dauguma moteru gimus vaikui tampa finansiskai priklausomos nuo vyru.kaip jauciates budamos 'islaikytines' ???kaip tai jus keicia?as baigiu isproteti..........gal galetumet ka patarti???

QUOTE(bukasacka @ 2008 12 05, 22:33)
dauguma moteru gimus vaikui tampa finansiskai priklausomos nuo vyru.kaip jauciates budamos 'islaikytines' ???kaip tai jus keicia?as baigiu isproteti..........gal galetumet ka patarti??? 

Gali pasieskoti darbo kokio namie, kad ir keli lt, bet visvien savi. Kaip matau vaikui 10 men tai jau greitai galesi ir siaip darban zigiuot....
QUOTE(bukasacka @ 2008 12 05, 21:33)
dauguma moteru gimus vaikui tampa finansiskai priklausomos nuo vyru.kaip jauciates budamos 'islaikytines' ???
kaip tai jus keicia?as baigiu isproteti..........gal galetumet ka patarti???
kaip tai jus keicia?as baigiu isproteti..........gal galetumet ka patarti???

Na, kadangi dirbau iki vaiko, tai jokios priklausomybės nepajaučiau

O kodėl baigiat išprotėt?

QUOTE(bukasacka @ 2008 12 05, 21:33)

Kadangi nepriskiriu savęs daugumai, jaučiuosi labai teigiamai.

As asmeniskai nezinau koks tai jausmas... Kartais taip norisi ta jausma patirti

o as jauciuosi negerai...tai riboja mano poreikius,as nedrystu nieko noreti
o jei dar pasako "vaje,kiek pinigeliu isleidziam" tada isvis kaip gavus su plyta per galva 
Papildyta:
geriau ir nenorek...
galbut cia kiekvienai pagal charakteri,bet as jauciuosi slyksciai budama islaikoma vyro.
arteja kaledos,todel pasakiau SB "siemet jokiu dovanu tarpusavyje" paziurejo taip i mane,nu gerai sako....gautusi tokia situacija-"brangusis duok man pinigu,as noriu tau dovana nupirkti"
Papildyta:
musu seimoje biudzeta tvarko mano vyras,o jis super taupus.po kiekvieno shopingo jis suskaiciuoja kiek isleidom ir padejuoja....todel net nedrystu pasakyti kad man man kazko reikia.na pvz:tokie elementarus moteriski dalykai kaip blakstienu tusas ar plauku dazai... uzgniauziu tai savyje ir kasdien sau kartoju kad greiciau noriu i darba.....

Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2008 12 06, 11:10)
geriau ir nenorek...

arteja kaledos,todel pasakiau SB "siemet jokiu dovanu tarpusavyje" paziurejo taip i mane,nu gerai sako....gautusi tokia situacija-"brangusis duok man pinigu,as noriu tau dovana nupirkti"

Papildyta:
musu seimoje biudzeta tvarko mano vyras,o jis super taupus.po kiekvieno shopingo jis suskaiciuoja kiek isleidom ir padejuoja....todel net nedrystu pasakyti kad man man kazko reikia.na pvz:tokie elementarus moteriski dalykai kaip blakstienu tusas ar plauku dazai... uzgniauziu tai savyje ir kasdien sau kartoju kad greiciau noriu i darba.....

Aš labai trumpai buvau vyro išlaikytinė : apie tris-keturis mėnesius.Nespėjau pasijusti labai blogai,nes rūpinausi labai daug dėmesio ir ...mamos pieno reikalavusia dukryte
...Bet buvo tokia viena situacija gyvenime...Dirbau.Pasitaupiau pinigėlių atostogoms.Prieš važiuojant atostogauti su tais pinigėliais nulėkiau "nusipirkti ką nors naujo ir gražaus" ir mane parduotuvėje "apkraustė"...nueinu prisirinkusi drabužių prie kasos atsiskaityti ir.....
...nėra piniginės.Ten buvo VISI mano uždirbti atostogoms pinigai...Važiavau be lito.Noriu žurnalo-nupirk,noriu kokios "bezdeluškės"-negaliu net paprašyti...Buvo sunku.

butent,o as taip jauciuosi jau daugiau kaip metai.... kai kas nors pasibaigia,ar ko nors reikia,as tris dienas moraliskai ruosiuosi ir tik tada pasakau,o kartais ir nutyliu.....

QUOTE(bukasacka @ 2008 12 06, 11:52)
butent,o as taip jauciuosi jau daugiau kaip metai.... kai kas nors pasibaigia,ar ko nors reikia,as tris dienas moraliskai ruosiuosi ir tik tada pasakau,o kartais ir nutyliu..... 

Na,bet kai paauginsite dukrytę , ruošiatės eiti dirbti?
zinoma ir kuo greiciau
QUOTE(bukasacka @ 2008 12 06, 12:09)
zinoma ir kuo greiciau
Tai tuomet - kantrybės,kantrybės,kantrybės.