin.gif Galvoju, kaip dar kažkuriais metais pigu.lt išrinko geriausia e-parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lendray @ 2009 07 07, 18:06)
Na tikrai naudinga info, vis dėlto pirmas įspūdis man nemelavo biggrin.gif Galvoju, kaip dar kažkuriais metais pigu.lt išrinko geriausia e-parduotuve  smile.gif

gal pradzioj kol tik buvo isikurus ir stenges kol pirkeju buvo maziau
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2009 07 05, 11:54)

Nemokėkit iš anksto. Pasirinkit, kad mokėsit gavus prekę grynais ir nebus jokios rizikos ir rūpesčių su pinigu atgavimu. smile.gif
Mes pas juos nesėkmingai pirkom automobilinę kėdutę. Apsiskelbę, kad mūsų norimo modelio kėdučių turi visokiausių spalvų, o pasirodė, kad gali pasiūlyti tik vienos spalvos (ir aišku pačios baisiausios). Žadėjo, kad po 1 mėn jau turės mūsų norimą, bet kadangi žinojau kas jų tiekėjas, tai pasiskambinau jiems ir jie visai negarantavo, kad po mėn turės mūsų norimą spalvą. Tai nelaukėm,- nuvažiavom į Lenkiją ir nusipirkom ir tokią kokios norėjom, ir norimos spalvos ir pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux2004 @ 2009 07 08, 00:26)
Nemokėkit iš anksto. Pasirinkit, kad mokėsit gavus prekę grynais ir nebus jokios rizikos ir rūpesčių su pinigu atgavimu.  smile.gif
Mes pas juos nesėkmingai pirkom automobilinę kėdutę. Apsiskelbę, kad mūsų norimo modelio kėdučių turi visokiausių spalvų, o pasirodė, kad gali pasiūlyti tik vienos spalvos (ir aišku pačios baisiausios). Žadėjo, kad po 1 mėn jau turės mūsų norimą, bet kadangi žinojau kas jų tiekėjas, tai pasiskambinau jiems ir jie visai negarantavo, kad po mėn turės mūsų norimą spalvą. Tai nelaukėm,- nuvažiavom į Lenkiją ir nusipirkom ir tokią kokios norėjom, ir norimos spalvos ir pigiau  rolleyes.gif

tai kad jau saukstai po pietu buvau is karto sumokejus kai tik padariau uzsakyma, nes kazkaip pasiskaitinejau kad ne tokia nauja ta parduotuve ne vieni pirke, o be to turet ta lygia suma visada, kazkaip bandziau is karto atsiskaityt ir viskas, na bet tikiuos grazins nemanau kad reiktu per pykcius ar gi jiems to reikia
Atsakyti