Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

Sveikos, darbštuolės. Buvau šiandien ABC parduotuvėje-vilnos tikrai netrūksta. Sluoksnos yra trijų spalvų-balta, oranžinė ir ryški rožinė, o nuo karšinio galybės galva sukasi-gausybė spalvų ir atspalvių. Kažkaip tokį pasirinkimą senai teko matyti.
Atsakyti
QUOTE(Minita @ 2009 01 27, 12:42)
Sveikos, darbštuolės. Buvau šiandien ABC parduotuvėje-vilnos tikrai netrūksta. Sluoksnos yra trijų spalvų-balta, oranžinė ir ryški rožinė, o nuo karšinio galybės galva sukasi-gausybė spalvų ir atspalvių. Kažkaip tokį pasirinkimą senai teko matyti.

Aš ryt ten važiuosiu bigsmile.gif Beje, norėjau paklausti, aš pabandžiau apvelti muilą, na, sakyčiau, kaip pirmas blynas, tai neblogai gavosi rolleyes.gif Tik va, atsirado norinčių pirkti, kažin, kaip paskaičiuoti kainą, sorry už tokį tiesioginį klausimą rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2009 01 27, 13:53)
Aš ryt ten važiuosiu bigsmile.gif Beje, norėjau paklausti, aš pabandžiau apvelti muilą, na, sakyčiau, kaip pirmas blynas, tai neblogai gavosi rolleyes.gif Tik va, atsirado norinčių pirkti, kažin, kaip paskaičiuoti kainą, sorry už tokį tiesioginį klausimą rolleyes.gif  blush2.gif

Manyčiau pati turėtum įvertinti savo darbą. Paskaičiuok savikainą-vilnos kiekį, muilą ir plius darbas.
Atsakyti
QUOTE(Minita @ 2009 01 27, 13:04)
Manyčiau pati turėtum įvertinti savo darbą. Paskaičiuok savikainą-vilnos kiekį, muilą ir plius darbas.

Vilnos kažkaip visai nedaug, apvėliau karšiniu, muilas vaikiškas iki lito, na, būkit geros, patarkit, ai, dar planuoju eteriniu alieju pašlakstyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2009 01 27, 14:06)
Vilnos kažkaip visai nedaug, apvėliau karšiniu, muilas vaikiškas iki lito, na, būkit geros, patarkit, ai, dar planuoju eteriniu alieju pašlakstyti rolleyes.gif

Tiesą sakant tokių dalykų neteko pardavinėti, tai konkrečiai negaliu atsakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Minita @ 2009 01 27, 13:08)
Tiesą sakant tokių dalykų neteko pardavinėti, tai konkrečiai negaliu atsakyti  blush2.gif

Ir man neteko, bet va, kai parodžiau, kaip atrodo, tai merginos paprašė pardavimui padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ir ne i tema, bet gal kas zinot velimo kursus Klaipedoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2009 01 27, 13:09)
Ir man neteko, bet va, kai parodžiau, kaip atrodo, tai merginos paprašė pardavimui padaryti rolleyes.gif

Tai ir mums parodyk mirksiukas.gif
Tada tau brūkštelsiu į až mirksiukas.gif

QUOTE(jurgita21 @ 2009 01 27, 13:30)
Sveikos, gal ir ne i tema, bet gal kas zinot velimo kursus Klaipedoje  g.gif

Tai užsuk į Veltinio namus, tikrai visokiausio sudėtingumo kursus organizuoja :
Kursai
Atsakyti
ievuschka, kad kol kas nedrąsu, tik pirmas bandymas, bet atsirado norinčių ir tokių, tai ir klausiu ax.gif visoms patiko mintis, kad kempinės nereikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Crazy - taigi faini thumbup.gif ypač tas margasis thumbup.gif rožiniam kažkokio žaismingumo trūksta ar smulkesnių detalių (bet čia tik mano nuomonė, mėgstu visokias smulkias detales), arba šilko sruogų įvelk, bus tokios susigarbanojusios gijelės, nuotaikingiau praustis bus mirksiukas.gif
Parašysiu tau į až smile.gif

P.S. žiūriu-mes abidvi nestuke.gif , panašiu metu trečiųjų pupuliukų susilauksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 27 sausio 2009 - 17:10
QUOTE(ievuschka @ 2009 01 27, 17:08)
Crazy - taigi faini  thumbup.gif ypač tas margasis  thumbup.gif rožiniam kažkokio žaismingumo trūksta ar smulkesnių detalių (bet čia tik mano nuomonė, mėgstu visokias smulkias detales), arba šilko sruogų įvelk, bus tokios susigarbanojusios gijelės, nuotaikingiau praustis bus  mirksiukas.gif
Parašysiu tau į až  smile.gif

P.S. žiūriu-mes abidvi  nestuke.gif , panašiu metu trečiųjų pupuliukų susilauksim  smile.gif

Ačiū tau už įvertinimą, net nuotaika pakilo wub.gif Bandysiu aš juos tobulinti, nes tas su rožiniu, tai išvis pirmas bandymas biggrin.gif beje, iki kokio lygio jį ten kočioti, kaip manai ax.gif

Dėl pupuliukų tai jo - mes kovo vidurį žadam sulaukti rolleyes.gif
Atsakyti
Faini muiliukai thumbup.gif As per Kaledas kelis padariau, tikrai dziaugesi kas gavo smile.gif

Sakykit mergaites, dar vienas ne labai korektiskas klausimas blush2.gif . Ar is veltinio imanoma ka nors uzdirbt g.gif . Nes as tai kai prie veltinio prisoku, vyras kazkaip sleivai ziuret pradeda, atseit ka tu cia terliojes, vistiek niekam tas tavo veltinis nereikalingas schmoll.gif ... unsure.gif
Atsakyti