Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

bet kad ten kainas uzsikele blink.gif net negalvoju pirkti kaip tokia pat preke gali pigiau nusipirkti ax.gif
Atsakyti
taip - elektronine parduotuve turi siulyti pigiau nei parduotuve. Sita parduotuve labai daug kisa i reklama todel jos prekes nebus pigiausios...

Kam tie vargani 5lt uz pristatyma? www.emarkt.lt neima jokio mokescio jei perkat daugiau nei uz 200lt.

Ir kainos geresnes ir dar galima tartis.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2008 12 08, 15:57)
Aciu uz info, tik manau ka as sudeginsiu degalus tai tas ant to iseis

ner uz ka mirksiukas.gif Varenoj firmine Merkio parduotuve yra, tai ten viskas pigiau, nei kitose parduotuvese. Maciau Merkio produkcijos ir "senukuose" ir VCUP. Reiks pasiziureti kokios ten kainos. Ir pas mumi ismatavimai nelietuviski doh.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
niu va gavau visas prekes kurias buvau užsisakiusi, žinokit niekas neapvylė... likau patenkinta... tikrai nesigailiu... wub.gif
Atsakyti
praejo 10 dienu, jau turejo pristatyti preke, bet parase kad teks palaukti. konkretumo nera mano atveju g.gif
Atsakyti
pirkau kėdutę vaikui-viskas gerai, dabar užsakiau šaldytuvą mamai į kaimą, tai žiūrėsim, kaip jie suksis. Man patiko, kad įneša nemokamai, nes ne visos e-parduotuvės įnešinėja nemokamai dideles prekes, o moteriškė kaime tikrai neįvilks šaldytuvo į namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 12 18, 19:37)
praejo 10 dienu, jau turejo pristatyti preke, bet parase kad teks palaukti. konkretumo nera mano atveju  g.gif

todėl kad prisikaupė labai daug užsakymų ir jie nebespėja, nes iki tol jokių problemų su pristatymo laiku nebuvo, gaudavau net anksčiau numatyto termino....
Atsakyti
O kvepalu niekas nepirkote is pigu.lt ??? Man kilo itarimas, ar tai originalios prekes g.gif Skiriasi gamintojas kvepalu, kuriu as naudoju ir tu, kuriuos as noreciau is ju nusipirkti. Kalbu apie tuos pacius kvepalus, bet jie nurodo kilmes salis-kita gamintoja. Pas mane Prancuzija, o pas juos Italija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja099 @ 2009 03 03, 13:06)
O kvepalu niekas nepirkote is pigu.lt ??? Man kilo itarimas, ar tai originalios prekes  g.gif  Skiriasi gamintojas kvepalu, kuriu as naudoju ir tu, kuriuos as noreciau is ju nusipirkti. Kalbu apie tuos pacius kvepalus, bet jie nurodo kilmes salis-kita gamintoja. Pas mane Prancuzija, o pas juos Italija  g.gif

Pries Naujus metus buvo super akcija kai kuriems kvepalams, pirkau Elizabeth Arden 5th Avenue. Patinka, pristate greitai, kvapas laikosi liuks. Viskas patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Jau uzsisakiau kvepalus. Paziuresiu ar laiku pristato, ar originalus kvepalai. Rizikuoju, bet noriu pati savo kailiu patirti pirkima internetu. O gal visai patiks? g.gif

Jei kam bus idomu, veliau galesiu parasyti.
Atsakyti
QUOTE(Raja099 @ 2009 03 03, 17:16)
Jau uzsisakiau kvepalus. Paziuresiu ar laiku pristato, ar originalus kvepalai. Rizikuoju, bet noriu pati savo kailiu patirti pirkima internetu. O gal visai patiks?  g.gif

Jei kam bus idomu, veliau galesiu parasyti.

Butinai parašyk, juk įdomu ar viskas tiks ir patiks... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2009 03 03, 18:21)
Butinai parašyk, juk įdomu ar viskas tiks ir patiks...  mirksiukas.gif

Va, ka tik gavau savo kvepalus ax.gif Puikus bendravimas pries uzsisaknat preke, greitas pristatymas, po 2 d. Kvepalai originalus, viskas thumbup.gif Labai dziaugiuosi, nes nereikejo net kojos is namu iskelti, o mano megstamiausi kvepalai patyys atkeliavo pas mane i namus ir dar uz tokia nedidele kaina! thumbup.gif

Ir kita karta butinai pirksiu is pigu.lt
Atsakyti