Įkraunama...
Įkraunama...

Universali dovana, tinkanti Jai ir Jam

Sveikos supermamos 4u.gif
Nors temu apie dovanas labai daug yra, tciau neradau tokios, kur butu aptarinejama apie akla dovanu keitimasi ax.gif Tsigi,situacija tokia, kad keiciames dovanomis,taciau kas kam duos ja paaiskes tik Kaledu ryta unsure.gif tai labai reikia patarimuku, kokios dovanos gali tikti ir jam ir jai blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal tiktų kalendorius mirksiukas.gif Dabar jų yra įvairių ir pagal kainą ir tematiką...
Mano vyriškis pernai darbe gavo kalendorių su laivais, nu tikrai įspūdingas bigsmile.gif
Atsakyti
Tikriausiai tiktų tos vadinamos ''suvartojamos'' dovanos. Originaliai įpakuotas butelis vyno, o gal ir kokia arbata ir saldainiai...
manau tokiose situacijose svarbiausia yra dovanos pateikimas.
Galima ir kokį darbo kalendorių gražiai ir įdomiai pateikti ;]
O šiaip, juk dar daug kas nuo amžiaus priklauso ir nuo sumos, kurią reikia skirti dovanai smile.gif
Atsakyti
na, apie kalendoriu net nepagalvojau ties pasakius, ideja drinks_cheers.gif o siaip tai daugiausiai apie tas vartojamasias daugiausiai galvojau rolleyes.gif na,kas dar kokiu pasiulymu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mačiau rimi gražioje dėžutėje yra įpokuotos apatinių poros: kelnaitės ir apatinės maikutės vyrui ir moteriai. kaina atrodo apie 40 lt. Dar kiekvienais metais būna skinijos į vieną dėžutę įpokuotos kojinės jam ir jai su palinkėjimais.
Dar galima medaus indelį padovanoti ir du medinius šaukštelius medui kopinėti.
Dvi taurės ir karšto vyno prieskonių pokelis, galima ir vyną pridėti.

Atsakyti
gal dar kas kokiu nuomoniu is patirties turit? ax.gif
Atsakyti
O suma gali pasakyt? Nes tada panasiai galima galvoti.. o dabar truputi sunkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2008 12 06, 00:19)
O suma gali pasakyt? Nes tada panasiai galima galvoti.. o dabar truputi sunkiau smile.gif

iki 200lt 4u.gif
Atsakyti
Dieve, už tokią sumą tikrai daug dalykų galima, kad ir tuos pačius kuponus įvairiose parduotuvėse...
Čia jau tereikia netingėti šiektiek pamąstyti, bet tikrai lengviau nei situacijose, kai reik iki 20 lt išsitekt smile.gif
Atsakyti
Tikiuos, dar reikia idėjų, tai va pagalvojau čia, už tokią sumą šiaip galima kokią įdomią knygą rasti, kažkada knygynuose mačiau tokią knygutę berods vadinasi "1001 filmas, kuri privalai pamatyti per savo gyvenimą" ar kažkaip panašiai, stora tokia, apie 100lt kainavo. Manau tikrai daug kam įdomu būtų, arba kad ir tą pačią "Neregėta Lietuva" galima. Bet vėlgi daug nuo ko priklauso, ar tiktų ar ne. Vieniems tokios dovanos dulka spintose, o aš gavusi tikrai labai apsidžiaugčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2008 12 06, 20:52)
Tikiuos, dar reikia idėjų, tai va pagalvojau čia, už tokią sumą šiaip galima kokią įdomią knygą rasti, kažkada knygynuose mačiau tokią knygutę berods vadinasi "1001 filmas, kuri privalai pamatyti per savo gyvenimą" ar kažkaip panašiai, stora tokia, apie 100lt kainavo. Manau tikrai daug kam įdomu būtų, arba kad ir tą pačią "Neregėta Lietuva" galima. Bet vėlgi daug nuo ko priklauso, ar tiktų ar ne. Vieniems tokios dovanos dulka spintose, o aš gavusi tikrai labai apsidžiaugčiau smile.gif

Tai vat kad sunkumas tame ir yra,kad nezinai kokiam zmogui dovanosiu,dar viena salyga ta,kad mes ne LT ir ne vien Lietuviai dalyvaus tae dovanu keitimo rituale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2008 12 06, 18:52)

Nu fainiai bigsmile.gif
Aš turiu knygą '1001 knyga, kurias turi perskaityti per savo gyvenimą' bigsmile.gif . Gavau dovanų, man labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti