Įkraunama...
Įkraunama...

Universali dovana, tinkanti Jai ir Jam

QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 05, 18:15)
Sveikos supermamos 4u.gif
Nors temu apie dovanas labai daug yra, tciau neradau tokios, kur butu aptarinejama apie akla dovanu keitimasi ax.gif Tsigi,situacija tokia, kad keiciames dovanomis,taciau kas kam duos ja paaiskes tik Kaledu ryta  unsure.gif  tai labai reikia patarimuku, kokios dovanos gali tikti ir jam ir jai blush2.gif  drinks_cheers.gif

aš pirkau porai fondiu rinkini thumbup.gif http://www.hobbyhall...1/401_7523.html panašus, tik kad ne širdelės formos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2008 12 07, 23:46)
aš pirkau porai fondiu rinkini thumbup.gif http://www.hobbyhall...1/401_7523.html panašus, tik kad ne širdelės formos 4u.gif

nu grazu...o as vis galvodavau,ka cia su tais irankiais valgyt reikia doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 06, 21:49)
skamba tikrai idomiai rolleyes.gif

as pati tokios dovanos noreciau smile.gif
Atsakyti
O su tomis knygomis yra ir knyga, filmai kuriuos turi pamatyti per gyvenima 4u.gif ax.gif as manyciau gal kokia grazia vaza, ar imantresni inda, grafina pvz smile.gif tongue.gif
Atsakyti
masažinė kojų vonelė,
čekis į knygyną ar kt.,
2009 metų darbo knyga-kalendorius...
Atsakyti
Turiu draugu pora, kuri pesasi, kas pirmas ilys pagulet i vonia po darbo - nu vonios maniakai biggrin.gif Tai tokiem ytariu reiks nupirkt didele deze, isklot kokoso plausu, pavepint, pridet putu voniai buteliuka juros drusku, muiliuku, aliejuku, zvakuciu - nu toki spa rinkinuka smile.gif

Atsakyti
tai gali padovanoti kokį skrydį parasparniu ar ką nors panašaus. o jei bijai, kad tokia ekstremali dovana gali išgąsdinti tai gal kokį masažą (tikrai patiks ir vyrui ir moteriai) wink.gif

aš dabar turiu panašią problemą, tik mes daug kukliau, iki 20 Lt dovanėlėm keičiamės... bet va kažkaip nusibodo visokios taupyklės, pliušiniai žaisliukai ir žvakutės... gal turit kokių įdomesnių idėjų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 06, 22:49)
skamba tikrai idomiai rolleyes.gif

As tai ka tik pirkau "Lietuva 101 idomiausia vieta". Super tiems kas megsta keliauti po Lietuva. Joje ir graziu vaizdu yra + info apie tas vietas. Sakyciau mini gidas smile.gif Kaina 109Lt
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2008 12 09, 23:45)
tai gali padovanoti kokį skrydį parasparniu ar ką nors panašaus. o jei bijai, kad tokia ekstremali dovana gali išgąsdinti tai gal kokį masažą (tikrai patiks ir vyrui ir moteriai) wink.gif

aš dabar turiu panašią problemą, tik mes daug kukliau, iki 20 Lt dovanėlėm keičiamės... bet va kažkaip nusibodo visokios taupyklės, pliušiniai žaisliukai ir žvakutės... gal turit kokių įdomesnių idėjų? smile.gif

jauciu kokia knyga nelabai domina?dovana paprasta, bet viena syki maciau kaip graziai su skarele suvynioja,gaunasi dviguba dovana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 10, 11:39)
jauciu kokia knyga nelabai domina?dovana paprasta, bet viena syki maciau kaip graziai su skarele suvynioja,gaunasi dviguba dovana bigsmile.gif

aš pati labai džiaugčiausi tokia dovana, bet... pas mus 90% neskaitančių... o koks gražus nuotraukų albumas ir kainuos gražiai g.gif
Atsakyti
Na porai, kuri gyvena kartu, manau tiktu kaledine pintine pacios prikeptu kalediniu sausainiu, meduoliuku. Supakuoti i persvieciama popieriu (kur geles vynioja), perristi blizgia virvele stai ir kukli, bet labai silta kaledine dovanele 4u.gif
as tokia dovanosiu savo krikstotevams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 12 11, 00:20)
Na porai, kuri gyvena kartu, manau tiktu kaledine pintine pacios prikeptu kalediniu sausainiu, meduoliuku. Supakuoti i persvieciama popieriu (kur geles vynioja), perristi blizgia virvele stai ir kukli, bet labai silta kaledine dovanele  4u.gif
as tokia dovanosiu savo krikstotevams  smile.gif

kaip sakant dovana ranku darbo ir is visos sirdies bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eg0iste @ 2008 12 10, 22:37)
aš pati labai džiaugčiausi tokia dovana, bet... pas mus 90% neskaitančių... o koks gražus nuotraukų albumas ir kainuos gražiai   g.gif

na jo,su tais skaitymais tai vien bedos siais laikais,mazeja tokiu unsure.gif o galpavyzdziui cd koki?ar kokia gyva gele :4u:arba,jei rukantis zmogus,ziebtuveli grazu :ax:arba,kaip jau buvo rasyta,kalendoriu,ar uzrasu knygele kokia ypatinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlight=): 10 gruodžio 2008 - 23:09