bet kad ten kainas uzsikele net negalvoju pirkti kaip tokia pat preke gali pigiau nusipirkti
QUOTE(dailima @ 2008 12 08, 15:57)
Aciu uz info, tik manau ka as sudeginsiu degalus tai tas ant to iseis
ner uz ka Varenoj firmine Merkio parduotuve yra, tai ten viskas pigiau, nei kitose parduotuvese. Maciau Merkio produkcijos ir "senukuose" ir VCUP. Reiks pasiziureti kokios ten kainos. Ir pas mumi ismatavimai nelietuviski
labukas
niu va gavau visas prekes kurias buvau užsisakiusi, žinokit niekas neapvylė... likau patenkinta... tikrai nesigailiu...
niu va gavau visas prekes kurias buvau užsisakiusi, žinokit niekas neapvylė... likau patenkinta... tikrai nesigailiu...
praejo 10 dienu, jau turejo pristatyti preke, bet parase kad teks palaukti. konkretumo nera mano atveju
QUOTE(cognac @ 2008 12 18, 19:37)
praejo 10 dienu, jau turejo pristatyti preke, bet parase kad teks palaukti. konkretumo nera mano atveju
todėl kad prisikaupė labai daug užsakymų ir jie nebespėja, nes iki tol jokių problemų su pristatymo laiku nebuvo, gaudavau net anksčiau numatyto termino....
O kvepalu niekas nepirkote is pigu.lt ??? Man kilo itarimas, ar tai originalios prekes Skiriasi gamintojas kvepalu, kuriu as naudoju ir tu, kuriuos as noreciau is ju nusipirkti. Kalbu apie tuos pacius kvepalus, bet jie nurodo kilmes salis-kita gamintoja. Pas mane Prancuzija, o pas juos Italija
QUOTE(Raja099 @ 2009 03 03, 13:06)
O kvepalu niekas nepirkote is pigu.lt ??? Man kilo itarimas, ar tai originalios prekes Skiriasi gamintojas kvepalu, kuriu as naudoju ir tu, kuriuos as noreciau is ju nusipirkti. Kalbu apie tuos pacius kvepalus, bet jie nurodo kilmes salis-kita gamintoja. Pas mane Prancuzija, o pas juos Italija
Pries Naujus metus buvo super akcija kai kuriems kvepalams, pirkau Elizabeth Arden 5th Avenue. Patinka, pristate greitai, kvapas laikosi liuks. Viskas patiko.
Jau uzsisakiau kvepalus. Paziuresiu ar laiku pristato, ar originalus kvepalai. Rizikuoju, bet noriu pati savo kailiu patirti pirkima internetu. O gal visai patiks?
Jei kam bus idomu, veliau galesiu parasyti.
QUOTE(Raja099 @ 2009 03 03, 17:16)
Jau uzsisakiau kvepalus. Paziuresiu ar laiku pristato, ar originalus kvepalai. Rizikuoju, bet noriu pati savo kailiu patirti pirkima internetu. O gal visai patiks?
Butinai parašyk, juk įdomu ar viskas tiks ir patiks...
QUOTE(latinute @ 2009 03 03, 18:21)
Butinai parašyk, juk įdomu ar viskas tiks ir patiks...
Va, ka tik gavau savo kvepalus Puikus bendravimas pries uzsisaknat preke, greitas pristatymas, po 2 d. Kvepalai originalus, viskas Labai dziaugiuosi, nes nereikejo net kojos is namu iskelti, o mano megstamiausi kvepalai patyys atkeliavo pas mane i namus ir dar uz tokia nedidele kaina!
Ir kita karta butinai pirksiu is pigu.lt