uups, man berazumei paaiskink- ar tu LT to sariu silko pirkus??? nu man jis ziaaauriai graaazus- silko blizgesys kaip veliasi sunkiau nei gryna vilna??
uups, man berazumei paaiskink- ar tu LT to sariu silko pirkus??? nu man jis ziaaauriai graaazus- silko blizgesys kaip veliasi sunkiau nei gryna vilna??
parsisiunchiau ish US. Dabar ketinu pirkt tiesiai ish indijos. Negitrdejau kad Lt butu pardavinejama .
Shilkas pats nesivelia, jis tik kaip dekoras naudojamas arba maishomas su vilna
parsisiunchiau ish US. Dabar ketinu pirkt tiesiai ish indijos. Negitrdejau kad Lt butu pardavinejama .
Shilkas pats nesivelia, jis tik kaip dekoras naudojamas arba maishomas su vilna
blondine... tai va, UUps, tau uz tai ir neaktualu, kad ABC nebetures sluoksnos- tu is prasmatniu materiolu veli o man veltiniu velejai- kuo krepkesne vilna- tuo geriau
shilko pluoshtas, vilnos ir shilko mishinys, perdirbtas sariu shilkas (kuris buna nuo kaspineliu, iki siuleliu ir karshto pluoshto) ir etc yra...ee...mazhumele skirtingi dalykai
o mano dauguma slepeciu yra tp ish ABC sluoksnos....
O sariu silkas- tai kaip suprantu- jau buvo silko audinys, o po to jis kazkokiu tai budu (karpymo??) vel paverstas silko pluostu, ane? Neteko tokio girdeti dalyko- laabai idomu... o salikelis tiesiog nuostabus...
vilna zmones perka, vilna.... veltiniu ABC neprekiauja...
lygiai tokia pati 'naujiena' priesh metus turbut buvo forume placiai reklamuojama....... bet buvo tos vilnos.... tai gal ir dabar bus.... Papildyta:
pasigirsiu bishki, mano ilgas, siauras shalikas, vienas sluoksnis ish vilnos-shilko mishinio, antras ish recyclintu sariu shilko. Nuotraukos tragishkos kokybes, bet kas zhinot kaip grazhiai zvilga ir kokios sodrios spalvos buna shilko pluoshtas, gal isivaizduosit