Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

Nu, merginos Jūs auksarankės thumbup.gif Aš moku tik burbuliukus ir blynus raityt. blush2.gif
Atsakyti
Sedonėl, nagi liuks darbelis, net akis pražiurėt galima, nes sunkoka suvokti ar tai velta ar tai dar kažkaip priburta wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2009 10 13, 20:25)
Sedonėl, nagi liuks darbelis, net akis pražiurėt galima, nes sunkoka suvokti ar tai velta ar tai dar kažkaip priburta  wub.gif  thumbup.gif .

Nėra ten ko pražiūrėti biggrin.gif Priburta šiek tiek , privelta šiek tiek lotuliukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
pagaliau prisiminiau vilna ir as
iki tobulumo toli, bet malonumas tai nesvietiskas.
user posted image
user posted image
tik gaila,kad visgi velta kepure, ypac tokiam spirgui man pasirode nepraktiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 13 spalio 2009 - 22:55
Linada, o kodėl nepraktiška. Atrodo viską dengia, viskas sandaru. Galvoju savo mergičkoms po kepurę nuvelt, kaip tik tokios formos įsivaizduoju. Bet dar nedrįstu kepuriuko imtis.
Šiaip kepuriukas labaiiiiiii gražus.

Ir Sedonos šalikiuks super - Sedonos darbelių iš tiesų labai spalvinė gama kažkokia ypatinga.
Atsakyti
Linada labai jau kepuriukas zavus,as ju ir nesiryztu velti labaiu batukai man iseina smile.gif
Atsakyti
Linada , malonu kad pasirodei 4u.gif Ir pradėjai čiupinėti vilną biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

Sedona - jusu ne tik angeliukai nuostabus, bet ir vilnos stebuklai wink.gif

Linada - sis kepuriukas atrodo zaviai ir jaukiai smile.gif man rodos, kai lauke bus tikrai salta, po apacia uzmovus plona salmuka, butu tikrai silta wink.gif
drysiu paklausti - kaip isgavot tokia kepuriuko forma???

Sagdo - isduokit, kaip suformuojate savo baciuku TOKIAS dailias nosytes? kol kas mokausi velti tik baciukus ir sugebu sekmingai susiaurinti nosis wink.gif
Atsakyti
kepuryte "atrodo"kad dengia, bet manoji, aisku,manau kad galima nuvelti ir tobula, turi tokiu mazyciu atsilapojimu - tai matosi ir nuotraukoje - virs kaktytes ir ties ausytem krasteliai siek tiek atsiknoje. suaugusiam tai dzin, gi ir taip be kepures daznai vaiksto,o maziukui.....norisi to 100 proc prigludimo. o salmuko po apacia tikrai nemausiu, nes beprasmiska deti dvi, be to, dar koks krastas kur islystu, tai visai negrazu jau butu.

Sedona - ir man malonu taip pasirodyti, ne tik paziureti ir kitas pagirti smile.gif

Auksle - o sablonas elementarus - isivaizduok kaip tokia kepure atrodo is sono, ar vaikiukui maunamas suplok ir pamatysi, koks tas sablonas.
Atsakyti
Gaila kad tenka uzsiimti vos ne floodinimu , bet juk norisi , kad dvasine krize nepaliestu . Tai va tenka uzsiimti aktyvia reklama , gal kam negaila savo ranku siliumos ir sutinka pasidalinti su kitais biggrin.gif Viskas parase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2009 09 30, 12:23)
Naujausi Šiltukai smile.gif

FANTASTINIAI wub.gif wub.gif wub.gif

Labai noreciau ir as ismokti batukus nuvelt blush2.gif bet nezinau nuo ko pradet bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
linada -puiki kepurytė thumbup.gif Bet jau manekenas- wub.gif čia tavo mažoji?
Man irgi atrodo nelabai praktiškos veltos mažylių kepurės ax.gif Bet kad gražu, tai jau nesiginčysiu, tikrai smile.gif Nors tavoji man atrodo tikrai idealiai prigludusi thumbup.gif
Atsakyti