Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

QUOTE(uups @ 2009 01 25, 00:04)
cia audinio visai nera sitam shalike... sariu shilkas ishkedentas ir ishkarshtas iki paprasciausio shiklo pluoshto...

nu zinai-tada man cia visai nesuprantama-tai ta tamsioji pues yra sariu shilkas? ar spalvota?
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 01 25, 07:50)
nu zinai-tada man cia visai nesuprantama-tai ta tamsioji pues yra sariu shilkas? ar spalvota?

spalvota.
va taip atrodo karshtas sariu shilkas:
user posted image
o cia nekarshtas, irgi tinka velimui:
user posted image
Atsakyti
uups, man berazumei paaiskink- ar tu LT to sariu silko pirkus??? nu man jis ziaaauriai graaazus- silko blizgesys thumbup.gif kaip veliasi sunkiau nei gryna vilna??
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 01 25, 11:30)
uups, man berazumei paaiskink- ar tu LT to sariu silko pirkus??? nu man jis ziaaauriai graaazus- silko blizgesys  thumbup.gif  kaip veliasi sunkiau nei gryna vilna??

parsisiunchiau ish US. Dabar ketinu pirkt tiesiai ish indijos. Negitrdejau kad Lt butu pardavinejama unsure.gif .
Shilkas pats nesivelia, jis tik kaip dekoras naudojamas arba maishomas su vilna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 01 25, 14:26)
parsisiunchiau ish US. Dabar ketinu pirkt tiesiai ish indijos. Negitrdejau kad Lt butu pardavinejama unsure.gif .
Shilkas pats nesivelia, jis tik kaip dekoras naudojamas arba maishomas su vilna ax.gif

doh.gif doh.gif blondine... lotuliukas.gif tai va, UUps, tau uz tai ir neaktualu, kad ABC nebetures sluoksnos- tu is prasmatniu materiolu veli mirksiukas.gif o man veltiniu velejai- kuo krepkesne vilna- tuo geriau doh.gif
Atsakyti
Turi su šilko pluoštu ir 'Veltinio namai' mirksiukas.gif Tik, atrodo, ne tokias margas, bet labai gražių atspalvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 01 25, 14:18)
Turi su šilko pluoštu ir 'Veltinio namai'  mirksiukas.gif  Tik, atrodo, ne tokias margas, bet labai gražių atspalvių smile.gif

shilko pluoshtas, vilnos ir shilko mishinys, perdirbtas sariu shilkas (kuris buna nuo kaspineliu, iki siuleliu ir karshto pluoshto) ir etc yra...ee...mazhumele skirtingi dalykai g.gif

o mano dauguma slepeciu yra tp ish ABC sluoksnos....
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 01 25, 16:29)

o mano dauguma slepeciu yra tp ish ABC sluoksnos....

doh.gif reiks kita savaite prazonduot- ar tos pacios pardavejos nepaleido "anties" g.gif gal ruosiasi pabrangint...o gal senus likucius norejo isparduot?? g.gif
Atsakyti
Uups, aptiko man tavo salikelio spalvos! Oi,kaip patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 01 25, 11:45)
spalvota.
va taip atrodo karshtas sariu shilkas:

Kaip idomu.smile.gif)

O sariu silkas- tai kaip suprantu- jau buvo silko audinys, o po to jis kazkokiu tai budu (karpymo??) vel paverstas silko pluostu, ane? Neteko tokio girdeti dalyko- laabai idomu... o salikelis tiesiog nuostabus...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 26 sausio 2009 - 09:20
QUOTE(uups @ 2009 01 24, 23:42)
vilna zmones perka, vilna.... veltiniu ABC neprekiauja...
lygiai tokia pati 'naujiena'  priesh metus turbut buvo forume placiai reklamuojama....... rolleyes.gif  bet buvo tos vilnos.... tai gal ir dabar bus....
Papildyta:
irnesakyk.gif pasigirsiu bishki, mano ilgas, siauras  shalikas, vienas sluoksnis ish vilnos-shilko mishinio, antras ish recyclintu sariu shilko. Nuotraukos tragishkos kokybes, bet kas zhinot kaip grazhiai zvilga ir kokios sodrios spalvos buna shilko pluoshtas, gal isivaizduosit ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

labai idomus slikas gavosi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uupse, pasakiško grožio šalikas wub.gif Ir aš tokio noriu ax.gif
Atsakyti