nebepirksiu, nebepirksiu, jau su jais turiu problema
QUOTE(blas @ 2009 12 14, 21:07)
nebepirksiu, nebepirksiu, jau su jais turiu problema
Mes čia, kad problemas spręsti Kas nutiko? Prašom parašyti į AŽ, išsiaiškinsim
O kaip gauti ta nuolaidos koda planuoju nusipirkti toki pobrangi ciuzini...
QUOTE(gussste23 @ 2009 12 15, 21:17)
pigu facebooke yra
Man taip pat buvo gan nemaloni situacija, užsisakiau kvepalus(5 vnt. dovanoms), kaina gera pasirodė. Užsakymą patvirtino. Praėjo savaitė-tylu. Parašiau e-mail. kur prekės? parašo viskas gerai bus, užsakymas patvirtintas(gruodžio mėn pabaiga). Ir kas geriausia sausio 7 dieną gaunu laiškelį (žinoma pasiteiravus kur prekės): "apgailestaujame, tačiau dėl klaidos puslapyje, buvo įrašytos blogos kvepalų kainos. Juos būsime priversti ištrinti iš užsakymo". Ir ką likau be dovanų kone paskutinę dieną.
Nieko nekaltinu, tik turiu pamoką, kad iš ten daugiau neužsisakinėsiu prekių, nes jie po kelių savaičių drįsta pranešti, kad prekių nebus.
Nieko nekaltinu, tik turiu pamoką, kad iš ten daugiau neužsisakinėsiu prekių, nes jie po kelių savaičių drįsta pranešti, kad prekių nebus.
QUOTE(Pigu.lt @ 2009 11 30, 15:46)
Na kainos viliojancios, bet ar originalus tie kvepalai nebus kokia "padielke"
As taip pat pirkausi pigu.lt, viena preke patenkinta, viskas lyg ir ok su ja, o vat depiliatorius man nelabai patiko (istyrinejau taloneli ikista i dezute, ant garantinio data liepos men irasyta, o as pirkau tai spali.....) taip iseina nusipirkau grazinta kaskieno (gal ir naudota) preke...
Dar minuselis mazas jiems - labai jau ilgai reikia laukti prekiu.
QUOTE(gussste23 @ 2009 12 15, 21:17)
Nuolaidos kodai paprastai skiriami konkrečioms prekėms ir būna išsiunčiami su naujienlaiškiu e-paštu, arba paskelbiami mūsų Facebook puslapyje. Brūkštelkit mums į AŽ kokio čiužinio norite ir savo meilą - duosiu atsakingam vadybininkui, kad pasiderintumėt
Papildyta:
QUOTE(Erdene @ 2009 12 16, 10:05)
Man taip pat buvo gan nemaloni situacija, užsisakiau kvepalus(5 vnt. dovanoms), kaina gera pasirodė. Užsakymą patvirtino. Praėjo savaitė-tylu. Parašiau e-mail. kur prekės? parašo viskas gerai bus, užsakymas patvirtintas(gruodžio mėn pabaiga). Ir kas geriausia sausio 7 dieną gaunu laiškelį (žinoma pasiteiravus kur prekės): "apgailestaujame, tačiau dėl klaidos puslapyje, buvo įrašytos blogos kvepalų kainos. Juos būsime priversti ištrinti iš užsakymo". Ir ką likau be dovanų kone paskutinę dieną.
Erdene, kaip suprantu tai vyko pernai. Šiemet tokių problemų tikrai nėra ir perkamiausius kvepalus pristatome per 1-2 darbo dienas, o vilnietės gali užsisakiusios juos atsiimti Prekių atsiėmimo punkte net tą pačią dieną. Tik reikėtų paskubėti, nes likučiai tirpsta
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2009 12 16, 12:24)
Na kainos viliojancios, bet ar originalus tie kvepalai nebus kokia "padielke"
GARANTUOJAME, kad visi kvepalai Pigu.lt asortimente yra originalūs. Patikėkite, kad daug kas norėtų įrodyti, jog prekiaujame neaišku kuo, tad tie kvepalai jau 100 kartų tikrinti ir pertikrinti. Galite drąsiai pirkti.
Papildyta:
QUOTE(NELABOJI @ 2009 12 16, 13:31)
As taip pat pirkausi pigu.lt, viena preke patenkinta, viskas lyg ir ok su ja, o vat depiliatorius man nelabai patiko (istyrinejau taloneli ikista i dezute, ant garantinio data liepos men irasyta, o as pirkau tai spali.....) taip iseina nusipirkau grazinta kaskieno (gal ir naudota) preke...
Nelaboji, greičiausiai liepą buvo pateiktas užsakymas, išrašyta garantija, bet prekė iš sandėlio neišvažiavo tą užsakymą atšaukus. Per neapsižiūrėjimą, garantiją paliko. Prekės, kurios grįžta su pažeistomis pakuotėmis, naudotos ir pan. laikomos atskirai ir atgal į prekybą niekaip pakliūti nebegali.
Kas liečia laukimo laiką - taip, kartais palaukti tenka, bet einamiausių prekių stengiamės visad turėti pas save atsargoje. Taip pat padažninome vežimą iš užsienio tiekėjų, tai pamažu ir pristatymo greitis turėtų gerėti.
Teko karta pirkt, nusiskundimu neturiu, užsakiau prieš kelais dienas, šiandien paskambino, kad jau galiu atsiimti. Tik minusas, kad minimaliai reikia pirkt uz 69 lt
Pirkau jau trečia karta iš pigu.lt - na ką galiu pasakyti, dabartinis trečiasis nebuvo labai jau pagirtinas praeitais metais pirkau kvepalus ir tuša viskas OK, greitai pristatė ir kvepalai tikrai originalai šiemet lapkričio mėnesio pirkau vyrui barzdaskute - na tikrai pigiau nei kitur, ištyrinėjau visą internetą ir miesto parduotuvės, pigiau niekur kitur nebuvo. O dabar prieš kalėdas užsisakiau nešiojama kompiuterį, ir ką - įjungus net nieko nepasikrovė, net nebuvo elementaraus Windowso kabojo juodas ekranas kol neiškviečiau meistrą, kas kainavo papildomus pinigus ...Nors kai pirkausi buvo parašyta aprašymė kad operacinė sistema Linux. Kažkaip keista visa tai
Gerai, kad aptikau sia tema, bus proga savo nuomone issakyti
uzsakiau keledoms dovana uz 49 lt (tik cia teradau tai, ko prase sunus), be abejo truko iki 69 lt, tai pridejau i krepseli dvi man beveik nereikalingas prekes po 10 lt mazdaug kiekviena.
na ir skambina man-neturime vienos prekes .
sakau, viskas gerai, man jos ir nereikia, man svarbu , kad turite ta uz 49 lt (ji pagrindine)
vadybininkas sako, mes skirtuma jums pervesime atgal i sakskaita (ta 10lt)
puiku, sakau.
na ir idomumo delei vis ilendu paziureti i saskaitos israsa-nieks nieko nepervede ir matyt nesiruosia.
Ir tegu, nenumirsiu as del tu 10 lt. bet jei ant tokios smulkmenos isdure, negaliu but tikra,kad ant stambesnio dalyko neisdurs
uzsakiau keledoms dovana uz 49 lt (tik cia teradau tai, ko prase sunus), be abejo truko iki 69 lt, tai pridejau i krepseli dvi man beveik nereikalingas prekes po 10 lt mazdaug kiekviena.
na ir skambina man-neturime vienos prekes .
sakau, viskas gerai, man jos ir nereikia, man svarbu , kad turite ta uz 49 lt (ji pagrindine)
vadybininkas sako, mes skirtuma jums pervesime atgal i sakskaita (ta 10lt)
puiku, sakau.
na ir idomumo delei vis ilendu paziureti i saskaitos israsa-nieks nieko nepervede ir matyt nesiruosia.
Ir tegu, nenumirsiu as del tu 10 lt. bet jei ant tokios smulkmenos isdure, negaliu but tikra,kad ant stambesnio dalyko neisdurs