Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(asut @ 2014 05 21, 11:39)
Ne parduotuve o atsiprasant bardakas! Nupirkau is ju Indaplove "Bosch", antra diena po pirkimo kurjeris atveza vietoje indaploves kede. Savaime aisku grazinau. Kita diena teko aiskintis su pardavejais, pazadejo kad dar po dienos atvez indaplove, bet... vel skambina kurjeris ir pareiskia kad pasiruoses man atvezti skalbimo masina "Bosch". Paaiskinau kad as pirkau indaplove o ne skalbimo masina. Kurjerio klausimas, tai vezti ar ne... Ir cia dar ne pabaiga, vis dar laukiu indaploves.

Tiek daug šaunių įmonių kurie atveža be jokių problemų...ne jus vis randate kur pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asut @ 2014 05 21, 13:39)
... vel skambina kurjeris ir pareiskia kad pasiruoses man atvezti skalbimo masina "Bosch". Paaiskinau kad as pirkau indaplove o ne skalbimo masina. Kurjerio klausimas, tai vezti ar ne... Ir cia dar ne pabaiga, vis dar laukiu indaploves.

Va čia galėjo būti Jūsų indaplovė mirksiukas.gif
Didžiajai daliai kurjerių ar drabužių sklabimo ar indų plovimo mašina jokio skirtumo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asut @ 2014 05 21, 12:39)
Ne parduotuve o atsiprasant bardakas!
Periodiškai perku ten jau n metų. Nekilo jokių problemų nei dėl prekių, nei dėl pristatymo.
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2014 05 21, 14:24)
Va čia galėjo būti Jūsų indaplovė  mirksiukas.gif
Didžiajai daliai kurjerių ar drabužių sklabimo ar indų plovimo mašina jokio skirtumo. biggrin.gif
Būtent! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 21, 14:16)
Tiek daug šaunių įmonių kurie atveža be jokių problemų...ne jus vis randate kur pirkti doh.gif

Nors vienas is ju atsiustu savo kontaktus i A.Z. tai butu puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asut @ 2014 05 22, 14:57)
Nors vienas is ju atsiustu savo kontaktus i A.Z. tai butu puiku  thumbup.gif

Ten, suprask, tas ir atveš be problemų. biggrin.gif
Gerai viskas ir su tais "pigu".
Tiesiog didžiausias pardavėjas internete, todėl ir būna visko daugiau.
Juk lietuviams geriausia kaina "duok už dyką", tai ir neturi žmonės už ką isidiegti ISO sistemų... biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kur galima gauti pigu.lt nuolaidu kodus arba kur gauti pigu.lt litu? Noriu pirkti brangu daikta ir butu smagu sutaupyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2014 05 23, 16:13)
Gal kas zinote kur galima gauti pigu.lt nuolaidu kodus arba kur gauti pigu.lt litu? Noriu pirkti brangu daikta ir butu smagu sutaupyti wink.gif

As koda pirkau uz e.taskus swedbanke.
Atsakyti
Pirkau si ten prekiu suaugusiems tai kokybe gera, negaliu sakyti, kad puiki nes buvo trukumelis. smile.gif Kita kart pirkau siuvimo masina, tai kol kas negaliu skustis viskas veikia gerai. smile.gif Pristate greiciau nei tikejausi.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Esu pirkus nemazai is sios parduotuves ax.gif televizoriu, baldu, kvepalu ir kt. Niekas nenuvyle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 05 22, 13:46)
Ten, suprask, tas ir atveš be problemų. biggrin.gif
Gerai viskas ir su tais "pigu".
Tiesiog didžiausias pardavėjas internete, todėl ir būna visko daugiau.
Juk lietuviams geriausia kaina "duok už dyką", tai ir neturi žmonės už ką isidiegti ISO sistemų... biggrin.gif

Tikrai pritariu, kiek ko esu pirkusi is Pigu, viskas buvo gerai ir vietoj. Musu firmoj populiarus priezodis "kas nedirba, tas neklysta". tongue.gif
Tik, aisku, nemalonu, kai suklysta butent su tavo uzsakymu...
Atsakyti
Pirkusi esu tik telefoną, bet jau reikės ieškoti garantinio lapo, nes labai jau jis "grybauja", nors dar tik pusė metų praėjo.. Tai nežinau. Dabar labai skeptiškai vertinčiau kokybę. O kas liečia aptarnavimą - atsiėmiau punkte pati, šiaip normaliai susišnekėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirilova: 02 birželio 2014 - 02:21
QUOTE(Kirilova @ 2014 06 02, 04:17)
Pirkusi esu tik telefoną, bet jau reikės ieškoti garantinio lapo, nes labai jau jis "grybauja", nors dar tik pusė metų praėjo.. Tai nežinau. Dabar labai skeptiškai vertinčiau kokybę. O kas liečia aptarnavimą - atsiėmiau punkte pati, šiaip normaliai susišnekėjom.

Dėl garantinio,tai jei nerandi,juk mato pirkimo istorijoje kada daigtas pirktas smile.gif .
O as esu ištikima pigu lt Kliente.Ko tik nesu ten įsigijus.Dabar vargo vakarienė su dušo kabina.Atkeliavo su sutrupejusiu stiklu,o as neapziurejus pasirašius doh.gif O paskui žiūriu pigu lt pleistrais ir ne tik jų kur reikia ir kur nereikia uzlopyta..Sake,kad bet kokiu atveju šia problema išspres.Paskui po daug kartu skambinejimu,nes Is jų skambučių taip ir nesulaukdavau,perskambino ir pasakė,kad stiklai užsakomi ir turėčiau gauti per dvi sav..Šiandien paskutine diena...Paskambinu,o ti apie stiklus nieko nežino doh.gif .Pasakė,kad ten kažką Pažymės ir kaip supranti uzkonkretins,laukti skambučio.Ryte skambinau,jau po pietu ir vėl niekas neskambina unsure.gif .Remontas jau trim savaitėm sustojęs su visais palaukimais.Gyvenam be vandens vonioje.Košmaras...
Draugei ta pačia diena Is pigu lt vaikui atvežė dviratuka,pasirodo dviratukas visai ne toks.Kita d.ta dviratuka pasiėmė ir atvežė toki koki užsisakė,bet aptrinta...Is trečio k.gavo koki priklauso.
Sakau ar cia su sandėlio darbuotojais kažkas ne taip.Viskas anksčiau eidavo kaip sviestu patepta.
Atsakyti