Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(Medute55 @ 2014 03 23, 16:51)
O mane pigu.lt  APGAVO
Pirkau moteriškus ir vyriškus CK kvepalus, abeji netikri gun_bandana.gif  bash.gif Liūdna, kad taip viešai apgaudinėjama verysad.gif

o jus cia kaip visazine kokia tai....o tai parasyta gal ant buteliuko ,kad netikri...as cia tiesiog kometa i galva sove>? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 23, 17:50)
o jus cia kaip visazine kokia tai....o tai parasyta gal ant buteliuko ,kad netikri...as cia tiesiog kometa i galva sove>? 4u.gif

O ko čia taip susinervinote? Ko čia taip svaidotės? Ko čia šaudotės kometomis:D ? Iš tiek nervų ir pykčio biggrin.gif ?
Taip, aš visažinė wink.gif, ir ant buteliuko tokie dalykai nerašomi, jeigu ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2014 03 23, 22:48)
O ko čia taip susinervinote? Ko čia taip svaidotės? Ko čia šaudotės kometomis:D ? Iš tiek nervų ir pykčio biggrin.gif ?
Taip, aš visažinė wink.gif, ir ant buteliuko tokie dalykai nerašomi, jeigu ką lotuliukas.gif

tiesiog negrazu meluot..ir dar taip izuliai...cia gali pagalvot,kad pasaulis turi viena kvepalu experte,ir aisku ji gyvena musu sauniojoi lietuvoi....reiketu isskirt jums nobelio kvepalu experto premija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 23, 22:52)
tiesiog negrazu meluot..ir dar taip izuliai...cia gali  pagalvot,kad pasaulis turi viena kvepalu experte,ir aisku ji gyvena musu sauniojoi lietuvoi....reiketu isskirt jums nobelio kvepalu experto premija thumbup.gif

Ar jūs man juos pardavėte? Ar jūs mano kvepalus uostėte lotuliukas.gif ? Nejuokinkite pasaulio! Žinoma, aš pritariu, kad nevisi atskiria drinks_cheers.gif Man nepasisekė, tai ir kitiems nerekomenduočiau.. Ir beje, jūs jau įžeidinėjate savo tonu, dėmesio moderatorėms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute55: 23 kovo 2014 - 21:58
QUOTE(Medute55 @ 2014 03 23, 22:57)
Ar jūs man juos pardavėte? Ar jūs mano kvepalus uostėte lotuliukas.gif ? Nejuokinkite pasaulio! Žinoma, aš pritariu, kad nevisi atskiria drinks_cheers.gif  Man nepasisekė, tai ir kitiems nerekomenduočiau.. Ir beje, jūs jau įžeidinėjate savo tonu, dėmesio moderatorėms!

tai ir skuskites toms moderatorems,kam cia rekaut?....as noriu pasakyt,jei izuliai meluosit tai visada arba beveik visada gausit atkirti is saziningu zmoniu...nes zinokit,kad jusu nosis tai ne rodiklis....ir dar didziosiom raidem parase-apgavo...svenciausioji dievo mergele marija atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 23, 23:02)
tai ir skuskites toms moderatorems,kam cia rekaut?....as noriu pasakyt,jei izuliai meluosit tai visada arba beveik visada gausit atkirti is saziningu zmoniu...nes zinokit,kad jusu nosis tai ne rodiklis....ir dar didziosiom raidem parase-apgavo...svenciausioji dievo mergele marija atsirado doh.gif

Laimės, sėkmės, ramybės ir sveikatos jums 4u.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute55: 23 kovo 2014 - 22:05
QUOTE(Medute55 @ 2014 03 23, 23:04)
Laimės, sėkmės, ramybės ir sveikatos jums 4u.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

skaniu kvapu ir jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2014 03 23, 22:57)
Ar jūs man juos pardavėte? Ar jūs mano kvepalus uostėte lotuliukas.gif ? Nejuokinkite pasaulio! Žinoma, aš pritariu, kad nevisi atskiria drinks_cheers.gif  Man nepasisekė, tai ir kitiems nerekomenduočiau.. Ir beje, jūs jau įžeidinėjate savo tonu, dėmesio moderatorėms!

Medute55, nekreipkite dėmesio, visur aplinkui pilna keistuolių wink.gif Nebent jūs kartu pirkote ir "degustavote", o dabar jus įtikinti bando, kad jūsiškiai kvepalai geri g.gif ? Arba čia reiškiasi pardavėjų atstovas taip karingai biggrin.gif Negražu tada. oi, kaip negražu mirksiukas.gif
Man irgi įtartini buvo tie, kuriuos pirkau g.gif . Tikrai ir kvapas kitoks, ir trumpiau laikėsi, lyginant su tais pačiais iš Kristianos schmoll.gif .. Ką norėti kai moki mažai ir tai negali juk tie kvepalai būti tikri...
Atsakyti
Prasta parduotuve Pigu.lt,pirkau baldus ir buitine technika,nusivyliau,baldu plokste su defektu,buitine technika be lietuviskos instrukcijos,bendrauja su kliantais nemandagiai,jei isvis pavyksta prisiskambinti verysad.gif nerekomenduoju niekam schmoll.gif teko pirkti nevienoj el parduotuvej,bet tokio poziurio i klianta kaip pigu.lt neteko pajust schmoll.gif
Atsakyti
Ką norėti kai moki mažai ir tai negali juk tie kvepalai būti tikri...

topinis komentaras 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(suvalkiete @ 2014 03 24, 11:02)
Prasta parduotuve Pigu.lt,pirkau baldus ir buitine technika,nusivyliau,baldu plokste su defektu,buitine technika be lietuviskos instrukcijos,bendrauja su kliantais nemandagiai,jei isvis pavyksta prisiskambinti verysad.gif nerekomenduoju niekam schmoll.gif teko pirkti nevienoj el parduotuvej,bet tokio poziurio i klianta kaip pigu.lt neteko pajust schmoll.gif

o man ta parduotuve ne prasta,niekada nesu nusivyles,bendrauja mandagiai,o kad instrukcijos buna ne lietuviu kalba,tai nereiskia,kad kitur jau tikrai buna lietuviskos.....vienintelis dalykas,kodel retai ten ka nors perku yra dideles kainos g.gif
Atsakyti
Ne parduotuve o atsiprasant bardakas! Nupirkau is ju Indaplove "Bosch", antra diena po pirkimo kurjeris atveza vietoje indaploves kede. Savaime aisku grazinau. Kita diena teko aiskintis su pardavejais, pazadejo kad dar po dienos atvez indaplove, bet... vel skambina kurjeris ir pareiskia kad pasiruoses man atvezti skalbimo masina "Bosch". Paaiskinau kad as pirkau indaplove o ne skalbimo masina. Kurjerio klausimas, tai vezti ar ne... Ir cia dar ne pabaiga, vis dar laukiu indaploves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asut: 21 gegužės 2014 - 11:42
QUOTE(asut @ 2014 05 21, 12:39)
Ne parduotuve o atsiprasant bardakas! Nupirkau is ju Indaplove "Bosch", antra diena po pirkimo kurjeris atveza vietoje indaploves kede. Savaime aisku grazinau. Kita diena teko aiskintis su pardavejais, pazadejo kad dar po dienos atvez indaplove, bet... vel skambina kurjeris ir pareiskia kad pasiruoses man atvezti skalbimo masina "Bosch". Paaiskinau kad as pirkau indaplove o ne skalbimo masina. Kurjerio klausimas, tai vezti ar ne... Ir cia dar ne pabaiga, vis dar laukiu indaploves.

Ne parduotuvė bordakas, o tas kam buvo pavesta užsakymą įvykdyti. Man buvo įdomus nuotykis su Technoramos el parduotuve, vietoj lygintuvo, gavau 7 fotoaparatus. (P.S. bet čia tema ne apie pigu.lt biggrin.gif )
Atsakyti