Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

Šiandien mano katis čiupo vilną ir puolė ją velt dantim ir nagais doh.gif teko skubiai padaryti jiems žaisliukų, kad nekibintų mano karolių lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Liepa, karolius sukau pagal Tavo pamokėles, labai ačiūūū 4u.gif Buvo labai smagu bigsmile.gif

Dar norėjau paklausti, kokia apveltų muiliukų paskirtis? blush2.gif

renefelt, darbeliai fantastiški, jau aprodžiau visiems, visi baisiai žavėjosi. Jau aguonos wub.gif
Atsakyti
Su kuo pjaustote veltinio 'dešreles"? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Su aštriu popieriaus peiliuku smile.gif
Atsakyti
renefelt o didziausias stebukle doh.gif kooookios zuvytes, labai labai labai grazu, fantastika!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2009 01 18, 02:10)
Aciu. Taip ten drugys. Paveikslas vadinasi "pavesyje"
Na, o cia dar vienas "Zuvys":
user posted image user posted image

labai grazu.aš irgi vis suku galvą koki paveiksliuka sugalvoti leliukui pledukui ant vežimėlio nuvelti.kaip tik buvo mintis žuvytes padaryti doh.gif
Atsakyti
renefelt, blink.gif blink.gif blink.gif nieko kito negaliu pasakyt, kaip tik -meno kuriniai! bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Kaune ABC pirkt vilnelės ir žinot ką man pasakė pardavėja? Ogi, kad ABC bent jau artimiausią pusmetį nebeprekiaus sluoksna cry.gif cry.gif cry.gif Taigi parsitysiau namo didelį maišą vilnos unsure.gif Sakė su tokiais tempais kaip dabar žmonės perka veltinį jo likę maždaug trim dienom. O karšinio vis dar yra lotuliukas.gif Ir artimiausiu metu bus drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2009 01 24, 20:10)
Vakar buvau Kaune ABC pirkt vilnelės ir žinot ką man pasakė pardavėja? Ogi, kad ABC bent jau artimiausią pusmetį nebeprekiaus sluoksna cry.gif  cry.gif  cry.gif  Taigi parsitysiau namo didelį maišą vilnos unsure.gif  Sakė su tokiais tempais kaip dabar žmonės perka veltinį jo likę maždaug trim dienom. O karšinio vis dar yra lotuliukas.gif  Ir artimiausiu metu bus drinks_cheers.gif  thumbup.gif

nu naujiena doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2009 01 24, 18:10)
Sakė su tokiais tempais kaip dabar žmonės perka veltinį jo likę maždaug trim dienom.

vilna zmones perka, vilna.... veltiniu ABC neprekiauja...

QUOTE(juperi @ 2009 01 24, 21:04)
nu naujiena  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

lygiai tokia pati 'naujiena' priesh metus turbut buvo forume placiai reklamuojama....... rolleyes.gif bet buvo tos vilnos.... tai gal ir dabar bus....
Papildyta:
irnesakyk.gif pasigirsiu bishki, mano ilgas, siauras shalikas, vienas sluoksnis ish vilnos-shilko mishinio, antras ish recyclintu sariu shilko. Nuotraukos tragishkos kokybes, bet kas zhinot kaip grazhiai zvilga ir kokios sodrios spalvos buna shilko pluoshtas, gal isivaizduosit ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
uups... va cia tai pilotazas thumbup.gif o man niekaip vilna su audiniu "nesirisa"...kiek jau prigadinus doh.gif
o jeigu nebus ABC vilnos dar doh.gif vsio-galas mano velimui pareis, nes balta vilna man nepamainoma ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
cia audinio visai nera sitam shalike... sariu shilkas ishkedentas ir ishkarshtas iki paprasciausio shiklo pluoshto...
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 01 25, 00:49)
o jeigu nebus ABC vilnos dar  doh.gif vsio-galas mano velimui pareis, nes balta vilna man nepamainoma ir kaina thumbup.gif

Sake, kad visus sluoksnos likucius sudejo i tas dezes ir daugiau negave ir nezino kada gaus blush2.gif matyt krize veikia verysad.gif o kai nuvaziavau vakar ten, tai zmoniu tirsta buvo... paskaiciavau kad eileje stovejau 14, o dar kiek ziurinejo, rinkosi blink.gif
Atsakyti