QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 22, 23:05)
aciu,kad atrasiai man ,,BLANSYTE'' , BET AS NESUPRANTU KA AS NEGERAI DARAU, PAS MANE NORS IR PARA KOCIOK VISVIEN NE KIETAS, TOKS KOKS TURETU BUTI, GAL CIA NUO VILNOS PRIKLAUSO. AS PERKU LIETUVISKA, PO 20 GRAMU MAISELIAI. O TU KOKIA?
IR BEJE KUR PERKATE VILNA, AS PASKUTINI KARTA PIRKAU PRIE SAULES MIESTO, SAGU PARDUOTUVEJ.
šalikams šiauliuose nera vilnos,aš siunčiuosi iš veltinio fabriko sluoksną.Tu perki karšini,šalikams tai jis nelabai,o šiaip tai veliasi karšinys iš sagu pasaulio gerai,ten latviškas,jis nesusivelia kietai,bet ,kad ir minkštas pakankamai tvirtas.šalikams juk ir nereikia kieto,sluoksnos šalikai minkštučiai ir gana švelnus .
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2009 02 23, 09:20)
Niekaip nesutinku ,kociojimas atima tikrai nemaziau laiko nei pats klojimas
Aisku cia jau galima gincytis bet norint tureti kokybiska darba reikia tikrai gerokai pakocioti netgi plonuteli minktuteli salika
Sita pamoka tikrai gerai isidemejau nuo pat pirmuju Dosetisku kursu
Uz sita tikrai aciu. Kartais atrodo jau uztenka o isdziovinus ir tikrai kritiskai apziurejus darba matosi kad dar reiktu padirbeti ,verta vel slapinti ir vel pakocioti
Jokia kritika mano pasisakymas nekvepia tik dalinuos ka pati atradau ir papildau atsakyma i klausima.
Jumi ,veliu daug ir gerai žinau kiek tas atima laiko.Man asmeniskai tikrai daugiau iseina deliojimas,bet gal čia kiekvienam savaip.O kočioju į visas puses apie 300 kartu,jei gerai kokia puse nesusivelia dar papildomai pakočioju kokius 150-200 kartu.Buna ,kad reikia ir pervelti,žiurint kokia vilna
kartais papildomai naudojuosi ir bambukine žaliuze,jei vilna itin nesivelia.
O deliojimas atima kartais valanda,kartais 3 ,žiūrint kaip darbine nuotaika,kaip mintys rikiuojasi.buna ,ked dekora dedu per 3-4 kartus,nuimu ir vel delioju