Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

QUOTE(MELDA @ 2008 12 15, 10:03)
ar ne per gerai tiems stiklainiams...?
g.gif

nu jooo...gerai pastebejai...jiems siek tiek per gerai... lotuliukas.gif
Atsakyti
stiklainiai labai skaniai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 12 15, 09:03)
ar ne per gerai tiems stiklainiams...?
g.gif

Kuria prasme? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 15, 01:29)
4u.gif
Šiokios tokios puošmenos iš veltinio ax.gif

ploja.gif šaunuole labai gražu wub.gif , idėja tai good.gif
Atsakyti

Labas, 4u.gif

perskaičiau tikrai nemažai SM temų, užsiregistravau veltinio forume (nes labai jau grėsminga šios temos pradžia naujokams doh.gif ), bet atsakymo taip ir neradau, tai gal galėtumėt paaiškinti iš savo patirties, kaip atskirti vizualiai vilną, kuri tinkama velti šlapiu būdu, ir kokia netinkama velti šlapiai???

kaip supratau iš tos ifnormacijos, kurią radau, kad nėra rodiklis, ar tai būtų karšinys, ar sluoksna...
Atsakyti
Toli gražu- net specialiai atsiverčiau 1-ą psl. pasižiūrėt, kas ten grėsmingo. Nieko ten tokio baisaus. Tiesiog tai sakinys visiškiems tinginiams, kurie nori, kad net už juos ir nurytų, ne tik sukramtytų lotuliukas.gif Gi tikrai įmanoma nors truputuką pasidomėti , o kas neaišku, ar neradot informacijos, tai jau ir klausti, o kas žinos-bendrom jėgom atsakysim mirksiukas.gif
O dėl rodiklių-tai aš tik pagal tai ir skirstau-karšinį veliu adatėlėmis, sluoksną šlapiai. Na, karšinį dar galima ir šlapiai velti (tiesiog veltinis bus grubesnis, labiau pasišiaušęs,šalis iš jo tikrai nebus minštas ir švelnus), bet badyti sluoksną-bergždžias reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 20, 18:01)
Toli gražu- net specialiai atsiverčiau 1-ą psl. pasižiūrėt, kas ten grėsmingo. Nieko ten tokio baisaus. Tiesiog tai sakinys visiškiems tinginiams, kurie nori, kad net už juos ir nurytų, ne tik sukramtytų  lotuliukas.gif Gi tikrai įmanoma nors truputuką pasidomėti , o kas neaišku, ar neradot informacijos, tai jau ir klausti, o kas žinos-bendrom jėgom atsakysim  mirksiukas.gif
O dėl rodiklių-tai aš tik pagal tai ir skirstau-karšinį veliu adatėlėmis, sluoksną šlapiai. Na, karšinį dar galima ir šlapiai velti (tiesiog veltinis bus grubesnis, labiau pasišiaušęs,šalis iš jo tikrai nebus minštas ir švelnus), bet badyti sluoksną-bergždžias reikalas  doh.gif

Ačiū labai už atsakymą aciuks.gif dabar supratau, kodėl man veliant karšinį šlapiai pasirodė, kad nieko nesigauna, nes jis nei traukiasi, nei plaukeliai sukasi, ir veltinis toks keistokas gavosi ... blush2.gif

Be to, pasirodo ne tokios jau grėsmingos tos vėlėjos biggrin.gif kaip man pasirodė iš pirmo puslapio rolleyes.gif, kur didelėm raudonom raidėm parašyta, kad jei nori naujokas užduoti klausimą, tai pirma turi pasiskaityti forume, kurį sudaro 27 ankstesnės temos... doh.gif
Atsakyti
toli grazu,,matyt karsini nusipirkai kuris visai nevelia slapiai,dazniausiai karsinys slapiai veliasi,tik kaip ievuscha rase,gaminys daug siurkstesnis bus..gelems velti karsinys labai tinka,salikams visai netinka. wub.gif Jei pirksi latviu gamybos karsini,tai visada velsis slapiai gerai.arba is rankdarbiai com.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 12 21, 15:37)
toli grazu,,matyt karsini nusipirkai kuris  visai nevelia slapiai,dazniausiai karsinys slapiai veliasi,tik kaip ievuscha rase,gaminys daug siurkstesnis  bus..gelems velti karsinys labai tinka,salikams visai netinka. wub.gif Jei pirksi latviu gamybos karsini,tai visada velsis slapiai gerai.arba is rankdarbiai com.

Ačiū už patarimus 4u.gif

karšinį pirkau iš pažįstamos, o ji gavo kažkur iš kaimo, taip sakant - tiesiai iš gamintojo biggrin.gif užsipirkau daug doh.gif ir galvojau, kad dabar velsiu tai velsiu tongue.gif, bet kaip matau teks darbuotis adatėlėmis ax.gif

Atsakyti
Ir buk atsargi-nenusipirk vilnos, kuri gali buti plaunama skalbimo masinoje(ja parduoda times kas verpia savo siulus), nes ta niekaip nesivels. As nusipirkau pigiai dideli maisa maisytos vilnos, tai kai kurie gabalai viasai nesivelia - teks kimsti leles!
Atsakyti
Reikia patarimo:

Veliau tapkutes is juodos vilnos. Nu ir ka? Nesusivele, kai kuriose vietose visai nesukibo. Matyt vilna bus tokia, bet is ABC tai gera turetu but g.gif Ir galvoju gal dabar man ta tapkute i skalbimo masina kist, gal geriau susivels?
Gal kas bande? Koks rezultatas? 4u.gif

Zinau, kad klausimas anksciau diskutuotas, tiesiog neturiu laiko vel skaityt 30 temu, toms kurioms igrisau tiesiog praleiskit sia zinute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2008 12 23, 20:09)
Reikia patarimo:

Veliau tapkutes is juodos vilnos. Nu ir ka? Nesusivele, kai kuriose vietose visai nesukibo. Matyt vilna bus tokia, bet is ABC tai gera turetu but g.gif  Ir galvoju gal dabar man ta tapkute i skalbimo masina kist, gal geriau susivels?
Gal kas bande? Koks rezultatas? 4u.gif

Zinau, kad klausimas anksciau diskutuotas, tiesiog neturiu laiko vel skaityt 30 temu, toms kurioms igrisau tiesiog praleiskit sia zinute smile.gif

vai beda...nu man ta dazyta ABC vilna doh.gif doh.gif balta veliasi puikiausiai- o visos kitos dazu pazeistos, ypac juoda- nu ne per kur...net nezinau ka patart doh.gif
Atsakyti