Cia turbut kaip kam, ir priklauso nuo prekes paklausos, as va pirkau siuvimo masina, tai man siulese atvezti jau kita diena po uzsakymo, bet kadangi buvo penktadienis, o as neturejau dokumento kopijos, tai atveze pirmadieni. Viskas gerai, esu patenkinta.
gavau savo kombaina viskas liuks ir toliau pirksiu sioje parduotuveje
QUOTE(PlayIt @ 2009 11 24, 13:20)
pagaliau atvežė šiandien skalbimo mašiną...turėjo atvežti per 9-11 darbo dienų, užtruko 14... matyt, užsakymų netrūksta, bet svarbu, kad gerai veiktų... kurjeris
geranoriškas
geranoriškas
Nieko sau 14 dienu... netureciau kantrybes...
QUOTE(Azazella @ 2009 11 24, 21:56)
Nieko sau 14 dienu... netureciau kantrybes...
Aš norimo modelio laukiau mėnesį Nes kažkodėl sugalvojau , kad reikia būtent tokio, kurio dar LT nebuvo atvežta bet nesigailiu, tikrai vertas daiktas pasirodė
Tiesa, geriausia kainą tuo metu man pasiūlė eurobuitis.lt
As vyrui Valentino dienos proga pirkau DVD apie krepsinio istorija, tai man zinokit normaliai, per pora d. ir atveze
Pirkau seniau,atveze greitai,kaip ir viskas tvarkoje,bet....pirkau liemenele B dydi,kai atveze,pamaciau,kad ten koks D tai tikrai,nors rase ant dezutes,kad B Taip ir metosi kazkur ta liemenele Nors moketa apie 100 lt.gaila pinigeliu,ale
QUOTE(jurgaska @ 2009 11 30, 08:49)
Pirkau seniau,atveze greitai,kaip ir viskas tvarkoje,bet....pirkau liemenele B dydi,kai atveze,pamaciau,kad ten koks D tai tikrai,nors rase ant dezutes,kad B Taip ir metosi kazkur ta liemenele Nors moketa apie 100 lt.gaila pinigeliu,ale
....ir būtent dėl tokių problemų nusprendėme nebeprekiauti rūbais. Skirtingų gamintojų dydžių žymėjimai kartais taip skiriasi, kad rodytųsi toks pat megztinis pas vienus M, o pas kitus jau XL
Pirkėjams nesmagu, mums irgi klapatas.
Užtat kvepalų dabar turim ne-re-a-liom kainom
QUOTE(jurgaska @ 2009 11 30, 08:49)
o pasididinti nenorėtum?
QUOTE(baltanosis @ 2009 11 24, 20:05)
gavau savo kombaina viskas liuks ir toliau pirksiu sioje parduotuveje
per anksti pasidziaugiau , pradejus naudoti paaiskejo kad idetas pigesnis modelis, nors saskaitoje irasytas tas brangesnis. gavau i el pasta laiska su nuolaidos kodais, ir pritaikius viena is kodu suteike man papildoma 100 lt nuolaida tam brangesniam modeliui, taciau gavau ta kuris realiai ir kainuoja pigiau, nors saskaitoje parasyta kitaip. ai, zodziu tas ant to ir isejo, nifiga ne pigiau bet sunervino tai nerealiai.
QUOTE(baltanosis @ 2009 12 01, 13:21)
per anksti pasidziaugiau , pradejus naudoti paaiskejo kad idetas pigesnis modelis, nors saskaitoje irasytas tas brangesnis. gavau i el pasta laiska su nuolaidos kodais, ir pritaikius viena is kodu suteike man papildoma 100 lt nuolaida tam brangesniam modeliui, taciau gavau ta kuris realiai ir kainuoja pigiau, nors saskaitoje parasyta kitaip. ai, zodziu tas ant to ir isejo, nifiga ne pigiau bet sunervino tai nerealiai.
Labas - atrašiau pačiam AŽ.
Jei sąskaitoje nurodytas kitas modelis, tai bus klaida sandėlyje - vienas vadinasi Braun MR 6550 MKFPHC, o kitas Braun MR 6550 MFPHC - nesužiūrėjo vienos raidės.
Kažkas džiaugsis brangesniu blenderiu, nei mokėjo o Tau aišku kompensuosime - parašyk meilu užsakymo detales - viską suderinsime.
Ir viso Pigu.lt kolektyvo vardu (o ypač sandėlio) atsiprašau
aš ir pirkau ten elipsinį treniruoklį, susirinkom , bet nieko nerodo pasirodo elementai jau nusėdę, varėm pirk naujus, jau rodos gerai, bet nevisas programas rodo kompiuteriuke, kokias turi rodyt. Ir vėl susinervinau
Kai planavom pirkti 5 min bėgyje atrašydavo į email, o kai parašiau jog problemos yra atsakymo nesulaukiau, teko skambinti.
Dabar laukiu kol pakeis į kitą, bet jau nuotaika sugedus, o tikėjausi geros Kalėdų dovanos
Kai planavom pirkti 5 min bėgyje atrašydavo į email, o kai parašiau jog problemos yra atsakymo nesulaukiau, teko skambinti.
Dabar laukiu kol pakeis į kitą, bet jau nuotaika sugedus, o tikėjausi geros Kalėdų dovanos
as ka tik gavau savo antra pirkini atrodo viskas gerai, bet kad nera kaip ir patikrinti, nes tai vasaros turizmo preke
aciu pigu.lt kolektyvui
aciu pigu.lt kolektyvui