Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(Dusetelle @ 2014 06 04, 13:47)
Dėl garantinio,tai jei nerandi,juk mato pirkimo istorijoje kada daigtas pirktas smile.gif .
O as esu ištikima pigu lt Kliente.Ko tik nesu ten įsigijus.Dabar vargo vakarienė su dušo kabina.Atkeliavo su sutrupejusiu stiklu,o as neapziurejus pasirašius  doh.gif O paskui žiūriu pigu lt pleistrais ir ne tik jų kur reikia ir kur nereikia uzlopyta..Sake,kad bet kokiu atveju šia problema išspres.Paskui po daug kartu skambinejimu,nes Is jų skambučių taip ir nesulaukdavau,perskambino ir pasakė,kad stiklai užsakomi ir turėčiau gauti per dvi sav..Šiandien paskutine diena...Paskambinu,o ti apie stiklus nieko nežino  doh.gif  .Pasakė,kad ten kažką Pažymės ir kaip supranti uzkonkretins,laukti skambučio.Ryte skambinau,jau po pietu ir vėl niekas neskambina  unsure.gif  .Remontas jau trim savaitėm sustojęs su visais palaukimais.Gyvenam be vandens vonioje.Košmaras...
Draugei ta pačia diena Is pigu lt vaikui atvežė dviratuka,pasirodo dviratukas visai ne toks.Kita d.ta dviratuka pasiėmė ir atvežė toki koki užsisakė,bet aptrinta...Is trečio k.gavo koki priklauso.
Sakau ar cia su sandėlio darbuotojais kažkas ne taip.Viskas anksčiau eidavo kaip sviestu patepta.

Na va,jau galiu atsipust,pakeisti stiklai perduoti kurjeriui.Pirksim toliau,bet jau pasimokiau,apziurinesiu pakuotes atidžiau.
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2014 06 04, 21:03)
Na va,jau galiu atsipust,pakeisti stiklai perduoti kurjeriui.Pirksim toliau,bet jau pasimokiau,apziurinesiu pakuotes atidžiau.
palauk, kol gausi smile.gif pas juos su santechnika matyt chroniskos bedos. Mes vonia keitem, tai dvi savaites virto trim menesiais iki pristatymo. Skambindavau nervus pagadint treciadieniais, tai vis sakydavo kita savaite jau tikrai. Paskui paaiskino, kad laukia, kol didesni uzsakyma surinks, nes vieno ar dvieju daiktu i Lietuva vezti neapsimoka. O kad ziema su isgriauta vonia gyvent visai nelinksma, kazkaip praleido. Duso kabina kitam san.mazgui jau ne pas juos pasimoke pirkom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(European @ 2014 06 08, 17:28)
palauk, kol gausi smile.gif  pas juos su santechnika matyt chroniskos bedos. Mes vonia keitem, tai dvi savaites virto trim menesiais iki pristatymo. Skambindavau nervus pagadint treciadieniais, tai vis sakydavo kita savaite jau tikrai. Paskui paaiskino, kad laukia, kol didesni uzsakyma surinks, nes vieno ar dvieju daiktu i Lietuva vezti neapsimoka. O kad ziema su isgriauta vonia gyvent visai nelinksma, kazkaip praleido. Duso kabina kitam san.mazgui jau ne pas juos pasimoke pirkom doh.gif

Na gauti šiaip ne taip gavau,bet va šiandien det stiklus,išmatavimai ne tie,vietoj 34cm pločio 25cm įdėti doh.gif .Skambinau ir sako,kad jie mato kad ne tie stiklai išsiųsti,lb atsiprasome už nesklandumus,pasakė.Bet ko jie iškart ne paskambino supratę,jei užsakymą sukeitė???Na gerai,nusiraminau trumpam...Skambina po keliasdešimt min.,-tai mums reikia įrodymu.Nupaveiksluokit dušo kabinoje,kad ne tie išmatavimai.Tai kaip nupaveikskuosiu,jei meistras pamatęs kad ne tas stiklas kolkas nei vieno neistate.Na nupaveikslavau jiems stiklą su cm..Ziuresim kokie toliau ciudai desis.
Papildyta:
Daugiau jokio rimto daigto Is ten nesisakysiu.Karutį uzsakinejau,paskutine preke,tai atvažiavo su suskilinejusia rankena.Kurjeris sako tai vėl paveiksluot ir siust reikia...Bet jau pavargau bartis,apvyniojau izoliacija. doh.gif
Atsakyti
Na as cia prirasysiu antireklamos.Kaip sakiau,kazkada buvo kaip sviestu patepta.Patiko prekiu bukle,aptarnavimas,bet dabar kazkoks absurdas.Buvau pas drauge kitam mieste ir pasiskundziau duso kabinos pirkiniu.Tai ji ir sako as irgi uzsisakiau spinta.Sako zinok nenorejau koliotis,nes buvo be lentynu ir vyriu.Tai darbininkai kurie spinta konstravo,jos suorganizuotas lentynas istate .Irgi sake paskutine jos uzsakyta preke. aggressive.gif
Atsakyti
Pirkau knygas, žaislus, sulčiaspaudę, kamuolį futbolo, žaidimų pultelį...VISKAS buvo gerai, greitai pristatė ir prekės normalios, matyt kaip ir visur visko pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2014 07 02, 11:45)
Pirkau knygas, žaislus, sulčiaspaudę, kamuolį futbolo, žaidimų pultelį...VISKAS buvo gerai, greitai pristatė ir prekės normalios, matyt kaip ir visur visko pasitaiko.

Ir mano anksčiau Is ten viskas įsigyta buvo.Nuo buitinių iki sodo prekių,bet paskutiniu metu mano aplinkos žmones ir as nusivylem.
Atsakyti
pirma karta uzsisakiau kvepalus per pigu.lt, apziurejau del siuntimo i kita miesta, kad per viena diena butu jau pas mane, taciau..... praejo viena para, o jokios sms zinutes ar laisko negavau... paskambinau i nurodyta numeri, pasiteiravau apie prekes. pasake, kad laukciau, kitos dienos ir atsius tikriausiai... klausykite kas cia per imone, raso viena, daro kita????pirkau tik todel, kad kita diena as atsiimciau, o dabar man siulo palaukti dar, as neturiu zodziu....pasakiau, kad jei nebus iki tokios ir tokios valandos, man tu kvepalu net nereikes, tai ta vargse operatore, papraselaiko surinkti mano informacija i kompiuteri.tai dabar net paciai idomu ar ryt jos bus, ar jie nesivargins net is issiusti mano uzsakytu prekiu i Kauna... bet po tokio aptarnavimo ir pazadu, abejoju, kad kada nors pirksiu, nes i parduotuve nuejai nupirkai, o ne lauki kol jie ras laiko tavo preke i kita miesta pristatyti....
Atsakyti
Jei man reikia čia ir dabar, einu į parduotuvę ir perku. Jei noriu pigiau, perku internetu ir laukiu. biggrin.gif
Atsakyti
Norejau pigiau, laukiau ir sulaukiau kvepalų:
1. Pakuotė neoriginali (bent jau tikra ne tokia, kokia yra visose legaliose kvepalu pardavimo vietose)
2. Pakuotė necelofanuota

Labai abejoju, kad gavau originalą. Kaina nors ir su nuolaida, bet kaip už neoriginalą tikrai perdidelė.
Atsakyti
Pasiskaiciau ir baisoka pasidare - jei pirkciau Samsung plansete - neapsigauciau su kokia klastote? ar geriau i parduotuve keliauti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2014 08 14, 21:38)
Pasiskaiciau ir baisoka pasidare 
Mano patirtis su pigu.lt tik teigiama, nebuvo problemų nei dėl pristatymų, nei dėl grąžinimo, nei dėl kokybės.
Atsakyti
pirkau is pigu plansete, tai su ja kazkas negerai, neveikia ne viena aplikacija... bandziau ir atnaujinimus detis bet nieko..
praeita savaite pirkau kvepalus... tai del originalumo labai abejoju...kvepia lygiai 5 min.. panasu daugiau nieko nepirksiu ten g.gif
Atsakyti