Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(astor @ 2009 11 12, 15:30)
Ne į temą,bet dėl interneto noriu pasakyt.Bent jau mūsų sutartyja yra,kad jai nereikia kuriam laikui interneto,tai gali net dviems mėnesiams laikinai atsisakyt,kad neteiktų paslaugos ir nereiktų už ją mokėt,bet vėliau,jai yra terminuota sutartis pvz. 12 mėnesių tai ji pailgės iki 14mėn atitinkamai kuriam laikui buvo sustabdytas tiekimas,tačiau jai sugedes kompas arba reik kažkur išvažiuot,tai kam mokėt už paslaugą kuria nesinaudosi.

visu pirma nezinau kiek laiko butu laike man ta detale,skambinau,per gaug rupesciu dar papildomu,prasymus siust ir t.t.uzteko man ir del to pigu.lt rupesciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2009 11 12, 15:53)
visu pirma nezinau kiek laiko butu laike man ta detale,skambinau,per gaug rupesciu dar papildomu,prasymus siust ir t.t.uzteko man ir del to pigu.lt rupesciu doh.gif

Tai taip,situacija nepavydėtina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2009 11 12, 10:06)
apie pigu lt ir as turiu daug ka pasakyt.daugiau nuostolio nei naudos,pirkom mes ten matinine plokste,ten mane jau turbut pazysta,nes skambindavau daznai.tai uz nusiuntima ir ju kurjeri turejau susimoket pati blink.gif ,dar taisymo eigoj prinervavo,tipo rase,kad daliu truksta,paskui mano vyras turejo skambint ju specam  doh.gif ,ir aiskint kad sita detale neturi eit sitai plokstej,toks ispudis susidare,kad nori prisikabint prie bet ko,kad netaisyt.rezultate preke pakeite,bet daugiau su jajs nesusidesiu,ne pigu .lt o vien nuostuoliai.dar teko visa  men be kompo but,o uz interneta vistiek turejom sumoket,nors ir nesinaudojom doh.gif .labai jau cia pigiai apsejo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sveika, Inrisa,

Labai nesmagu, kad taip išėjo. Garantinio aptarnavimo centrų darbu mes patys nevisada esame patenkinti. Brūkštelk prašau to nesėkmingo užsakymo duomenis mums į AŽ, pasistengsime, tą mėnesį su internetu, bet be komopiuterio kaip nors kompensuoti smile.gif

Linkėjimai,

Pigu.lt
Atsakyti
o as labai patenkinta pigu.lt prekem,kurias pirkau is ju ir aptarnavimu.o ir kurjeriai gerai dirba.dekui labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigu.lt @ 2009 11 18, 13:06)
Sveika, Inrisa,

Labai nesmagu, kad taip išėjo. Garantinio aptarnavimo centrų darbu mes patys nevisada esame patenkinti. Brūkštelk prašau to nesėkmingo užsakymo duomenis mums į AŽ, pasistengsime, tą mėnesį su internetu, bet be komopiuterio kaip nors kompensuoti smile.gif

Linkėjimai,

Pigu.lt

tiek to,nesigilinsiu.aciu dievui pakeite,ir dabar veikia gerai.o tuoliau ziuresim
Atsakyti
KLAUSIMELIS !!! mirksiukas.gif Kodel dedate ant prekiu nuolaidu zenklus,nors kainos tu prekiu pas jus nei kiek nepakitusios(t.y.nenukritusios)...? Is anksto prasau "nesivartyti" su vaikiskais pasiaiskinimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 11 19, 15:29)
KLAUSIMELIS !!! mirksiukas.gif  Kodel dedate ant prekiu nuolaidu zenklus,nors kainos tu prekiu pas jus nei kiek nepakitusios(t.y.nenukritusios)...? Is anksto prasau "nesivartyti" su vaikiskais pasiaiskinimais mirksiukas.gif

Sveika,

Šia tema jau buvo diskutuota ankstesniame puslapyje. Nubraukta kaina ir procentinė nuoroda rodo kainų skirtumą nuo kainų mažmenoje už interneto ribų. Svarstome kaip tai aiškiau pateikti.

Linkėjimai,

Pigu.lt
Atsakyti
Man patiko pradzioj, po to pabrangino siuntima lotuliukas.gif
Atsakyti
man patinka thumbup.gif , daznai perkam, ypac kvepalus,
liux krautuvele thumbup.gif
Atsakyti
Nepatariu pirkti ten jei nenorit turėti bereikalingų rūpesčių. Užsisakiau ten indaplovę, užsakymą patvirtino, suderinom atvežimo laiką, tik staiga pareiškia, kad tos prekės jau neturi sandėlyje ir siūlo BEKO.
Aš nesuprantu, ar čia išmeta prekę už gerą kainą, o po to "atseit" pasibaigė, sorry, turim a la Beko, gal paimsit??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pogo66 @ 2009 11 23, 15:36)
Nepatariu pirkti ten jei nenorit turėti bereikalingų rūpesčių. Užsisakiau ten indaplovę, užsakymą patvirtino, suderinom atvežimo laiką, tik staiga pareiškia, kad tos prekės jau neturi sandėlyje ir siūlo BEKO.
Aš nesuprantu, ar čia išmeta prekę už gerą kainą, o po to "atseit" pasibaigė, sorry, turim a la Beko, gal paimsit??? g.gif

nu ziuresim, kaip tik laukiu savo kombaino.. beveik po dvieju savaiciu laukimo, gavau zinute, kad kurjeris per 1-2 dienas pristatys. tai dabar laukiu ar toki atves koki uzsisakiau ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
pagaliau atvežė šiandien skalbimo mašiną...turėjo atvežti per 9-11 darbo dienų, užtruko 14... matyt, užsakymų netrūksta, bet svarbu, kad gerai veiktų... kurjeris
thumbup.gif geranoriškas
Atsakyti