Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

QUOTE(fatima74 @ 2009 02 22, 21:16)
labuka mergaites vejelejes wub.gif as neveliu ,bet mielai megstu veltus dalykelius is jusu wub.gif  ax.gif turiu tapkytes ir pajutau kad reikia daqr papildomai LATEKSO uztept ax.gif  pasakykit prasau is kur jo nusipirkt 4u.gif aciuuuuuu

fatima74, www.vilnosfabrikas.lt , tik beda, kad maziausias kiekis 500 ml, 45 Lt... gal uzsiuk geriau koki odini paduka??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 22, 20:18)
GAL GALETUMET PASAKYTI, KIEK LAIKO VELIAT SALIKA? IR KOKIU DYDZIU? BUCIAU LABAI DEKINGA.
iR DAR, KAIP DEL SKALBYKLES, GIRDEJAU, KAD GALIMA IMEST I SKALBYKLE, PABAIGIA VELT  blush2.gif

aš apykakle veliu apie 3 valandas.Iskaitant viska ,nuo išdeliojimo vilnos iki padejimo džiūti.O pats kočiojimas tai tikrai neatima daug laiko..ilgiausiai aš deliojuosi vilna ir dekorą wub.gif .Dydis ,tai jau priklauso kokie tavo norai wub.gif

į skalbykle nededu,nes nereikia šalikui labai stipraus suvelimo.pakočiojusi padaužau i vonią kol pasitraukia vilnele wub.gif

bet čia aš taip darau,kitos gal daro kitaip,kiekvienas atranda sau tinkamiausia variantą wub.gif
Atsakyti
aciuuu juperiuk 4u.gif neisivaizduoji kaip smagiai mes tavo pirties kepures nesiojam 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog neuzilgo dar uzsakyma duosiu,nes daug pavyduoliu atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as nepavydi,tai prasysiu taves kad jiem nuveltum......o jei i tema,o jokioj parduotuvej nera,to latekso kad nereiktu siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 02 22, 21:48)
aciuuu juperiuk 4u.gif neisivaizduoji kaip smagiai mes tavo pirties kepures nesiojam 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif tiesiog neuzilgo dar uzsakyma duosiu,nes daug pavyduoliu atsirado lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o as nepavydi,tai prasysiu taves kad jiem nuveltum......o jei i tema,o jokioj parduotuvej nera,to latekso kad nereiktu siustis g.gif

labai smagu girdet... aciu 4u.gif

nu latekso tik ten... nes ir as is ten siunciuosi.... negirdejau, kad jo butu kokioj parduotuvej... kazkas kazkada rase, kad silikonu tepa, bet jau as tau tikraii nepatariu schmoll.gif schmoll.gif netepiau pati, bet isivaizduoju, kad nesamone... schmoll.gif itariu, kad ji nutrupa...

pasiziurejau dabar i savo tapukus- jau irgi skyles grauziasi... doh.gif reiks naujas nusivelt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 02 22, 21:45)
aš apykakle veliu apie 3 valandas.Iskaitant viska ,nuo išdeliojimo vilnos iki padejimo džiūti.O pats kočiojimas tai tikrai neatima daug laiko..ilgiausiai aš deliojuosi vilna ir dekorą  wub.gif .Dydis ,tai jau priklauso kokie tavo norai  wub.gif

į skalbykle nededu,nes nereikia šalikui  labai stipraus suvelimo.pakočiojusi padaužau i vonią kol pasitraukia vilnele  wub.gif

bet čia aš taip darau,kitos gal daro kitaip,kiekvienas atranda sau tinkamiausia variantą wub.gif

aciu,kad atrasiai man ,,BLANSYTE'' , BET AS NESUPRANTU KA AS NEGERAI DARAU, PAS MANE NORS IR PARA KOCIOK VISVIEN NE KIETAS, TOKS KOKS TURETU BUTI, GAL CIA NUO VILNOS PRIKLAUSO. AS PERKU LIETUVISKA, PO 20 GRAMU MAISELIAI. O TU KOKIA? 4u.gif IR BEJE KUR PERKATE VILNA, AS PASKUTINI KARTA PIRKAU PRIE SAULES MIESTO, SAGU PARDUOTUVEJ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veltinio_avytes: 22 vasario 2009 - 22:08
QUOTE(juperi @ 2009 02 22, 21:27)
nu latekso tik ten... nes ir as is ten siunciuosi.... negirdejau, kad jo butu kokioj parduotuvej... kazkas kazkada rase, kad silikonu tepa, bet jau as tau tikraii nepatariu  schmoll.gif  schmoll.gif  netepiau pati, bet isivaizduoju, kad nesamone... schmoll.gif itariu, kad ji nutrupa...

nu jau nu jau...kas ten trupėt gali....silikonas sudžiuvęs kaip guma. vienintelis jo minusas - slidumas jei ant šlapių grindų vaikštai. mano brolis jas vadina "tapkėmis žudikėmis" biggrin.gif nepaisant šio menko "nepatogumo" (nepatogumas išties didelis, ypač vyresniems ir vaikams) daugiau vieni pliusai biggrin.gif
man lateksas po menesio kažkaip nuo tapkių nusilupa, nusidėvi. reikės pabandyti užtepti ant viršaus, tik baugu kad neatsisluoksniuotų mastau.gif
Atsakyti
Latekso yra pirkti po 200 gramų vilniuje Veltinio namuose. Tik ka dman tai jie nepasiekiami. Teks tapkes nešiot be padų iki pačio balandžio. Nes tik tada sostinėn važiuosim.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 02 22, 20:45)
aš apykakle veliu apie 3 valandas.Iskaitant viska ,nuo išdeliojimo vilnos iki padejimo džiūti.O pats kočiojimas tai tikrai neatima daug laiko..ilgiausiai aš deliojuosi vilna ir dekorą  wub.gif .Dydis ,tai jau priklauso kokie tavo norai  wub.gif

Niekaip nesutinku ,kociojimas atima tikrai nemaziau laiko nei pats klojimas wink.gif Aisku cia jau galima gincytis bet norint tureti kokybiska darba reikia tikrai gerokai pakocioti netgi plonuteli minktuteli salika wink.gif
Sita pamoka tikrai gerai isidemejau nuo pat pirmuju Dosetisku kursu wink.gif Uz sita tikrai aciu. Kartais atrodo jau uztenka o isdziovinus ir tikrai kritiskai apziurejus darba matosi kad dar reiktu padirbeti ,verta vel slapinti ir vel pakocioti 4u.gif
Jokia kritika mano pasisakymas nekvepia tik dalinuos ka pati atradau ir papildau atsakyma i klausima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 23 vasario 2009 - 08:22
QUOTE(linada @ 2009 02 23, 00:11)
nu jau nu jau...kas ten trupėt gali....silikonas sudžiuvęs kaip guma. vienintelis jo minusas - slidumas jei ant šlapių grindų vaikštai. mano brolis jas vadina "tapkėmis žudikėmis" biggrin.gif nepaisant šio menko "nepatogumo" (nepatogumas išties didelis, ypač vyresniems ir vaikams) daugiau vieni pliusai  biggrin.gif
man lateksas po menesio kažkaip nuo tapkių nusilupa, nusidėvi. reikės pabandyti užtepti ant viršaus, tik baugu kad neatsisluoksniuotų mastau.gif

bandysiu save reabilituoti... mirksiukas.gif cituoju savo posta "netepiau pati, bet isivaizduoju, kad nesamone... itariu, kad ji nutrupa..." ...tai vis tik -nebandziau- ir nebandysiu... mirksiukas.gif

o del slapumo... g.gif nezinau...neteko per balas vaikscioti su veltom tapkem... o ir namuose parketa tik su dregna sluoste (bet ne slapia) pavalau... o i baseina- tai manau, kad nepatariama ne tik su silikonu teptom , bet ir su lateksu teptom eiti....

bet kokiu atveju- ilgiausiai ir patvariausiai laikytu koks nors odinis pasiutas padukas... g.gif

Linada, tikiuosi uz rimta nepriimsi? mirksiukas.gif nuotaika mano snd va tokia... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 23 vasario 2009 - 10:15
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 22, 23:05)
aciu,kad atrasiai man ,,BLANSYTE'' , BET AS NESUPRANTU KA AS NEGERAI DARAU, PAS MANE NORS IR PARA KOCIOK VISVIEN NE KIETAS, TOKS KOKS TURETU BUTI, GAL CIA NUO VILNOS PRIKLAUSO. AS PERKU LIETUVISKA, PO 20 GRAMU MAISELIAI. O TU KOKIA? 4u.gif IR BEJE KUR PERKATE VILNA, AS PASKUTINI KARTA PIRKAU PRIE SAULES MIESTO, SAGU PARDUOTUVEJ.

šalikams šiauliuose nera vilnos,aš siunčiuosi iš veltinio fabriko sluoksną.Tu perki karšini,šalikams tai jis nelabai,o šiaip tai veliasi karšinys iš sagu pasaulio gerai,ten latviškas,jis nesusivelia kietai,bet ,kad ir minkštas pakankamai tvirtas.šalikams juk ir nereikia kieto,sluoksnos šalikai minkštučiai ir gana švelnus . wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2009 02 23, 09:20)
Niekaip nesutinku ,kociojimas atima tikrai nemaziau laiko nei pats klojimas wink.gif Aisku cia jau galima gincytis bet norint tureti kokybiska darba reikia tikrai gerokai pakocioti netgi plonuteli minktuteli salika wink.gif
Sita pamoka tikrai gerai isidemejau nuo pat pirmuju Dosetisku kursu wink.gif Uz sita tikrai aciu. Kartais atrodo jau uztenka o isdziovinus ir tikrai kritiskai apziurejus darba matosi kad dar reiktu padirbeti ,verta vel slapinti ir vel pakocioti  4u.gif
Jokia kritika mano pasisakymas nekvepia tik dalinuos ka pati atradau ir papildau atsakyma i klausima.

Jumi ,veliu daug ir gerai žinau kiek tas atima laiko.Man asmeniskai tikrai daugiau iseina deliojimas,bet gal čia kiekvienam savaip.O kočioju į visas puses apie 300 kartu,jei gerai kokia puse nesusivelia dar papildomai pakočioju kokius 150-200 kartu.Buna ,kad reikia ir pervelti,žiurint kokia vilna wub.gif kartais papildomai naudojuosi ir bambukine žaliuze,jei vilna itin nesivelia.
O deliojimas atima kartais valanda,kartais 3 ,žiūrint kaip darbine nuotaika,kaip mintys rikiuojasi.buna ,ked dekora dedu per 3-4 kartus,nuimu ir vel delioju doh.gif
Atsakyti
Na svarbu naujokems atsakymai naudos atnestu ir kad paskaitytu wink.gif Velgi rasau kad nekritikuoju ne vienos darbo ,kiekviena suranda ir dirba taip kaip patogiausia.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 02 23, 14:07)
Jumi ,veliu daug ir gerai žinau kiek tas atima laiko.Man asmeniskai tikrai daugiau iseina deliojimas,bet gal čia kiekvienam savaip.O kočioju į visas puses apie 300 kartu,jei gerai kokia puse nesusivelia dar papildomai pakočioju kokius 150-200 kartu.Buna ,kad reikia ir pervelti,žiurint kokia vilna  wub.gif kartais papildomai naudojuosi ir bambukine žaliuze,jei vilna itin nesivelia.

Tai taip ir skaičiuoji bekočiodama? blink.gif Ne pirmą kartą matau visokius kočiojimo skaičiukus parašytus, bet niekaip nesuprantu, ar tai skirta tik naujokėms maždaug painformuoti ar ir praktikoj tai taikot? g.gif Aš pati niekaip nesugebėčiau net apytiksliai įvardinti, kiek ten kartų kočioju. Tiesiog veliu ir žiūriu, kas gaunasi ir kaip apskritai vilnelė veliasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chuliganka: 23 vasario 2009 - 20:09