pavasarinei nuotaikai
Su šv. Velykom, vėlėjėlės!!!
Iš savo patirities pasakysiu-man sluoksna tarsi ilgiau veliasi, t.y. reikia pradžioj ilgiau glostyti, "masažuoti", kol pradeda sukibti, o tada jau kočiojant ar kitaip trinant-susivelia gana greitai. Veliant karšinį tas pirminis sukibimo etapas-greitesnis, truputį paglosčius, patrynus, jau ir sukimba, bet iki galutinio gero/kieto suvėlimo tai laiko tiek pat užima, mano manymu. Gal kitos mergaitės daugiau pastebėjimų pateiks
dangek-labai linksmai pavasariškas tašiukas Kiekviena jauna panelytė džiaugtųsi tokį turėdama
(o įdomu-kokio amžiaus mergaitei jis skirtas ? )
QUOTE(BabyGrite @ 2009 04 10, 12:06)
Labukas mamytes!Gal galit paaiskint kodel man sunkiau veliasi sluoksna nei karsinys?
Iš savo patirities pasakysiu-man sluoksna tarsi ilgiau veliasi, t.y. reikia pradžioj ilgiau glostyti, "masažuoti", kol pradeda sukibti, o tada jau kočiojant ar kitaip trinant-susivelia gana greitai. Veliant karšinį tas pirminis sukibimo etapas-greitesnis, truputį paglosčius, patrynus, jau ir sukimba, bet iki galutinio gero/kieto suvėlimo tai laiko tiek pat užima, mano manymu. Gal kitos mergaitės daugiau pastebėjimų pateiks
dangek-labai linksmai pavasariškas tašiukas Kiekviena jauna panelytė džiaugtųsi tokį turėdama
(o įdomu-kokio amžiaus mergaitei jis skirtas ? )
Dangek, tavasis tasiukas -tikrai labai jau pavasarinis... bundancios gamtos motyvai...
Sveikos veltiniautojos, parašiau ir prie tapkiukų temos ir į jus kreipiuosi.Kaip sumažinti veltas tapkes? Man jas nupirko per dideles(ne pati nusipirkau) panešiojau kelis mėnesius bet nepatogu Ar man jas išplauti ir džiovinti iš naujo? Koks ten yra džiovinimas karštu būdu? Tapkytės labai mielos,nenorėčiau,kad gulėtų spintoje nenaudojamos.Pagelbėėėėėėėėėkite
QUOTE(dangek @ 2009 04 12, 08:35)
pavasarinei nuotaikai
Oi, koks gražus. Mane net pavydas apėmė - aš niekaip dėkliuko nesugebu nusivelt, o čia visa pieva su boružėm
Labai ačiū chuligankai už patarimus ir va, kas man gavosi - http://laimutia.velt...tinis_20132.jpg
Laimutia, šaunuolė esi! Labai graži rankinė ir burbuliukai puikiai pavyko
QUOTE(vilna-vilnonė @ 2009 04 14, 11:13)
Sveikos veltiniautojos, parašiau ir prie tapkiukų temos ir į jus kreipiuosi.Kaip sumažinti veltas tapkes? Man jas nupirko per dideles(ne pati nusipirkau) panešiojau kelis mėnesius bet nepatogu Ar man jas išplauti ir džiovinti iš naujo? Koks ten yra džiovinimas karštu būdu? Tapkytės labai mielos,nenorėčiau,kad gulėtų spintoje nenaudojamos.Pagelbėėėėėėėėėkite
jei skalbdama kiek patrinsi (gali uzsimovus, matysi kaip vilna traukiasi), tikrai pasitrauks. Arba dziovink ant radiatoriaus (o dar geriau- dzhiovyklej, tik tada jau daznai kishk nosi pazhiuret). Gali bandyt ir ishskalbt skalbyklej (ne karschiau kaip +30,40, kartu su kitais rubais, neilga programa)- turetu nedaug pasitraukt. Nors, yra rizikos, jog daugiau nei reikia pasitrauks (priklausomai kaip gerai buvo suvelta).
ta proga bishki ir ash pasirodysiu
Sedona, šalikėlis labai pavasarinis, spalvos
O uups bateliai perfecto Uups, norėjau tik pasiteiraut dėl tų ant pado matomų burbuliukų: jie pribadyti adatėlėm ar šlapiai kažkaip formuoti?
O uups bateliai perfecto Uups, norėjau tik pasiteiraut dėl tų ant pado matomų burbuliukų: jie pribadyti adatėlėm ar šlapiai kažkaip formuoti?
QUOTE(rutakiss @ 2009 04 24, 08:39)
tu rausvu slepeciu, tai karpyti ish pavelto veltinio, delioti kartu su visa vilna ir privelti, o rudu 'grilijazhas' padarytas ish dazhytu ivairiom rudom-geltonom spalvom vilnos burbuliuku skirtu zhaislu kimshimui. Irgi velta ishkart. Gyvai viskas matosi ryshkiau, tik nesugebu nufotografuot niekad
QUOTE(uups @ 2009 04 24, 13:35)
tu rausvu slepeciu, tai karpyti ish pavelto veltinio, delioti kartu su visa vilna ir privelti, o rudu 'grilijazhas' padarytas ish dazhytu ivairiom rudom-geltonom spalvom vilnos burbuliuku skirtu zhaislu kimshimui. Irgi velta ishkart. Gyvai viskas matosi ryshkiau, tik nesugebu nufotografuot niekad
Dėkui už atsakymą. O tamsiųjų tapukų vidus išties paslaptingas, nieko neįžiūrėsi ryškiai Bet čia turbūt visom rankdarbiautojom problema: nuotrauka 'nukanda' minimum pusę kūrinio grožio