Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

Gal kvepalams kokį nuolaidos koduką žinote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 01, 17:45)
Gi suteikiama garantija  ax.gif  tikrai nebus joks brokuotas  biggrin.gif
man labai patinka pigu.lt as perku i menesi koki 1-2 kart buna ir 2-3, geros kainos, ypac plauku prieziuros priemoniu ar kvepalu, vyras i masina koki purskala ar dar ka perka, tiesa baldu gal nepirkciau, o visa kita liuks  mirksiukas.gif

tai kvepalus ir aš perku. su tom garantijom, tai žinot, greit išsisuka
be to net 150eur pigiau nei kitur, tai kelia įtarimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 02 rugsėjo 2015 - 10:52
jei kam įdomu smile.gif
nusipirkau aš visgi tą telefoną, bet ant rytojaus parašiau, kad negerai jam, tai iškart liepė grąžinti, neleido dar išbandyti keletą dienų. Dabar su šiokia tokia baime laukiu grąžinamų pinigų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2015 09 09, 13:30)
jei kam įdomu smile.gif
nusipirkau aš visgi tą telefoną, bet ant rytojaus parašiau, kad negerai jam, tai iškart liepė grąžinti, neleido dar išbandyti keletą dienų. Dabar su šiokia tokia baime laukiu grąžinamų pinigų.  g.gif

ir teks matyt dar ilgai laukti, nes telefonu atsiliepia vis kitas vadybininkas, nieko jie mat nezinantys, vienas viena sako, kitas kita. brokuota telefona jau pardavineja ta pati, nes kito sakesi neturintys schmoll.gif zodziu...kad as daugiau pirkciau is ju toki brangu daikta...
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2015 09 12, 14:47)
ir teks matyt dar ilgai laukti, nes telefonu atsiliepia vis kitas vadybininkas, nieko jie mat nezinantys, vienas viena sako, kitas kita. brokuota telefona jau pardavineja ta pati, nes kito sakesi neturintys  schmoll.gif zodziu...kad as daugiau pirkciau is ju toki brangu daikta...

Pries tokius pardavejus yra kam tramdyti
http://www.vvtat.lt/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 09 12, 19:09)
Pries tokius pardavejus yra kam tramdyti
http://www.vvtat.lt/

tai as palauksiu sia savaite, jei nesumokes kreipsiuos kazkur
Atsakyti
po savaitės laukimo, su lizingo kompanijos pagalba, paskambino man, dabar svaičioja apie garantinį, kad aš lyg turėčiau laukti, neaišku ko, nes aš nebenoriu to telefono ir turiu teisę jo nebenorėt. žodžiu muilina akis. nežinau, kiek dar lauksiu ir nežinau ko.
nepirkit iš ten brangių daiktų, paskui bus kaip man, jei norėsit grąžinti.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2015 09 16, 16:36)
po savait?s laukimo, su lizingo kompanijos pagalba, paskambino man, dabar svai?ioja apie garantin?, kad a? lyg tur??iau laukti, neai?ku ko, nes a? nebenoriu to telefono ir turiu teis? jo nebenor?t. ?od?iu muilina akis. ne?inau, kiek dar lauksiu ir ne?inau ko.
nepirkit i? ten brangi? daikt?, paskui bus kaip man, jei nor?sit gr??inti.

per keturiolika dienu nuo daikto isigijimo turite teise grazinti ji nepazeista, neapnaudota ir pan. be jokios priezasties ir net neprivalot aiskintis. Turi is karto grazinti pinigus. Gasdinkit istatymais, teismu, policija ir pasiduos, ne kur desis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 rugsėjo 2015 - 16:02
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 16, 18:01)
per keturiolika dienu nuo daikto isigijimo turite teise grazinti ji nepazeista, neapnaudota ir pan. be jokios priezasties ir net neprivalot aiskintis. Turi is karto grazinti pinigus. Gasdinkit istatymais, teismu, policija ir pasiduos, ne kur desis

Telefonų ir kitų elektroninių prietaisų negalima grąžinti tik dėl to, kad nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2015 09 16, 19:41)
Telefonų ir kitų elektroninių prietaisų negalima grąžinti tik dėl to, kad nepatiko.

Internetu įsigytą galima.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2015 09 16, 20:41)

Na jau. Ne apatinis trikotažas.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 22, 18:45)
Na jau. Ne apatinis trikotažas.

būtent.
ir grąžinau jį ne todėl , kad nepatiko, o jis kaito, kai tai parašiau, man iš karto liepė grąžinti, o ne pati sugalvojau. Vakar (šnd 2 savaitės, kai atidaviau), pasakė, kad grąžino pinigus, kaip jūs manot, aišku tų pinigų dar nėra. nesitikėjau iš tokios žinomos e-parduotuvės, tokios nekompetencijos...nžn kiek dar laukti.
Atsakyti