Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(Raja099 @ 2009 03 05, 17:33)
Va, ka tik gavau savo kvepalus  ax.gif Puikus bendravimas pries uzsisaknat preke, greitas pristatymas, po 2 d. Kvepalai originalus, viskas  thumbup.gif Labai dziaugiuosi, nes nereikejo net kojos is namu iskelti, o mano megstamiausi kvepalai patyys atkeliavo pas mane i namus ir dar uz tokia nedidele kaina!  thumbup.gif

Ir kita karta butinai pirksiu is pigu.lt

Niu tada džiugu, kad viskas patiko... bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir galvoju užsisakyti truputį kosmetikos- mačiau tušams neblogos nuolaidos...
Ar teko kam, būtent iš kosmetikos užsisakinėti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja099 @ 2009 03 05, 19:33)
Va, ka tik gavau savo kvepalus  ax.gif Puikus bendravimas pries uzsisaknat preke, greitas pristatymas, po 2 d. Kvepalai originalus, viskas  thumbup.gif Labai dziaugiuosi, nes nereikejo net kojos is namu iskelti, o mano megstamiausi kvepalai patyys atkeliavo pas mane i namus ir dar uz tokia nedidele kaina!  thumbup.gif

Ir kita karta butinai pirksiu is pigu.lt

O kaip saunu. As irgi ir ateity planuoju kvepalus uzsisakineti. Ir knygas jau esu pirkus. Taip, bendravimas pries atvezant tikrai pakankamas ir lankstus laiko derinimas thumbup.gif
Atsakyti
sweikos . o ka manot apie kvepalu pirkima issimoketinai? ar labai jau kvaila ? smile.gif
Atsakyti
tas 5LT pristatymas tai jau atrodo geriau iš vis neimtų nei lito smile.gif

man tik keista tas jų pristatymo terminas ten iki kažkiek daug dienų. Tikriausiai iš e-bay greičiau atsiunčia. Galėtų LT padaryti kas nors eshopą, kad pristatymą darytų per 24h. būtų cool.
Atsakyti
QUOTE(dzebas @ 2009 04 02, 10:03)
sweikos . o ka manot apie kvepalu pirkima issimoketinai?  ar labai jau kvaila ? smile.gif

Kvepalus issimoketinai? biggrin.gif
Atsakyti
skaitau, o visos daugmaz patenkintos pigu.lt.
O as kaip tik nusivyliau, bet gal as cia tokia vienintele. Karta buvo akcija WC komplektui (potinkinis wc remas, mygtukas ir pakabinamas unitazas), pasitarem su MB ir uzsisakem. Prieme uzsakyma, is pat pradziu sake, kad atvez po savaites, veliau po menesio, nebuvo skubu, tad ramiai laukem. Galiausiai atveze ne visa komplekta, o tiktai viena mygtuka. Pasiskambinau, sako, kad supainiojo uzsakymus, pirmadieni bus, taip skambinejau kiekviena diena ir kiekv. is ju sake ka nors kito. Tai jau perduota kurjeriui, tai dar tik sandely, o pasirodo dar tik reikia parsisiusti is uzsienio. Galiausiai paprasiau, kad grazntu pinigus, Grazino ir dar pridejo 10 pigulitu kitam pirkiniui ax.gif
Atsakyti
pirkau iš ten vyrui dovaną (teleskopą). nurodžiau, kurią tiksliai dieną reikia pristatyti. bet iš ryto nieko nesulaukiau. ir po pietų irgi. skambinausi konsultantams, aiškinausi, kodėl nepristato prekės.

kurjeris atvyko tik apie 20 val. man net pasirodė, kad užsuko jau "po darbo". bet visgi tą dieną, kurią man reikėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2009 04 02, 12:20)
pirkau iš ten vyrui dovaną (teleskopą). nurodžiau, kurią tiksliai dieną reikia pristatyti. bet iš ryto nieko nesulaukiau. ir po pietų irgi. skambinausi konsultantams, aiškinausi, kodėl nepristato prekės.

kurjeris atvyko tik apie 20 val. man net pasirodė, kad užsuko jau "po darbo". bet visgi tą dieną, kurią man reikėjo  thumbup.gif

gerai, kad is vis pristate. "po darbo" irodo, tai kad zmogui svarbus klientai
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
ne visai į temą, bet neradau daugiau, kur apie el.parduotuves kalbėtų ax.gif
tai gal kuri esate užsakinėjusi ką nors iš etechnika.lt?
užsisakiau fotoaparatą, ketvirtadienį pervedžiau pinigėlius, o prekės dar neturiu...žadėjo per dvi dienas pristatyti unsure.gif į skambučius nieks neatsako, vakar į emailą parašė ar gavau prekę doh.gif
Atsakyti
Norėčiau jūsų paklaust ar verta man spintą iš http://pigu.lt/preke...dms_1?id=281717 užsisakyt? Apie Vesidos spintas girdėjau neblogų atsiliepimų, bet kažkaip internetu keista. Kaip manot verta? blush2.gif Atrodo turėčiau neblogai sutaupyt...
Atsakyti
QUOTE(asesucia @ 2009 04 08, 22:55)
Norėčiau jūsų paklaust ar verta man spintą iš http://pigu.lt/preke...dms_1?id=281717 užsisakyt? Apie Vesidos spintas girdėjau neblogų atsiliepimų, bet kažkaip internetu keista. Kaip manot verta?  blush2.gif Atrodo turėčiau neblogai sutaupyt...

kodel gi ne? galite pabandyti, bet as tai siulyciau atsiskaityti ne per e.bankininkyste, bet grynaisiais, kai atves prekes. Apziuresite preke, ar tvarkinga, ir tada atsiskaitysite. ax.gif
Atsakyti