Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

Sveikos gyvos vėlėjėlės 4u.gif
100 metų nebuvau pas jus užėjusi, turėjau malonių rupestėlių smile.gif pasigimdžiau dukrytę 4u.gif
Žiūriu žiūriu ir negaliu atsižiūrėti kokių visokių grožių pridarėtė thumbup.gif šaunuolytės thumbup.gif
Noriu ir aš pasirodyti ka padariau nėštumo metu.Buvau gavusi užsakymą restoranui... nuvėliau vynmedį su vynuogėm... pažiūrėkit ir įvertinkit smile.gif blush2.gif wub.gif

http://public.fotki....estorane-sadut/
Atsakyti
-Lauryte-, pirmiausia su mažu stebukliuku wub.gif wub.gif wub.gif

O apie vynuoges tai tyliu, nerealus grožis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2009 01 28, 19:19)
-Lauryte-, pirmiausia su mažu stebukliuku wub.gif  wub.gif  wub.gif

O apie vynuoges tai tyliu, nerealus grožis drinks_cheers.gif  thumbup.gif

ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus stebukliuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vynuoges labai sunkiai matosi,bet kiek iziuriu,tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 01 28, 19:31)
Sveikinu sulaukus  stebukliuko  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vynuoges labai sunkiai matosi,bet kiek iziuriu,tai  thumbup.gif  thumbup.gif

aga, matosi gal ir prastai verysad.gif bet ne pati fotkinau... pakabintos vynuogės aš ir pati dar natūroje nemačiau biggrin.gif doh.gif biggrin.gif vis dar neprisiruošiu biggrin.gif
Atsakyti
-Lauryte- ir as labai noreciau nuosirdziai prisidet prie sveikinimu gimus dukrytej wub.gif

O ir vynuoges labai grazei atrodo thumb_yello.gif
Atsakyti
user posted image

Jūsų teismui, pirmas bandymas adatėlėmis, tik patarkit, kaip tas matomas skylutes paslėpti nuo badymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lauryte- @ 2009 01 28, 19:10)
Sveikos gyvos vėlėjėlės  4u.gif
100 metų nebuvau pas jus užėjusi, turėjau malonių rupestėlių  smile.gif pasigimdžiau dukrytę  4u.gif
Žiūriu žiūriu ir negaliu atsižiūrėti kokių visokių grožių pridarėtė  thumbup.gif  šaunuolytės  thumbup.gif
Noriu ir aš pasirodyti ka padariau nėštumo metu.Buvau gavusi užsakymą restoranui... nuvėliau vynmedį su vynuogėm... pažiūrėkit ir įvertinkit  smile.gif  blush2.gif  wub.gif

http://public.fotki....estorane-sadut/

thumbup.gif silta... o ar tik pacios vynuogiu kekes veltos, ar ir lapai? kazkaip neiziuriu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 01 28, 21:48)
thumbup.gif silta... o ar tik pacios vynuogiu kekes veltos, ar ir lapai? kazkaip neiziuriu... smile.gif

velta viskas... ir šakos ir lapai ir kekės:)
Atsakyti
Sveikutės:) norėjau pasiklaust ar galima iš karšinio tapkutes ar pirties kepures velt, nes esu vėlus tik iš sluoksnos blush2.gif ABC turimos karšinio spalvytės labai sužavėjo... tokios gamtiškos wub.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2009 01 30, 16:21)
Sveikutės:) norėjau pasiklaust ar galima iš karšinio tapkutes ar pirties kepures velt, nes esu vėlus tik iš sluoksnos  blush2.gif  ABC turimos karšinio spalvytės labai sužavėjo... tokios gamtiškos  wub.gif
Ačiū 4u.gif

zinoma-galima... beje karsinio tapkutes ilgaamziskesnes 4u.gif
Atsakyti
Oj kaip super! Ačiū už atsakymą sokiai.gif
Atsakyti