Šiandien mano katis čiupo vilną ir puolė ją velt dantim ir nagais teko skubiai padaryti jiems žaisliukų, kad nekibintų mano karolių
Liepa, karolius sukau pagal Tavo pamokėles, labai ačiūūū Buvo labai smagu
Dar norėjau paklausti, kokia apveltų muiliukų paskirtis?
renefelt, darbeliai fantastiški, jau aprodžiau visiems, visi baisiai žavėjosi. Jau aguonos
Su kuo pjaustote veltinio 'dešreles"?
Su aštriu popieriaus peiliuku
renefelt o didziausias stebukle kooookios zuvytes, labai labai labai grazu, fantastika!!!!!
QUOTE(renefelt @ 2009 01 18, 02:10)
Aciu. Taip ten drugys. Paveikslas vadinasi "pavesyje"
Na, o cia dar vienas "Zuvys":
Na, o cia dar vienas "Zuvys":
labai grazu.aš irgi vis suku galvą koki paveiksliuka sugalvoti leliukui pledukui ant vežimėlio nuvelti.kaip tik buvo mintis žuvytes padaryti
renefelt, nieko kito negaliu pasakyt, kaip tik -meno kuriniai!
Vakar buvau Kaune ABC pirkt vilnelės ir žinot ką man pasakė pardavėja? Ogi, kad ABC bent jau artimiausią pusmetį nebeprekiaus sluoksna Taigi parsitysiau namo didelį maišą vilnos Sakė su tokiais tempais kaip dabar žmonės perka veltinį jo likę maždaug trim dienom. O karšinio vis dar yra Ir artimiausiu metu bus
QUOTE(god@ @ 2009 01 24, 20:10)
Vakar buvau Kaune ABC pirkt vilnelės ir žinot ką man pasakė pardavėja? Ogi, kad ABC bent jau artimiausią pusmetį nebeprekiaus sluoksna Taigi parsitysiau namo didelį maišą vilnos Sakė su tokiais tempais kaip dabar žmonės perka veltinį jo likę maždaug trim dienom. O karšinio vis dar yra Ir artimiausiu metu bus
nu naujiena
QUOTE(god@ @ 2009 01 24, 18:10)
Sakė su tokiais tempais kaip dabar žmonės perka veltinį jo likę maždaug trim dienom.
vilna zmones perka, vilna.... veltiniu ABC neprekiauja...
QUOTE(juperi @ 2009 01 24, 21:04)
nu naujiena
lygiai tokia pati 'naujiena' priesh metus turbut buvo forume placiai reklamuojama....... bet buvo tos vilnos.... tai gal ir dabar bus....
Papildyta:
pasigirsiu bishki, mano ilgas, siauras shalikas, vienas sluoksnis ish vilnos-shilko mishinio, antras ish recyclintu sariu shilko. Nuotraukos tragishkos kokybes, bet kas zhinot kaip grazhiai zvilga ir kokios sodrios spalvos buna shilko pluoshtas, gal isivaizduosit
uups... va cia tai pilotazas o man niekaip vilna su audiniu "nesirisa"...kiek jau prigadinus
o jeigu nebus ABC vilnos dar vsio-galas mano velimui pareis, nes balta vilna man nepamainoma ir kaina
o jeigu nebus ABC vilnos dar vsio-galas mano velimui pareis, nes balta vilna man nepamainoma ir kaina
cia audinio visai nera sitam shalike... sariu shilkas ishkedentas ir ishkarshtas iki paprasciausio shiklo pluoshto...
QUOTE(juperi @ 2009 01 25, 00:49)
Sake, kad visus sluoksnos likucius sudejo i tas dezes ir daugiau negave ir nezino kada gaus matyt krize veikia o kai nuvaziavau vakar ten, tai zmoniu tirsta buvo... paskaiciavau kad eileje stovejau 14, o dar kiek ziurinejo, rinkosi