Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

Aciu, Dangek. Jau radau Gadimino 9. O Vilnos fabrikas juk atostogauja:(
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2009 06 05, 11:35)
Vakar bibliotekoje sklaidziau sia knyga. Grazu, bet visos nuotraukos is supermamu, neverta jos pirkti...

as sita knyga pirkau internetu, berods PATOGUPIRKTI.lt, tik ten reik dar primoketi uz pristatyma, bet manau, tokia knyga - is esmes abecele ne tik pradedancioms velejoms, bet jau ir isibegejusioms.

matyt, pasklaidyt nepakanka blush2.gif ir tikrai ne tik nuotraukos ten vertos demesio - nuotraukos naudojamos iliustruoti aprasymams mirksiukas.gif o aprasymai - tikrai issamus, naudingi, ir knygos kaina man neatrodo didele, nes juk ji skaitoma, sklaidoma - daugybe kartu ir turbut n metu bus doh.gif man daug paprasciau rasti atsakyma toje knygoje, negu vartyti tukstancius forumo puslapiu ir ieskoti blush2.gif
Atsakyti
aga, as rasiau lygiai ta pati, ka ir Ziogelis "nuotraukos naudojamos iliustruoti aprasymams" smile.gif
o SMe, zinoma, gali rast daug graziu foto, bet ar rasi info issimeciusia per kelias desimtis temu? Zinoma, dauguma musu taip mokemes, skaiteme forumus, ziurejom pvz, bet sitas kelias ganetinai ilgas, tai kam vargt, jei Vilte viska surinko, "sukramte" ir trumpai aiskiai ant grazios lektules pateike?

o cia dar kelios foto.. linas vienok gana fotogeniskas audinys, o ir veliasi puikiai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 03 liepos 2009 - 11:09
G00te, tapkiukai kaip visada tobuli wub.gif
Atsakyti
Labai grazus tapukai thumbup.gif
Atsakyti
tapkiukai nuostabus wub.gif , bet man begalo grazios g00tes profesonalios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
oho, apmirusi tokia temele g.gif
as dar viena buteliuka apveliau blush2.gif rodausi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2009 07 22, 18:45)
oho, apmirusi tokia temele g.gif
as dar viena buteliuka apveliau blush2.gif rodausi smile.gif

Koks zaismingas thumbup.gif

O cia maniskis , darytas 18 gimtadienio proga
user posted image
As dar neseniai pradejau velti.Paveliu karts nuo karto savo malonumui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feneke: 22 liepos 2009 - 18:11
QUOTE(feneke @ 2009 07 22, 19:09)

O cia maniskis , darytas 18 gimtadienio proga
As dar neseniai pradejau  velti.Paveliu karts nuo karto savo malonumui  ax.gif

labai dailu - ir buteliukas, ir lelyte thumbup.gif
Atsakyti
Gootes tapkiukai kaip visada pasakiški wub.gif
Atsakyti
xi xi pristatau 3 mūsų "rančios" gyventojas, štai
Skudu veislės avytės, vokietės tvirtina, kad ju vilna geresnė nei merinosų, aš labai abejoju, bet dekoras gal bus įdomus iš jų vilnos, tiesa pasakius, tuoj eisiu pabandyti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokios gražuolės bigsmile.gif O seniai jas įsigijai?Ar kai veltiniu susidomėjai?
Atsakyti