Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

Čia dar bandymai, muilas ir gėlytė-gumytė dukrai į plaukus biggrin.gif Dėl muilų, kam padovanojau, džiaugiasi, sakė, kad niekas netyžta, tik nelaiko drėgmėj, vėliau iš karšinio, tai pastebėjau, kad džiūsta žymiai greičiau nei su sluoksna velta rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
O tai su karsinio tapkutem koju negrauzia? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2009 02 03, 16:51)
O tai su karsinio tapkutem koju negrauzia? g.gif  mirksiukas.gif

nu, kad neee schmoll.gif
as turejau is karsinio ir is sluoksnos- mano patirtis rodo, kad karsinys patvaresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 02 03, 19:03)
nu, kad neee schmoll.gif
as turejau is karsinio ir is sluoksnos- mano patirtis rodo, kad karsinys patvaresnis  smile.gif

Ir man atrodo, kad karšinys patvaresnis ir lengviau velti kažkaip su juo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,senai rodziaus smile.gif

Keli nauji darbai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazu, Jumi 4u.gif

Pagaliau as nusiveliau sijona, esu laaabai patenkinta juo, be siuliu, kisenes irgi isveltos, pamusalas linksmesnis ir kaip man patinka, su kvarbatkom blush2.gif
Siltas nerealiai, su trumpa striuke vaikstau, jausmas lyg su ilgu paltu buciu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, nerealūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
be galo gėriuosi išmastytais darbais bigsmile.gif
Atsakyti
nesakysiu nieko dry.gif ish pavydo dry.gif
Atsakyti
Jumi,taviejikaip visada thumbup.gif thumbup.gif

Aurelia ,pavydžiu tau sijono,isivaizduoju kaip gera su juo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jumi, Aurelija, be galo gražūs, skoningi darbai!
wub.gif bigsmile.gif .

Atsakyti
Jumi-pasaka wub.gif Tašiukas-tiesig fainuoliškas rolleyes.gif

Aurelia - aš irgi iš pavydo jau degu... niekad neprisiruošiu tokio didelio daikto nusivelt doh.gif Bet kaip miela-malonu tokį sijoną segėt, įsivaizduoju... rolleyes.gif
Tik tu velnių gausi, kad neleidi iš arčiau visko apžiūrėt, jau tokias mažas nuotraukas visad įkeli , niu niu niu!

Minesota - kaip tau sekiojasi? Ar veli ką? Pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti