Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

QUOTE(linada @ 2009 02 26, 18:11)
gal kas matė kur bambukinių kilimėlių mažučių ? niekur nerandu doh.gif visas atsargas baigiu sutrinti sad.gif nei senukuose, nei maximoj...

Kauno maximose kaip tik neblogu kilimeliu buvo pirkti,gerai persiutu. Apie 3 lt vnt. Gal ir pas jus yra .
Atsakyti
Yra ir pas mus. Trečiadienį Akropolio maximoje pirkau. Tiesa ne vėlimui- į virtuvę, bet tikrai neblogi....
Atsakyti
aciu, radau smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal galit pasakyti kur galima nusipirkti tos burbulinės plėvelės
Atsakyti
Ieškok Senukuose ir kitose statybinių prekių parduotuvėse.
Atsakyti
laba, neskaiciau daug velimo temos pastaruoju metu, vis tas laiko trukumas, tai nezinau, rase kas ar nerase, pastebejo/nepastebejo?
gi Jumi veltas salikas puikuojas ant kovo menesio "Laimos" virselio, o preito sestadienio Lietrytyje puikuojasi kitas Jumi salikas, na stai musu Jumi, vele vele, o dabar kaip sakoma, derlius uzderejo. sveikinu 4u.gif

o as pagaliau kazhka nuveliau sau, stai mano vyno butelaiciai - vazos

user posted image

o cia labiau linines nei veltines slepetes smile.gif

user posted image
Atsakyti
rašyt tikrai nerašė, bet pastebėti, manau, buvo, kas pastebėjo mirksiukas.gif

Sveikinimai Jumi ir nuo manęs 4u.gif

g00te, tavosios vazos...... wub.gif wub.gif wub.gif
Kažkas tooookioooo..... thumbup.gif
Atsakyti
g00te, puikus butelaiciai. O tapkytes man primine Hugo personazus (nzn kodel, jie juk su tapkem nevaiksciojo g.gif )
Atsakyti
Gal kada kas panašaus jau ir rodyta buvo, bet visgi -čia naujienos ax.gif (ypač spalvos man - naujoviškos...)
Reikia nors retkarčiais apie save pranešti tongue.gif

Egiptietiškų motyvų surišamas indas:

user posted image

Paslapčių dėželė:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 09 kovo 2009 - 14:16
Ievuschka, spalvytės labai gražios! thumbup.gif Dėželė iš viso fantastiška wub.gif Kaip suprantu, tą juostikę atsegus ji atsidaro?
Atsakyti
Chuliganka-dėkui ax.gif taip, juostikę atsegus-dėželė atsidaro tiek, kiek leidžia įkirpimai ir galėma slėpti joje savo paslaptis mirksiukas.gif Juostelė užsisega "knopkiuku".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 09 kovo 2009 - 18:18
ievuschka kokie kruopstus ir dailus Tavo darbeliai wub.gif Labai, labai, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti