Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(just11 @ 2014 08 12, 18:25)
pirma karta uzsisakiau kvepalus per pigu.lt, apziurejau del siuntimo i kita miesta, kad per viena diena butu jau pas mane, taciau..... praejo viena para, o jokios sms zinutes ar laisko negavau... paskambinau i nurodyta numeri, pasiteiravau apie prekes. pasake, kad laukciau, kitos dienos ir atsius tikriausiai... klausykite kas cia per imone, raso viena, daro kita????pirkau tik todel, kad kita diena as atsiimciau, o dabar man siulo palaukti dar, as neturiu zodziu....pasakiau, kad jei nebus iki tokios ir tokios valandos, man tu kvepalu net nereikes, tai ta vargse operatore, papraselaiko surinkti mano informacija i kompiuteri.tai dabar net paciai idomu ar ryt jos bus, ar jie nesivargins net is issiusti mano uzsakytu prekiu i Kauna... bet po tokio aptarnavimo ir pazadu, abejoju, kad kada nors pirksiu, nes i parduotuve nuejai nupirkai, o ne lauki kol jie ras laiko tavo preke i kita miesta pristatyti....

o taip.... jie taip ir prisivilioja pirkėjus, pažada, kad ryt TIKRAI BUS, tačiau meluoja ir gauni prekę po keleto dienų ir dar meluoja, kad paskambins, kad prekė jau sandėly, o nuvažiuoji ir tavo prekės sandėlyje nėra doh.gif žodžiu ir aš nusvilau ir dabar labai pagalvočiau ar užsisakyti ką nors vėl iš jų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 02 rugsėjo 2014 - 13:50
Pigu.lt ir man kelintą kartą pakiša riebią kiaulę. Vieną paskutiniųjų užsakymų pristatė neoriginalius kvepalus (Juicy Couture - Viva La Juicy). Kelerius metus kvėpinuosi tik jais, tad žinau, kaip turi atrodyti originali pakuotė.

Paskutinis akibrokštas - dariau didelį užsakymą, tačiau vienos užsakytos prekės nebeturėjo. Sugebėjo apie tai informuoti tik po 7d.d. nuo apmokėjimo - e-laišku, kuris nuėjo į Reklamas ir kelias dienas net nepastebėjau - lyg sunku būtų buvę paskambinti. Kai papriekaištavau, kodėl nesiuntė likusių prekių, atšovė, jog "dalinai užsakymų nepristatinėja". Atsiėmimą buvau prašiusi jų punkte, net ne į namus. Papildomų išlaidų juk nepatiria, negi taip sunku buvo laiku atvežti 9 prekes iš 10-ties? Ar skambučiai labai brangiai kainuoja, kad nesugeba net paskambinti?

Visos klientus gerbiančios įmonės bent jau stengiasi klientą tiesiogiai informuoti apie užsakymo nesklandumus, vėlavimą - ir laiku, iškart (tam yra ir skambučiai, ir žinutės), o pigu.lt turbūt labai gerai gyvena, kad leidžia sau nesiskaityti su pirkėjais..
Atsakyti
Jei rinksites tapetus,tai ziurekit cia http://www.vup.lt/Pr...T...e=1&cPage=2 ,lygiai tas pats ir kartais net perpus pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 08 12, 21:13)
Jei man reikia čia ir dabar, einu į parduotuvę ir perku. Jei noriu pigiau, perku internetu ir laukiu.  biggrin.gif

Laukti galima, bet mažesnio kalibro internetinės parduotuvės bent rūpinasi savo klientais ir neapgauna dėl pristatymo terminų. Pirko draugės vaikinas lovą, tai atkeliavo savaitę vėliau nei turėjo ir be instrukcijos, paskambino, kad jam reikia instrukcijos ir ar negali tądien atsiųsti, nes kitą dieną turi išvykti, o jo draugei miegoti kažkur tai reikės - tai pasakė, kad šiandien jau turbūt nebespės, o ryt gal ir atsiųs. Bet kurioj mažoj parduotuvėj vadybininkas būtų tol namo neišėjęs, kol nebūtų radęs instrukcijos, tam, kad klientas patenkintas liktų.
Atsakyti
QUOTE(dukrele_saulele @ 2014 11 04, 12:08)
Laukti galima, bet mažesnio kalibro internetinės parduotuvės bent rūpinasi savo klientais ir neapgauna dėl pristatymo terminų. Pirko draugės vaikinas lovą, tai atkeliavo savaitę vėliau nei turėjo ir be instrukcijos, paskambino, kad jam reikia instrukcijos ir ar negali tądien atsiųsti, nes kitą dieną turi išvykti, o jo draugei miegoti kažkur tai reikės - tai pasakė, kad šiandien jau turbūt nebespės, o ryt gal ir atsiųs. Bet kurioj mažoj parduotuvėj vadybininkas būtų tol namo neišėjęs, kol nebūtų radęs instrukcijos, tam, kad klientas patenkintas liktų.

Mano komodai irgi instrukcijos nebuvo,bet mano vyras ismaste kas kaip.O man tai jau butu "kompiuteris isiderines".Ziureciau kaip ozys i naujus vartus biggrin.gif
Atsakyti
Ar teko kam nors pirkti telefoną iš pigu.lt? Svarstau ar verta rizikuoti, nes brangaus noriu, ar nebus, koks brokuotas
Atsakyti
Kai pigu.lt nupirko lenkai, reikalai ėmė smarkiai taisytis. ir kainom, ir aptarnavimu. Per vasarą padarėm kokius 7 ar 8 užsakymus, minusas tik tas, kad taupo ant lietuviškų instrukcijų.
NĖRA, nors pagal įstatytmus turėtų būti smile.gif reikia mąstyti savo galva arba naudotis lenkiškomis, angliškomis, rusiškomis
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2015 08 31, 19:34)
Kai pigu.lt nupirko lenkai, reikalai ėmė smarkiai taisytis. ir kainom, ir aptarnavimu. Per vasarą padarėm kokius 7 ar 8 užsakymus, minusas tik tas, kad taupo ant lietuviškų instrukcijų.
NĖRA, nors pagal įstatytmus turėtų būti smile.gif reikia mąstyti savo galva arba naudotis lenkiškomis, angliškomis, rusiškomis

I elektronini pasta atsiuncia ir lietuviska instrukcija.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2015 08 31, 11:54)
Ar teko kam nors pirkti telefoną iš pigu.lt? Svarstau ar verta rizikuoti, nes brangaus noriu, ar nebus, koks brokuotas

Pirkau brangu telefona, bet labai norejau, teko rizikuoti. Naudoju jau 6 metus ir esu iki siol patenkinta, neteko nei karto taisyti.
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2015 08 31, 22:55)
Pirkau brangu telefona, bet labai norejau, teko rizikuoti. Naudoju jau 6 metus ir esu iki siol patenkinta, neteko nei karto taisyti.

tai va nežinai ant kokio užtaikysi
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2015 09 01, 10:49)
tai va nežinai ant kokio užtaikysi

ir be to seniau telefonai kitokie buvo
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2015 08 31, 11:54)

Gi suteikiama garantija ax.gif tikrai nebus joks brokuotas biggrin.gif
man labai patinka pigu.lt as perku i menesi koki 1-2 kart buna ir 2-3, geros kainos, ypac plauku prieziuros priemoniu ar kvepalu, vyras i masina koki purskala ar dar ka perka, tiesa baldu gal nepirkciau, o visa kita liuks mirksiukas.gif
Atsakyti