Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 16, 16:15)
O man, pasakysiu, tas Sving visai nepatiko  schmoll.gif
Naudojausi 2 kartus. Bet sumokėdavau iškart tą pačią dieną. O prie "Mokėjimo būsena" dar ilgą laiką rašydavo "Apmokėta" ir šalia mygtukas "Mokėti dabar"  g.gif

Žodžiu, nebepasiduosiu ale naujovėms  biggrin.gif ir už pirkinius susimokėsiu standartiškai - pavedimu e-bankininkyste ir tiek žinių  ax.gif

Be reikalo ir aš džiaugiaus,jokio gėrio, su tuo sving prisidariau visokių nesamonių,tik tiek,kad siuntimas gavos nemokamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2013 10 19, 18:30)
Be reikalo ir aš džiaugiaus,jokio gėrio, su tuo sving prisidariau visokių nesamonių,tik tiek,kad siuntimas gavos nemokamas doh.gif

Kas negerai? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 19, 18:51)
Kas negerai?  unsure.gif

Negerai tas,kad nelabai aišku kaip naudotis,bent man blush2.gif , nes iš pigu .lt gavau žinutę kad mano užsakymas priimtas-prašom susimokėti ir t.t,po kelių valandų ateina iš sving žinutė,kad gautas jūsų užsakymas prašom susimokėt,o aš jau susimokėjau įprastu būdu tik į pigu.lt sąskaitą,gerai,kad sugalvojau pasukt į pigu.lt,ten man pasakė,kad aš blogai padariau,reik sumokėt į sving sąskaitą,o ne į jų,būčiau nepaskambinus,prekę būčiau gavus,bet jei nesusimoki į sving per 14 dienų,eina delspinigiai,na ta naujovė ne man doh.gif aišku pati esu kalta šiuo atveju blush2.gif neišsinagrinėjau iki galo viską ax.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2013 10 15, 18:40)
man rašo prie jos, kad atsiūs nemokamai,nu jaučiuos tokia neišmanelė,pigu.lt taip pat neatsako  ax.gif

nu tai jus gaunat tik tada nemokama siuntima jei prisiregistravote ir naudojates SVING paslaugomis.Ivedat kad perkat per sving ten kur pasirenkama mokeija ir jums minusuoja,as visgi kvepalus dbr emaiu is ju,nes buvo tikrai geros akcijos biggrin.gif Gavau operatyviai sms(per 1d.d.) kad galiu jau atsiimti ,tik dar neatsiemaiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(graimonda @ 2013 10 19, 19:35)
Negerai tas,kad nelabai aišku kaip naudotis,bent man blush2.gif , nes iš pigu .lt gavau žinutę kad mano užsakymas priimtas-prašom susimokėti ir t.t,po kelių valandų ateina iš sving žinutė,kad gautas jūsų užsakymas prašom susimokėt,o aš jau susimokėjau įprastu būdu tik į pigu.lt sąskaitą,gerai,kad sugalvojau pasukt į pigu.lt,ten man pasakė,kad aš blogai padariau,reik sumokėt į sving sąskaitą,o ne į jų,būčiau nepaskambinus,prekę būčiau gavus,bet jei nesusimoki į sving per 14 dienų,eina delspinigiai,na ta naujovė ne man doh.gif aišku pati esu kalta šiuo atveju blush2.gif neišsinagrinėjau iki galo viską ax.gif

Nu kad jus pati gryba nupjovet,kas neaisku visada skambinates. O as tik per sving perku,man jau nebenaujove,ypac jei reikia dabar daikto o laiko turi per 14d.susimoketi tai ko gi nepasinaudojus tokia galimybe.As su SVING visada bendrauju telefonu ir aiskiau negu aisku nebuna pas juos 4u.gif Jei pati renkates pirkti per ju sistema jiems ir mokate ,daugiau informacijos turit susirinkti ir tada veikti biggrin.gif
Graziu pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 20, 23:03)
nu tai jus gaunat tik tada nemokama siuntima jei prisiregistravote ir naudojates SVING paslaugomis.Ivedat kad perkat per sving ten kur pasirenkama mokeija ir jums minusuoja,as visgi kvepalus dbr emaiu is ju,nes buvo tikrai geros akcijos biggrin.gif  Gavau operatyviai sms(per 1d.d.) kad galiu jau atsiimti ,tik dar neatsiemaiu biggrin.gif
Papildyta:

Nu kad jus pati gryba nupjovet,kas neaisku visada skambinates. O as tik per sving perku,man jau nebenaujove,ypac jei reikia dabar daikto o laiko turi per 14d.susimoketi tai ko gi nepasinaudojus tokia galimybe.As su SVING visada bendrauju telefonu ir aiskiau negu aisku nebuna pas juos 4u.gif Jei pati renkates pirkti per ju sistema jiems ir mokate ,daugiau informacijos turit susirinkti ir tada veikti biggrin.gif
Graziu pirkiniu 4u.gif

Na ne visi tokie protingi gali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 20, 23:03)
O as tik per sving perku,man jau nebenaujove,ypac jei reikia dabar daikto o laiko turi per 14d.susimoketi tai ko gi nepasinaudojus tokia galimybe.

Ir?

Tai nebent tuo metu neturite sąskaitoje pinigų ir negalite padaryti normalaus pavedimo ax.gif

Mane Sving žavėtų tik tokiu atveju, jei ne tik per 14 d. gali susimokėti, bet dar ir nebūtų pavedimo mokesčio thumbup.gif biggrin.gif
Išmėginau paslaugą 2 kartus - schmoll.gif Man lengviau ir paprasčiau padaryti standartini el. pavedimą už perkamą daiktą tiesiai pardavėjui. Sving sugundytų va nebent kaip minėjau netaikydami tarpbankinio mokesčio, pristatydami nemokamai, atsiskaitai su Sving ir gauni xxx dovanų ir panašios akcijos...

Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 22, 07:16)
Ir?

Tai nebent tuo metu neturite sąskaitoje pinigų ir negalite padaryti normalaus pavedimo  ax.gif

Mane Sving žavėtų tik tokiu atveju, jei ne tik per 14 d. gali susimokėti, bet dar ir nebūtų pavedimo mokesčio  thumbup.gif  biggrin.gif
Išmėginau paslaugą 2 kartus -  schmoll.gif  Man lengviau ir paprasčiau padaryti standartini el. pavedimą už perkamą daiktą tiesiai pardavėjui. Sving sugundytų va nebent kaip minėjau netaikydami tarpbankinio mokesčio, pristatydami nemokamai, atsiskaitai su Sving ir gauni xxx dovanų ir panašios akcijos...

Tarpbankini pavedima darome ir naudojant e-bankininkiste.visur ir visada blink.gif nesverbu ar bankai atitinka ar ne,kadangi jus mokate kazkam,Jei jau jums moka tuomet suprantu jog nesinori uz pervedama suma jums i sask.dar prarasti savo lesu,o cia kad mpkant kazkam visgi nuskaiciuoja bankas kaip to benoretume.Standartinis pavedimas kaip jus vadinate irgi mokamas jei to nezinojot,O dovanu teko is SVING gauti tik prisiregistravus,ir vat gal man labiau pasiseke nei kitiems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(graimonda @ 2013 10 21, 18:17)
Na ne visi tokie protingi gali būti mirksiukas.gif

Proto cia nereikia didelio,tik labaiu pasiskaityti 4u.gif arba tam ir telefono numeriai duodami.Man tenka keleta atskiru pirikiniu is skirtingu praduotuviu pirktis,o per SVING galiu atsiskaityti vienu pavedimu uz visas netgi skirtingu parduotuviu prekes,to pasekoje sutaupau tarpbankinius pavedimus kelis kartus.Na cia kaip kam smile.gif

Beja gavau is PIGU.lt preke(kvepalus)pasisakysiu ,kad originalai thumbup.gif ir nusiskundimu jais bei pretenziju kaip ir neturiu,retais atvejais nera blogai ir pas juos apsipirkti jei kainytes zinote ir palyginate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 23, 11:05)
Standartinis pavedimas kaip jus vadinate irgi mokamas jei to nezinojot

Blogai skaitote, sėskite 2 biggrin.gif 4u.gif
Tai ir rašau, kad mane sugundytu Sving naudotis, jeigu nebūtų banko mokesčio už pavedimą (arba kažkokios ale akcijos, dovanėlės ir t.t.; vartotoją tai labai paskatina biggrin.gif pakvietimo į kino teatrą nevadinčiau to dovana, kaip kad Sving dalija naujiems jų klientams schmoll.gif jau esamiems neduoda laugh.gif ).
Nematau reikalo terliotis, jeigu man paprasčiau iškart perkant prekę ja atsiskaityti tiesiai pardavėjui bankiniu pavedimu, kuris kainuoja tiek pat (jei aišku bankai sutampa), kiek ir pervedant MCB Finance t.y. Sving.
Be to, su Sving bendradarbiauja TIK 12 e-parduotuvių - taip kad pasirinkimas skurdžiau nei skurdus smile.gif

Ai dar, man pasidarė įdomu, ar tai, kad Sving apmoka pirmiau už klientą, tik nėra traktuojama kaip paskola internetu g.gif (nes jie šiaip yra Credit24, greitosios paskolos). Tokiu atveju apmokėta suma patenka į žmogaus kredito istoriją unsure.gif Čia reikia tą pasiaiškinti labiau...

Bet aš neturiu jokio intereso kažko atkalbėti nuo to Sving, tiesiog man minėjau patogiau yra atsiskaityti standartiškai, kam patogu per Sving, ar kas tuo metu neturi sąskaitoje pinigų - susimoka kitaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _aLba_: 23 spalio 2013 - 10:52
Laba diena. Norėjau klustelti dėl spintų. Kaip jų kokybė? Kur gaminamos tos, kur rašo gamintojas Lietuva. Pvz. Spinta New , Tik, Winnie?
Atsakyti
Įmeskit nuorodą, nes tingisi naršyti ir kapstyti. ax.gif
Atsakyti
http://pigu.lt/spint..._new?id=3941177 spinta NEW
Papildyta:
http://pigu.lt/spint..._tik?id=3941159 spinta TIK
http://pigu.lt/vaiko...nnie?id=3975443 spinta WINNIE
Atsakyti
O mane pigu.lt APGAVO
Pirkau moteriškus ir vyriškus CK kvepalus, abeji netikri gun_bandana.gif bash.gif Liūdna, kad taip viešai apgaudinėjama verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute55: 23 kovo 2014 - 15:52