manoji mazoji
kad va ner jau su kuo ir bepasitarti apie kieno nors velima :)tai veli ir pamatai - kad beveik nevertejo. cia as apie kepure.
o cia pirstines komplektukan-naudingesnis daiktas, ir nesiojamas
o kuria diena dar ir kiskio kostiuma ikelsiu grinai veltas del temos nes pasirodo apsizioplinau ir darzelyje spektaklis ana savaite buvo. o as taip stengiausi rytojui - ir nakti ir diena veliau tai sakau bent tema bus pagyvinti kuo
stai ir zuikis
kepures neapkirpau - neapsisprendziu ar noriu tvarkingos, ar gerai ir banguota
taip atrodo tvarkingesnis variantas - su uzlenktu priekiu
sortu dar neveliau, kad jau pavelavau su kostiumu taio velsiu tik prisireikus
taip atrodo tvarkingesnis variantas - su uzlenktu priekiu
Zujkis .O as slepetes veliu siuo metu tai niekaip man nesusivele iki glotnuma , pukeliai yra nors tu ka
gal ka patarsit, blinas tai pirmas ir nesinori kad visai sudeges butu
gal ka patarsit, blinas tai pirmas ir nesinori kad visai sudeges butu
QUOTE(linada @ 2009 10 27, 21:37)
stai ir zuikis
Linada, sužavėjo mane tavo zuikis
Man labiau patinka "netvarkingas" variantas .
QUOTE(linada @ 2009 10 26, 22:31)
manoji mazoji
kad va ner jau su kuo ir bepasitarti apie kieno nors velima :)tai veli ir pamatai - kad beveik nevertejo. cia as apie kepure.
saunus kepuriukas tik reikejo pasitart )) labai geros veltines kepures- tik vaikams mano nuomone tiesiog su raistukais nepraktiskos- man labai tokios a lia salmo tipo pasiteisino- Gustas du metus atvaiksciojo- nepamenu ar kur foto beturiu tik... na- principas , kad apacia irgi yra- ji vietoj saliko ir pvz su "lipuskem" uzsisega - tada ir suverzi tiek kiek reikia, kad vejas i ausis nepustu. o ir kepure "auga" su vaiku )) o raistukai - kietoki vaikui po smakru uzverzt, be to jie linke atsiristi, o ir del kepures santykinio "kietumo" lyginant su megztomis- ji linkusi atsiknot netinkamose vietose..)
tai kad nelabai bera su kuo pasitarti
o daugiau matyt nevelsiu, nes kiek sablonu reikia isgadinti, kol gautusi, o ir "bandalus" ner kur det, ir vilnos gaila
o Gusto kepuriuka zaliai oranzini su antenom puikiai pamenu :
o daugiau matyt nevelsiu, nes kiek sablonu reikia isgadinti, kol gautusi, o ir "bandalus" ner kur det, ir vilnos gaila
o Gusto kepuriuka zaliai oranzini su antenom puikiai pamenu :
Labas vakaras
Mergaites, norejau paklaust ar yra skirtumas tarp veltos kepuraites ir pirties kepures?
Noriu savo teveliui gimtadienio proga nuvelt kokia idomesne pirties kepuryke. Tik nezinu i ka reik atkrept demesi ja veliant. Kazkaip neteko ciupinet tokios Ar ji turetu but tankesne, ar kaip tik plonesne
Jei kas daret, matet, ciupinejot .. butu be galo dziugu, ji pasidalintumete savo ispudziais
Mergaites, norejau paklaust ar yra skirtumas tarp veltos kepuraites ir pirties kepures?
Noriu savo teveliui gimtadienio proga nuvelt kokia idomesne pirties kepuryke. Tik nezinu i ka reik atkrept demesi ja veliant. Kazkaip neteko ciupinet tokios Ar ji turetu but tankesne, ar kaip tik plonesne
Jei kas daret, matet, ciupinejot .. butu be galo dziugu, ji pasidalintumete savo ispudziais
QUOTE(Oksyte @ 2009 11 07, 13:21)
Labas vakaras
As daryt tai nedariau, bet mano tetis turi tris pirties kepures ir visos jos yra labai storos. Net nezinau tiksliai koks tas storis, bet turbut kazkur tarp 0.5-1cm.
Oksyte,o tu savo nuoziura velk Velk grazia stiliova plona pirtinuke. Niekaip nesuprantu kodel pirtines kepures sukloja belekaip ir butinai storai ir is "lietuviskos" vilnos Pilnos muges tokiu pirtiniu baisuokliu....
Jeigu pirtinuke plona bet suvelta gerai tikrai apsaugos galva nuo perkaitimo
Jeigu pirtinuke plona bet suvelta gerai tikrai apsaugos galva nuo perkaitimo
kiek man teko skaityt,-tradicine, 'tikra' saunos kepure turi buti stora. Nors kiek gyvenau suomijoj ir teko eit i sauna su suomiais,- niekad nemachiau kad kuris nors apskritai devetu saunos kepure turbut visi ten jau perkaitusiom galvom
Ash sakychiau,- velk plona,- grazhiau Ir nepamirshk pasirodyt
Ash sakychiau,- velk plona,- grazhiau Ir nepamirshk pasirodyt
Aš turiu velta pirties kepure,ne pati veliau,bet viena is čia esanciu mergikiu .
tai ji stora,tokia tvirta,amžina rodos,jei kandys neisiveis.ir labai stiliova, ir pirtyje ba galo gerai su ja.
tai ji stora,tokia tvirta,amžina rodos,jei kandys neisiveis.ir labai stiliova, ir pirtyje ba galo gerai su ja.