Sveikinu Jus! Linkiu Jums gražių ir šiltų švenčių!!! Ir sukurti daugybę nuostabių veltinukų!!!
Sveikos!
Labai nepykit,na bet gime man tokia ideja galvoje ir dabar turiu klausyma ar labai skiriasi vilna kur parduotuveje perkame ir tarkim gauti is ukininko? Na suprantama ji butu neisvalyta,ne dazyta,bet ar pavyktu kazka is jos gaminti? Nelabai zinau kokius procesus ten gamyklose atlieka tai vilnai,gal as cia kvailokai sumasciau na bet man taip atrodo kad neturetu labai skirtis,o nusidazyti ir namuose galima? klausiu nes galeciau gauti tokios vilnos tai vat dabar ir idomu
Labai nepykit,na bet gime man tokia ideja galvoje ir dabar turiu klausyma ar labai skiriasi vilna kur parduotuveje perkame ir tarkim gauti is ukininko? Na suprantama ji butu neisvalyta,ne dazyta,bet ar pavyktu kazka is jos gaminti? Nelabai zinau kokius procesus ten gamyklose atlieka tai vilnai,gal as cia kvailokai sumasciau na bet man taip atrodo kad neturetu labai skirtis,o nusidazyti ir namuose galima? klausiu nes galeciau gauti tokios vilnos tai vat dabar ir idomu
QUOTE(dzokada @ 2008 12 27, 23:20)
ar labai skiriasi vilna kur parduotuveje perkame ir tarkim gauti is ukininko?
na čia sveikiausia būtų tiesiog pačiai pabandyt tokią ir tokią vilną ir nuspręst kas tau reikalinga. Asmeniškai man tos 'žalios' vilnos nereikia (na gal ten, jei kokia nors pilka būtų ar kažkokia įdomesnės 'struktūros' mėgčiau turėt truputį kažkokiems 'efektams' ar kažkam... )
Jei įsivaizduoji , kad 'fabrikinė' spalvota mažai kuo skiriasi nuo 'žalios' tai tikrai klysti . Bet kaip jau minėjau- kadangi kyla toks klausimas tai geriausia būtų pirmiausia pačiai išbandyti, o ne klausinėti, nes taip niekada ir nežinosi
O aš dar pridursiu, kad ne visų avelių vilna veliasi: esu bandžiusi naminę, iškarštą... tokia papuolė, kad ir kiek beveltum- rezultatas nulinis...
na suprantama- norisi pigiai ir gerai, bet kad taip nebuna gyvenime..)) Na musu aveliu vilna is principo nieko blogo, tik kadangi pas mus saltos ziemos, aveliu vilnele siurksti, "kanda", tinka nebent kilimeliams ir slepetems- ir tai ne visiems. O parduotuvese parduoda australijos naujosios zelandijos merino aveliu vilna- ten silta ir veisle tokia ir todel toji vilnele visai nekanda, tinka svelniems daiktams, kurie nekas ir vien ruba is vilnos uzsidejus. va ir skirtumas. O veliasi siaip man rodos dar geriau musiske nei australiska- gal buna ir nesiveliancios- bet as is tetos buvau atsivezus- tai laaabai gerai veliasi.. nu bet man kandanti nepatinka...
bandžiau aš namine vilną pati plauti,dažyti. dar ją išpešioti reikia,o tai jau darbelis .Veliasi sunkokai,pirktine nepalyginamai geresnė
Vau kiek atsakymu gavau aciu visoms labai,dabar jau visas vaizdas aiskesnis,isvada ta kad pigiau nelabai pavyks prasisukti o gal kaunietes galetumet pasidalinti(sorry,gal jau buvo apie tai kalbeta anksciau) kur kaune pigiau vilnos butu pirkti? Skaiciau kad ta parduotuve ABC nebloga bet nezinau kur ji randasi,as kolkas pigiausiai randu prie "bazes"ziedo tokioj parduotuvelej,o gal cia ta pati?
QUOTE(dzokada @ 2008 12 28, 14:44)
Skaiciau kad ta parduotuve ABC nebloga bet nezinau kur ji randasi,as kolkas pigiausiai randu prie "bazes"ziedo tokioj parduotuvelej,o gal cia ta pati?
ta pati...
QUOTE(blansyte @ 2008 12 28, 12:55)
bandžiau aš namine vilną pati plauti,dažyti. dar ją išpešioti reikia,o tai jau darbelis .Veliasi sunkokai,pirktine nepalyginamai geresnė
man ir su namine ne kas gavosi
Su Naujais Metais, vėlėjėlės
Pasirodau, ką gero šiemet nuveikiau
Paveikslas 50x55cm
Detalės iš arčiau:
Pasirodau, ką gero šiemet nuveikiau
Paveikslas 50x55cm
Detalės iš arčiau:
ievuschka , truksta zidziu tiesiog uau