O man irgi klausimas iškilo. Kodėl beveliant dviejų spalvų karšinį, (kai spalvos greta) užsimurzina šviesi spalva. Panašu ,kad beveldama užnešu ir priveliu kita spalvą.Kaip čia taip išeina.
nesuprantu
Vėlėja aš dar prasta, tai išeina tik vienspalvis arba dviejų sluoksnių padėkliukas. o su raštu - užmurzinu.
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
neužsimurzina, o tiesiog persivelia vilna viena per kita. taip visada buna. bet ypač matosi kai spalvos kontrastingos - viena tamsi o kita šviesi. įdėmiai pasižiūrėk - "užsimurzinus" ir tamsioji spalva - šviesenės vilnelės plaukeliai perėję ir į tamsiąją pusę.
QUOTE(Chuliganka @ 2009 02 23, 21:08)
Tai taip ir skaičiuoji bekočiodama? Ne pirmą kartą matau visokius kočiojimo skaičiukus parašytus, bet niekaip nesuprantu, ar tai skirta tik naujokėms maždaug painformuoti ar ir praktikoj tai taikot? Aš pati niekaip nesugebėčiau net apytiksliai įvardinti, kiek ten kartų kočioju. Tiesiog veliu ir žiūriu, kas gaunasi ir kaip apskritai vilnelė veliasi..
aš pati nebeskaičiuoju,bet kartais idarbinu vyrą,sūnus,jie tai skaičiuoja
QUOTE(blansyte @ 2009 02 24, 20:22)
aš pati nebeskaičiuoju,bet kartais idarbinu vyrą,sūnus,jie tai skaičiuoja
Va cia tai geras . As ir maniau, kad cia tik orentaciniai rasomi tie skaiciai Reiks ir man kada dukryte del idomumo "idarbint"
QUOTE(renefelt @ 2009 02 25, 00:20)
O as visada skaiciuoju. Netgi glostydama per tinkleli skaiciuoju kiek ir i kuria puse glostau
Niekada nebūčiau pagalvojus... Gal čia koks bajeriukas, renefelt? Tikrai skaičiuoji? Kažkaip nelabai tikiu
Man tai mistika atrodo tie visi skaičiavimai
Niekada pačiai nekilo tokia mintis.
Nu net ir nezinau, gal ir visa tai mantra tapo? Bet, kad skaiciuoju - faktas. Mano skaiciavimo tikslas - ne suvelimo kietumas, bet simetrija. Netgi glostymas viena kryptimas ratuku pagal rodykle, dekora siek tiek susuka. Tai atsuku ji, glostydama pries rodykle ratukais toki pat skaiciu. Gal kociojimas viska pataisytu ir nereikia taip "zaisti" bet kazkodel su sudetingu (mano akims) dekoru as niekad nerizikuoju
O as dazniausiai "pametu" skaiciu daugiausia iki 100 suskaiciuoju
Sveikos vėlėjėlės
Tikiuosi nesupyksit, kad aš dalinai ne į temą, bet šį kartą rašau organizacijos GGT "Pifas" vardu . Supermama jau tapo prieglobsčiu nuostabiai idėjai - Pifo aukcionui, tačiau pradėjus gerą darbą norisi tobulėti, eiti pirmyn, įtraukti vis daugiau žmonių. Tikiu, kad dauguma iš mūsų norėtų prisidėti pagelbėdami gyvūnams, tačiau kartais nė patys nežino kaip tai padaryti.
Aukciono įkūrėjų vardu labai nuoširdžiai prašau prisidėti prie šio gero tikslo savo šiltais darbeliais (parama). Būsim be galo dėkingi už bet pagalbą - bet ką, kas padėtų pritraukti naujų dalyvių ir surinkti taip reikiamos pagalbos gyvūnams, neturintiems namų ir juos mylinčių šeimininkų.
Jeigu nesunku, taip pat busiu dėkinga, jeigu prisidėti paraginsi ir kitas auksarankes ar ju darbelių mylėtojas
Ačiū
Tikiuosi nesupyksit, kad aš dalinai ne į temą, bet šį kartą rašau organizacijos GGT "Pifas" vardu . Supermama jau tapo prieglobsčiu nuostabiai idėjai - Pifo aukcionui, tačiau pradėjus gerą darbą norisi tobulėti, eiti pirmyn, įtraukti vis daugiau žmonių. Tikiu, kad dauguma iš mūsų norėtų prisidėti pagelbėdami gyvūnams, tačiau kartais nė patys nežino kaip tai padaryti.
Aukciono įkūrėjų vardu labai nuoširdžiai prašau prisidėti prie šio gero tikslo savo šiltais darbeliais (parama). Būsim be galo dėkingi už bet pagalbą - bet ką, kas padėtų pritraukti naujų dalyvių ir surinkti taip reikiamos pagalbos gyvūnams, neturintiems namų ir juos mylinčių šeimininkų.
Jeigu nesunku, taip pat busiu dėkinga, jeigu prisidėti paraginsi ir kitas auksarankes ar ju darbelių mylėtojas
Ačiū
na man skaičiavimai irgi mistika...bet bandžiau šiandiena. bėda, kad veliu žymiai greičiau nei skaičiuoju tai labai darbas susilėtintų skaičiuojant, labai skaičiuot neapsimoka
gal kas matė kur bambukinių kilimėlių mažučių ? niekur nerandu visas atsargas baigiu sutrinti nei senukuose, nei maximoj...