O kaip kvepalu kokybe?Dbr maciau akcijos,kazin ar verta pirkti
QUOTE(Donma @ 2013 09 18, 14:54)
pirkau nevienus- viskas gerai
ir siaip kiek esu pirkus, viskas gerai. Manau cia nuo zmogaus priklauso. Viena kart kazkas atsitinka, ir jau viskas, jo nuomone: parduotuve pilnas s....
QUOTE(susidomejus @ 2013 08 19, 08:34)
musu problemos jie dar neissprendė, siandien parasiau laiska, kad planuojam kreiptis i vartotoju teises. Mums atveze ne visas prekes kai pirkom. Nuo liepos 29 dienos sprendzia ir jokiu ziniu.
atveze mums ta detale, tik teko truputi pasinervint ir pareikalaut grieztai.
QUOTE(Donma @ 2013 09 18, 13:54)
Man nepatiko is ju pirkti kvepaliukai
Pirkau Cerruti 1881 , bet pirktu oro uoste ir kvapas siek tiek kitoks, ir laikosi daug geriau.
As irgi paskutini karta kada ka perku pas juos,kainos tikrai nezemesne ir dar kiek ivairiu nuomoniu ir tik blogu is daugelis tad stabdysiu net lysti i ju psl nenoriu.Nors apgauta nebuvau,prekes gavau visas ir laiku ir nebrokuotas,tik karta teko palaukti ilgiau negu buvo aprasyme na cia tas nesvarbu bet vat tiek atsiliepimu negeru
Gal galit kas nors paaiškinti kaip veikia pigu.lt sving sistema,noriu nemokamo siuntimo,bet man meta vistiek mokama
Mano pažįstama pirko, tai liko patenktinta Manau Aš taip pat pamėginsiu
QUOTE(graimonda @ 2013 10 15, 15:51)
Gal galit kas nors paaiškinti kaip veikia pigu.lt sving sistema,noriu nemokamo siuntimo,bet man meta vistiek mokama
Gal jūsų prekė sveria virš 20 Kg?
Akcija! Spalio 14-27 d. NEMOKAMAS PRISTATYMAS visoms prekėms iki 20 kg perkant su SVING!
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 15, 16:45)
Gal jūsų prekė sveria virš 20 Kg?
Akcija! Spalio 14-27 d. NEMOKAMAS PRISTATYMAS visoms prekėms iki 20 kg perkant su SVING!
man rašo prie jos, kad atsiūs nemokamai,nu jaučiuos tokia neišmanelė,pigu.lt taip pat neatsako
Sakykite kokią prekę norite užsakyti? Gal tikrai virš 20 kg sveria visas pirkinių krepšelis?
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 10 15, 20:04)
Sakykite kokią prekę norite užsakyti? Gal tikrai virš 20 kg sveria visas pirkinių krepšelis?
jau pavyyykooo ,šiaip ne taip įsisavinau sistemą
O man, pasakysiu, tas Sving visai nepatiko
Naudojausi 2 kartus. Bet sumokėdavau iškart tą pačią dieną. O prie "Mokėjimo būsena" dar ilgą laiką rašydavo "Apmokėta" ir šalia mygtukas "Mokėti dabar"
Žodžiu, nebepasiduosiu ale naujovėms ir už pirkinius susimokėsiu standartiškai - pavedimu e-bankininkyste ir tiek žinių
Naudojausi 2 kartus. Bet sumokėdavau iškart tą pačią dieną. O prie "Mokėjimo būsena" dar ilgą laiką rašydavo "Apmokėta" ir šalia mygtukas "Mokėti dabar"
Žodžiu, nebepasiduosiu ale naujovėms ir už pirkinius susimokėsiu standartiškai - pavedimu e-bankininkyste ir tiek žinių