QUOTE(just11 @ 2014 08 12, 18:25)
pirma karta uzsisakiau kvepalus per pigu.lt, apziurejau del siuntimo i kita miesta, kad per viena diena butu jau pas mane, taciau..... praejo viena para, o jokios sms zinutes ar laisko negavau... paskambinau i nurodyta numeri, pasiteiravau apie prekes. pasake, kad laukciau, kitos dienos ir atsius tikriausiai... klausykite kas cia per imone, raso viena, daro kita????pirkau tik todel, kad kita diena as atsiimciau, o dabar man siulo palaukti dar, as neturiu zodziu....pasakiau, kad jei nebus iki tokios ir tokios valandos, man tu kvepalu net nereikes, tai ta vargse operatore, papraselaiko surinkti mano informacija i kompiuteri.tai dabar net paciai idomu ar ryt jos bus, ar jie nesivargins net is issiusti mano uzsakytu prekiu i Kauna... bet po tokio aptarnavimo ir pazadu, abejoju, kad kada nors pirksiu, nes i parduotuve nuejai nupirkai, o ne lauki kol jie ras laiko tavo preke i kita miesta pristatyti....
o taip.... jie taip ir prisivilioja pirkėjus, pažada, kad ryt TIKRAI BUS, tačiau meluoja ir gauni prekę po keleto dienų ir dar meluoja, kad paskambins, kad prekė jau sandėly, o nuvažiuoji ir tavo prekės sandėlyje nėra žodžiu ir aš nusvilau ir dabar labai pagalvočiau ar užsisakyti ką nors vėl iš jų