Aciu uz pagyrimus
Ievushka, atvaziuok ir apziuresi
Aurelia, likau..a apzzaveta....apkereta....oviespatie su viespaciukais- koks grozis....
prašom didesnės nuotraukos
Ir man baltas pavydas
Ir man baltas pavydas
Jumi, labai gražu
Aurelia, fantastiska Aš irgi pavydžiu tokio daikto
Ir tikrai, norisi iš arčiau pažiūrėti
Aurelia, fantastiska Aš irgi pavydžiu tokio daikto
Ir tikrai, norisi iš arčiau pažiūrėti
Issiaiskinsiu, kaip ten su ta programa padidinti, nesigauna man kiek bandziau
Labai gražūs Jumi ir Aurelios darbai
Aš kažkaip nepavydžiu, kaip tik gera pažiūrėti ir man pačiai kyla daug naujų minčių ką galėčiau padaryti.
Aišku sijono dar nevelsiu Labai jau daug vilnos man reikėtų. Nebet kada kuriai mergaitei reikės pabandyti.
Aš kažkaip nepavydžiu, kaip tik gera pažiūrėti ir man pačiai kyla daug naujų minčių ką galėčiau padaryti.
Aišku sijono dar nevelsiu Labai jau daug vilnos man reikėtų. Nebet kada kuriai mergaitei reikės pabandyti.
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 05, 09:47)
Labai gražūs Jumi ir Aurelios darbai
tikrai nerealiai atrodo
Noreciau dar del velto rubelio paklaust, ar nebaisu toky daikta skalbt .
Ar nekenkia veltinukui daznas skalbimas?
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 04, 17:32)
Ievuschka, sekiojasi neblogai . Kažkiek veliu, bet daugiau kartoju senesnius darbus, nei kažką naujo pagaminu. Dėl tos priežasties seniai ir nesirodžiau .
Kai turėsiu ką verto dėmesio, pažadu pasirodyti .
Sveika, Minesota, retai pasirodai
SIjonas neissisedi, trecia diena trinuosi su juo, pamusalas saugo Be pamusalo manau issisedetu
SIjonas neissisedi, trecia diena trinuosi su juo, pamusalas saugo Be pamusalo manau issisedetu
Aurelia , puikus darbas. ? Ar vėlei ant kokio audinio ? Atrodo toks plonas , aišku kiek įmatau
QUOTE(Sedona @ 2009 02 07, 11:10)
Aurelia , puikus darbas. ? Ar vėlei ant kokio audinio ? Atrodo toks plonas , aišku kiek įmatau
Sedon, ne, vien is vilnos