Galima dovanoti tiesiog dovanu kupona i spa centra, o ten jau isirinkti ar masaza, ar kokia kita procedura(pedikiuras, manikiuras, depiliacijos).
ech, sunku sugalvoti, ką dovanoti, kai visiškai neįsvaizduoji, kam atiteks ta dovanėlė
vienas tam tiktų, bet būtinai atsiras kas nors kam netinka... dar turiu laiko, gal šaus kokia gera mintis 
Papildyta:
o gal žinot, kur galima nusipirkti tokį žaidimą, kur su tokia meškere su magnetuku reikia gaudyt žuvytes, kurios tai praveria burnas tai užčiaupia???
čia toks iš mano vaikystės, gal matėt kur nors, nes aš tai jokiose žaislų parduotuvėse nepastebėjau...

Papildyta:
o gal žinot, kur galima nusipirkti tokį žaidimą, kur su tokia meškere su magnetuku reikia gaudyt žuvytes, kurios tai praveria burnas tai užčiaupia???

QUOTE(eg0iste @ 2008 12 11, 01:23)
ech, sunku sugalvoti, ką dovanoti, kai visiškai neįsvaizduoji, kam atiteks ta dovanėlė
vienas tam tiktų, bet būtinai atsiras kas nors kam netinka... dar turiu laiko, gal šaus kokia gera mintis 
Papildyta:
čia toks iš mano vaikystės, gal matėt kur nors, nes aš tai jokiose žaislų parduotuvėse nepastebėjau...

Papildyta:

kazkaip tai pirma karta girdziu apie toki zaidima

eg0iste, manau Kaune "bazei" tikrai turetu buti.

Staleli grazu i lova
sveikos paneles,
as tai nupirkau broliui su drauge dvd vinipuxo multikai visi rusu k.
kazkaip pagalvojau ir patys vaikyste prisimins, ir kai bus savu vaiku gales paziuret "kokie teveliu multikai buvo".. manau tokia dovana puikiai sueitu daugumai: ir kolegoms, ir draugams, ir artimiems
beje, yra ir lietuviu kalba.
as tai nupirkau broliui su drauge dvd vinipuxo multikai visi rusu k.

sveikuciai
na,as cia ziuriu,nemazai patarimu dovana porai
bet as turejau omeny,kad dovana tiktu tiek merginai, tiek vaikinui, o ne porai
bet ir is tokiu ideju galima kazka issirink
prasom toliau rasyti savo pasiulymus 
Papildyta:
ai,pas mus siomis dienomis vyksta kaledinis turgeli
tai viena toki daikciuka nusiziurejau
toki ugnies iziebeja,nedidelis,brauki per pagaliuka su peiliuku ir kibirkstys eina
dar jis veikia bet kokiomis salygomis,daug geriau nei degtukai ar ziebtuvelis....tiem, kas megsta turistaut labai geras daikciukas
ir ne tik jiem

Papildyta:
ai,pas mus siomis dienomis vyksta kaledinis turgeli

QUOTE(Merininda @ 2008 12 11, 12:31)
deja, aš vilnietė (pamiršau paminėti)

jau esu nupirkusi rankomis dekoruota dezute arbatai. viduje trys skyreliai i du zadu ideti arbatos, o i viena sokolado. tik dar neapsiprendziu pas ka jinai iskeliaus - pas mama ar pas broli su drauge.
O va pas mus darbe irgi reikia nupirkti dovana istrauktam zmogui uz 15-20 lt. Tai ir galvoju, ka cia tokio su cinkeliu nupirkti
O va pas mus darbe irgi reikia nupirkti dovana istrauktam zmogui uz 15-20 lt. Tai ir galvoju, ka cia tokio su cinkeliu nupirkti
Autorei kazin, ar pagelbesiu, bet cia i tema...
Giminaite pasakojo, kad pries kelis metus ji su vyru taip pat dideleje draugu kompanijoje keitesi dovanomis ir trauke jas, todel nezinojo, kam nupirkti. Ir dar, berods buvo susitarę jie visi, kad pirks dovana uz tam tikra suma, tarkim buvo tada 2004 metai, tai keitesi uz 20,04 Lt
Patys pirko kazkokią zvakidę ar vaza, dar kazko idejo, kazkas buvo nupirkes surio uz sita suma, kiti dar kazka
Bet esme tame, ka jie patys istrauke
Pasakojo ji, kad istrauke labai DIDELĘ dėze
Tik trina rankas, ot sako, pasiseke
O kai ispakavo, tai kazkodel dziaugsmas isbleso
Pasirodo, ten buvo prideta visokiu tualeto reikmenu: klozeto pompa, sepetys, muiliukai ir tt
Tai va, labai originalu ir tinka tiek jam tiek jai

Giminaite pasakojo, kad pries kelis metus ji su vyru taip pat dideleje draugu kompanijoje keitesi dovanomis ir trauke jas, todel nezinojo, kam nupirkti. Ir dar, berods buvo susitarę jie visi, kad pirks dovana uz tam tikra suma, tarkim buvo tada 2004 metai, tai keitesi uz 20,04 Lt

Bet esme tame, ka jie patys istrauke

Tai va, labai originalu ir tinka tiek jam tiek jai

Nezinau, ar tiks Kalediniai dovanai, bet galima padaryti "vaistinele", ten ideti sokolado - kad gyvenimas visada saldus butu, desros - kad niekad mesos netruktu, degtuku dezute, kavos pupeliu, kokio alk. gerimo cerka, jeigu visi kompanijoje ruko, tiks ir cigareciu pakelis ir t.t. Traktuoti pvz.: kad ateinanciais metais visu tu produktu butu pilnas stalas ir nieko netruktu

QUOTE(eg0iste @ 2008 12 10, 23:23)

tikrai esu maciusi zaislu parduotuveje, gal uzejusi i kokia parduotuve paklauskit konsultanciu, gali buti, kad pati ieskodama nepastebejote

Papildyta:
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 11, 20:32)
Nezinau, ar tiks Kalediniai dovanai, bet galima padaryti "vaistinele", ten ideti sokolado - kad gyvenimas visada saldus butu, desros - kad niekad mesos netruktu, degtuku dezute, kavos pupeliu, kokio alk. gerimo cerka, jeigu visi kompanijoje ruko, tiks ir cigareciu pakelis ir t.t. Traktuoti pvz.: kad ateinanciais metais visu tu produktu butu pilnas stalas ir nieko netruktu 

SI ideja man labai patiko