Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

O mano vyras turi storą veilokinę pirties kepką, o aš einu su frotine plona siūta kepurėle. Kadangi teko abiem pasinaudot aibę kartų, tikrai jokio didelio skirtumo dėl karščio galvai nepastebėjau.
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus thumbup.gif 4u.gif
Butinai kai nuvelsiu imesiu parodyt. Tik dabar nezinau ar spesiu iki gimtadienio, ar Kaledom paliksiu. Nes dabar minciu nulis, o darbu kruvos doh.gif . Seip man ne maziau svarbi gera ideja, nes jei dovanoti, tai su "cinkeliu" kad butu ir miela naudoti ir smagu gauti biggrin.gif
Atsakyti
Oksyte, vėliau daug pirties kepurėlių. Buvo ir storesnių, ir plonesnių. Visos puikiausiai tiko ir pirties mylėtojų atsiliepimai buvo tik patys geriausi. Patarčiau velti iš švelnios vilnos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 09 lapkričio 2009 - 11:15
NORIU PADARYTI UZSAKYMA, GAL ATSIRASTU NORINTI APSIIMTI SI DARBELI... blush2.gif 4u.gif

Sugalvojau, jog savo sunucio kambariui noriu velto KILIMO... Turiu ideja - tema ir pan, tik nezinau kur rasti igyvendintoja... Del kainos, be abejo, sutartume, del laiko taip pat... Labai lauksiu AZ is Jusu savo projekteliui... blush2.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madmuazel: 20 lapkričio 2009 - 17:16
Sveikos, kažkuriame forume skaičiau, kad muilas šlapiam vėlimui turi būti naudojamas "Tik ne ūkinis, o alyvuogių". Bet nežinau man tai kažkoks marazmas atrodo ir pernelyg didelė prabanga. Naudoju patį bjauriausią ūkinį muilą iš vietinių ūkinių ir viskas gaunasi puikiai.
Atsakyti
alyvuogiu muilas nera jau toks prabangus. senukuose 5 muilu pakuote apie 9 lt kainuoja. lyg delan vadinasi. buna zalio, arba balto. tai zaliuoju veliu ir esu patenkinta ne tik kad gaunasi, bet ir rankomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2009 11 22, 14:59)
alyvuogiu muilas nera jau toks prabangus. senukuose 5 muilu pakuote apie 9 lt kainuoja. lyg delan vadinasi. buna zalio, arba balto. tai zaliuoju veliu ir esu patenkinta ne tik kad gaunasi, bet ir rankomis smile.gif

nu mano muilo didelis šmota skainuoja 90 ct kažkur smile.gif

Tai man jis bangus, nes prausimuisi net muilo už 9 lt neperku. O veliant tapkes tai labai greit tie mulai susidrožia smile.gif

Papildyta:
beje vienas pažįstamas pasakojo kaip kilimus velia, kažkurioje iš kaukazo šalių rodos giliam kaime. tai ten visą dieną susuktą po kiemą volioja volioja, volioja volioja....
Atsakyti
as veliau ir su ukiniu ir su alyvuogiu muilais.nematau didelio skirtumo,gal tik rankas švelniau veikia alyvuogiu muilas wub.gif
Atsakyti
smagu, kad tiek veleju, o is kur imat vilna ir kokia kaina? kiek zinau skriaudziu kaime parduoda ivairias vilnas velimui ir drauge sake zymiai pigiau nei parduotuvej. tai idomu kiek ji is tikro kainuoja?
Atsakyti
Vidmante 25,galetum smulkiau,kur tas kaimas,kokia vilna[sluoksna,karšinys],kokios kainos.mes perkam ivairiom kainom ,bet vis ieškom kur geriau. wub.gif
Atsakyti
Geras, sekas toms kam nuo ukinio muilo intensyviai veliant oda nenueina wink.gif

blush2.gif ateinu dar pamastyt apie ukisko muilo fenomena lietuviskam velime smile.gif
Jeigu taip paprastai mastant ....ukinis vien pats zodis sako kam skirtas si muilas,jis naikina demes,isvalo nesvarumus ir pan.
Aisku,atsiprasau pradinukiu veleju.joms tokia informacija gal ir nebus labai naudinga o gal kaip tik privers pries perkant muila kiek pagalvoti.
Toliau ,nesimuskit i krutine ir nesidziaukit kad mol tas ukinis muilas nekenkia rankoms ir koks jis geras. Siandien taip, o po metu dvieju atsiras kokia egzema ir pradesit kelia pas dermatologus su dideliu klaustuku akyse,o nuo ko cia dabar man taip ir kas cia dabar atsitiko. Jeigu veliate daug paziurekit nuo ukisko muilo kokios apnasos ant kriaukles sieneliu pasidaro....
Dar apie amzina istorija kad mociutes vele su ukisku muilu,kiek teko dometi,tai veldavo ir su pasukom ir su isrugom ir su muilazolem ,tai visos sios priemones labai svelnios naturalios,tausojancios musu sveikata 4u.gif
Niekas nesiulo pirkti brangu alyvuogiu muila.pirkit lietuviska medetku,dilgeliu.ramuneliu muila ir velkit wink.gif Ir rankeles nekentes,nagai neluzines o ir kvapas malonesnis bus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 22 lapkričio 2009 - 16:15
Jumi,tikrai sunku patiketi,bet mano rankos labai nejautrios ukiskam muilui. .Viską darau be jokių pirštinių,ir nieko,muilas dar "skylių nepragraužė "
Atsakyti