Čia dar bandymai, muilas ir gėlytė-gumytė dukrai į plaukus Dėl muilų, kam padovanojau, džiaugiasi, sakė, kad niekas netyžta, tik nelaiko drėgmėj, vėliau iš karšinio, tai pastebėjau, kad džiūsta žymiai greičiau nei su sluoksna velta
O tai su karsinio tapkutem koju negrauzia?
QUOTE(god@ @ 2009 02 03, 16:51)
O tai su karsinio tapkutem koju negrauzia?
nu, kad neee
as turejau is karsinio ir is sluoksnos- mano patirtis rodo, kad karsinys patvaresnis
QUOTE(juperi @ 2009 02 03, 19:03)
nu, kad neee
as turejau is karsinio ir is sluoksnos- mano patirtis rodo, kad karsinys patvaresnis
Ir man atrodo, kad karšinys patvaresnis ir lengviau velti kažkaip su juo
Sveikos,senai rodziaus
Keli nauji darbai
Keli nauji darbai
Labai grazu, Jumi
Pagaliau as nusiveliau sijona, esu laaabai patenkinta juo, be siuliu, kisenes irgi isveltos, pamusalas linksmesnis ir kaip man patinka, su kvarbatkom
Siltas nerealiai, su trumpa striuke vaikstau, jausmas lyg su ilgu paltu buciu
Pagaliau as nusiveliau sijona, esu laaabai patenkinta juo, be siuliu, kisenes irgi isveltos, pamusalas linksmesnis ir kaip man patinka, su kvarbatkom
Siltas nerealiai, su trumpa striuke vaikstau, jausmas lyg su ilgu paltu buciu
nesakysiu nieko ish pavydo
Jumi,taviejikaip visada
Aurelia ,pavydžiu tau sijono,isivaizduoju kaip gera su juo
Aurelia ,pavydžiu tau sijono,isivaizduoju kaip gera su juo
Jumi, Aurelija, be galo gražūs, skoningi darbai!
.
.
Jumi-pasaka Tašiukas-tiesig fainuoliškas
Aurelia - aš irgi iš pavydo jau degu... niekad neprisiruošiu tokio didelio daikto nusivelt Bet kaip miela-malonu tokį sijoną segėt, įsivaizduoju...
Tik tu velnių gausi, kad neleidi iš arčiau visko apžiūrėt, jau tokias mažas nuotraukas visad įkeli , niu niu niu!
Minesota - kaip tau sekiojasi? Ar veli ką? Pasirodyk
Aurelia - aš irgi iš pavydo jau degu... niekad neprisiruošiu tokio didelio daikto nusivelt Bet kaip miela-malonu tokį sijoną segėt, įsivaizduoju...
Tik tu velnių gausi, kad neleidi iš arčiau visko apžiūrėt, jau tokias mažas nuotraukas visad įkeli , niu niu niu!
Minesota - kaip tau sekiojasi? Ar veli ką? Pasirodyk