Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

Gal yra koks nuolaidų kodas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2015 11 30, 12:50)
Gal yra koks nuolaidų kodas? 4u.gif

Čia dalinasi kodais
http://www.vinted.lt...os-kodas?page=7
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2015 11 30, 15:01)

ačiū
Atsakyti
Sveikos, mamos, aš tai esu žiauriai nusivylusi pigu.lt . Kai pirkau invisibobble gumytes, tai viskas ok, juk tik gumytės... Bet kokį brangų daiktą pirkt,tai nepatarčiau. Pirkom iš jų kokteilinę, atsiuntė sugadintą. Mūsų klaida,kad iš karto pasirinkom ne pinigus atsiimt,o siųst, kad ekspertai pasakytų, kas yra ir pataisytų. Tai aišku, jie suvertė kaltę ant mūsų, bet kaip mes galėjom sugadint jį tiesiog įjungiant? Žodžiu, pataisė, bet turėjom sumokėt už taisymą dar papildomai 16eur, kai jau išvis nežinojau, ar to daikto noriu. Tai jei tik yra galimybė iš kart pinigus atsiimt, taip ir padarykit. Neleiskit siųst ten jokiem ekspertam....
Atsakyti
Daugiau nei savaitę po numatyto pristatymo laiko negaunama brangi elektroninė prekė.
Na,kol kas girdėjau,kad jei iki Kalėdų negausime,grąžins 20 eurų.Virtualiais pigu eurais ,ar ne? g.gif
Gal kam pavyko išsiderėti geresnes sąlygas,jei negavote prekės ,kada numatyta?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 12 22, 10:17)
Daugiau nei savaitę po numatyto pristatymo laiko negaunama brangi elektroninė prekė.
Na,kol kas girdėjau,kad jei iki Kalėdų negausime,grąžins 20 eurų.Virtualiais pigu eurais ,ar ne? g.gif
Gal kam pavyko išsiderėti geresnes sąlygas,jei negavote prekės ,kada numatyta?

penktadieni uzsisakiau pas ju virtuves kombaina (tiesa dar gerokai nusiderejusi biggrin.gif), sekmadieni jau turejau namuose, buvau šokiruota tokio greitoo pristatymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 12 22, 10:13)
penktadieni uzsisakiau pas ju virtuves kombaina (tiesa dar gerokai nusiderejusi biggrin.gif), sekmadieni jau turejau namuose, buvau šokiruota tokio greitoo pristatymo thumbup.gif

todėl,kad buvo centriniame sandėlyje.
O aš užsakytą ir apmokėtą pavedimu gruodžio 8 d. prekę gausiu,jei pristatys į atsiėmimo biurą ,tik gruodžio 30d.Už vėlavimą 7 pigu eurai.
Na,bet realios naudos iš jų kaip ir jokios,kai galioja įvairūs kiti pigu kodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 22 gruodžio 2015 - 14:42

Pirkau batus, kurie pasirodo per maži. Norėčiau keisti į didesnį dydį arba tiesiog atgauti pinigus.
Kaip čia vyksta prekių grąžinimas? Ar yra kokie terminai?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 12 22, 11:13)

o ten derėtis galima?
Atsakyti
QUOTE(*Saulelė* @ 2016 02 28, 23:31)
o ten derėtis galima?

Visur deretis galima. biggrin.gif
Atsakyti
sunkiai įsivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 02 29, 17:24)
Visur deretis galima. biggrin.gif
Niekada nebandžiau, pasidalinkit patirtim. mirksiukas.gif
Daug pirkusi pigu.lt. Pasitaikė viena kita prastesnė prekė, esu ir "žioplį pagavus", bet nekilo problemų nei dėl keitimo, nei dėl grąžinimo.
Atsakyti