Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis - 28 tema

QUOTE(Oksyte @ 2009 01 27, 17:23)
Faini muiliukai  thumbup.gif As per Kaledas kelis padariau, tikrai dziaugesi kas gavo  smile.gif

Sakykit mergaites, dar vienas ne labai korektiskas klausimas  blush2.gif . Ar is veltinio imanoma ka nors uzdirbt  g.gif . Nes as tai kai prie veltinio prisoku, vyras kazkaip sleivai ziuret pradeda, atseit ka tu cia terliojes, vistiek niekam tas tavo veltinis nereikalingas  schmoll.gif  ... unsure.gif

Ačiū už įvertinimą, man kaip mažam vaikui tai labai svarbu mirksiukas.gif

Dėl uždirbimo - manau, kad prisidurti tikrai galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2009 01 27, 18:25)
Ačiū už įvertinimą, man kaip mažam vaikui tai labai svarbu mirksiukas.gif

Aha, ir man pazistamas tas jausmas thumbup.gif blush2.gif
QUOTE(Crazy @ 2009 01 27, 18:25)
Dėl uždirbimo - manau, kad prisidurti tikrai galima rolleyes.gif

Sakai g.gif .
Na jei rimtai uzsiimti as net zinau nuo ko pradet galeciau blush2.gif . Cia pries Kaledas buvau i Ukmerges rankdarbiu parduotuve uzsukus, tai savininke kai pamate mano stai tokias rozes (buvau isegus i salikely ax.gif )
user posted image
pasiule pas ja jas pardavineti blush2.gif Bet tuo metu atsisakiau, nes kitais darbais buvau uzsivertus, be to ir nezinojau kiek cia jas ivertint reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2009 01 27, 17:19)
Ačiū tau už įvertinimą, net nuotaika pakilo wub.gif Bandysiu aš juos tobulinti, nes tas su rožiniu, tai išvis pirmas bandymas biggrin.gif beje, iki kokio lygio jį ten kočioti, kaip manai ax.gif

Dėl pupuliukų tai jo - mes kovo vidurį žadam sulaukti rolleyes.gif

O apvelti labai stipriai, manau, nereikia, tiap galima ir visą muilą iki minimumo sumažinti. Kadangi kaskart žmogus besimuiluodamas patrina muilą tarp rankų, tai tuo pačiu ir vilna šiek tiek veliasi. Tai mažėja muilas, o vilnos apvalkalas-kartu su juo, juk besiveldama vilna traukiasi . Svarbu, kad labai gerai sukibtų vilna ir šiek tiek apsiveltų.

O maniškis pagrandukas turėtų nosį iškišti balandžio 1-ąją lotuliukas.gif

QUOTE(Oksyte @ 2009 01 27, 17:23)
Faini muiliukai  thumbup.gif As per Kaledas kelis padariau, tikrai dziaugesi kas gavo  smile.gif

Sakykit mergaites, dar vienas ne labai korektiskas klausimas  blush2.gif . Ar is veltinio imanoma ka nors uzdirbt  g.gif . Nes as tai kai prie veltinio prisoku, vyras kazkaip sleivai ziuret pradeda, atseit ka tu cia terliojes, vistiek niekam tas tavo veltinis nereikalingas  schmoll.gif  ... unsure.gif

Taigi skelbimų lentoj rankdarbių skyrelyje yra ne viena vėlėjėlė paskelbusi savo temą, ir velia pagal užsakymus arba tiesiog pardavimui (aš-viena iš jų ax.gif ). Manau-jei jų temos gyvuoja ne pirmus metus, tai užsidirbti kažkiek įmanoma, na prisidurti kažkiek, o jei tas užsiėmimas-dar ir malonumą teikia-kodėl gi ne?
Atsakyti
Oksyte, man veltiniavimas tai savotiškas meditavimas wub.gif .
dauk ką tas vyras gali pasakyti,maniškis irgi kreivai žiūredavo,bet dabar priprato ir nebebamba,juolab juk niekam nekenkiam,o dar ir save papuošiam,dovanoms sutaupom wub.gif
Aš eidama į gimtadienius nebesuku galvos ką padovanoti,tiesiog nuveliu kažką ir padovanoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas nors bandete muiluotis (praustis) apveltu muilu?? g.gif Ir ne viena kart, o daug. t.y. tiek, kiek yra muilo? As bandziau. Ir pasakysiu saziningai - niekalas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Man laaaabai nepatiko. Ir daugiau nedaryciau tokiu dalykeliu. taip grazu, spalvota ir pradzioj visai nieko (nors nesakyciau tai tvirtai). Bet kai muilo numuiluoji daugiau nei 50% tikrai nemalonu buna. Tiek estetinis vaizdas nezavi, tiek ir patogumo nera jokio Spalvos tapo baisios, vilna pradejo atsiskirti nuo muilo.
Taip, grazu - nesigincysiu. Bet tik tiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renefelt: 27 sausio 2009 - 22:24
QUOTE(ievuschka @ 2009 01 27, 21:19)

O maniškis pagrandukas turėtų nosį iškišti balandžio 1-ąją  lotuliukas.gif

Labai liuks diena, aš gimiau tą dieną biggrin.gif

renefelt, pati vėlei, na, aš pabandysiu, vaikis dabar tik tokiu muilu rankas šveičia, o tada galėsiu ir nuomonę išsakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2009 01 27, 23:22)
O kas nors bandete muiluotis (praustis) apveltu muilu?? g.gif  Ir ne viena kart, o daug. t.y. tiek, kiek yra muilo? As bandziau. Ir pasakysiu saziningai - niekalas schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif .

Eik jau? blink.gif Cia tai sudominai g.gif ! Reiktu ir man padaryt ir isbandyt...

ievuschka, dar i ta rankdarbiu skyreli net paziuret nedrystu lotuliukas.gif , o apie savo tema net nepagalvojau biggrin.gif Nors gal ir neblogas sumanymas butu mastau.gif. Pries sventes buvau kelis darbus uzsakymui padarius, zmones tikrai liko patenkinti thumbup.gif . Tik norisi rankele dar patobulint, nes su kiekvienu prisedimu, vis kazka naujo vilnoj atrandu bigsmile.gif. Gaila, kad apie jokius kursus net pagalvot negaliu schmoll.gif , tikrai butu idomu. Bet pagranduke permaza wub.gif, su teveliu ilgai neisbus schmoll.gif be to dar ir maitinu.. Zodziu, kaip nebutu gaila
Первым делом первым делом самолеты
Ну а девушки а девушки потом
...
biggrin.gif

QUOTE(blansyte @ 2009 01 27, 22:34)
Oksyte, man veltiniavimas tai savotiškas meditavimas  wub.gif .

drinks_cheers.gif
Kaip cia grazei ir taiklei parasei wub.gif Tikrai vilna turi kazkokia uzburiancia trauka.
Man panasei kaip su saulegrazom, kol nevalgai ir nereikia, bet jei tik prisilietei, viskas - prapuolei bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 28 sausio 2009 - 04:56
Labas rytas 4u.gif Šian važiuosiu iki ABC parduotuvės, žiūrėsiu, ko dar ten yra rolleyes.gif
Atsakyti
O kas nors bandete muiluotis (praustis) apveltu muilu?? g.gif  Ir ne viena kart, o daug. t.y. tiek, kiek yra muilo? As bandziau. Ir pasakysiu saziningai - niekalas schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . Man laaaabai nepatiko. Ir daugiau nedaryciau tokiu dalykeliu. taip grazu, spalvota ir pradzioj visai nieko (nors nesakyciau tai tvirtai). Bet kai muilo numuiluoji daugiau nei 50% tikrai nemalonu buna. Tiek estetinis vaizdas nezavi, tiek ir patogumo nera jokio Spalvos tapo baisios, vilna pradejo atsiskirti nuo muilo.
Taip, grazu - nesigincysiu. Bet tik tiek  verysad.gif

thumbup.gif tikrai teisybe...as irgi apsivelus buvau- tai tikras niekalas... schmoll.gif man tai tas muilas isskydo, suminkstejo kaip plastelinas koks- taigi visas muiliukas issideformavo...matomai del to, kad ta vilna ilgai buna slapia- ir ta muila drekina. Nenoreciau niekam nei daryt, nei dovanot... na nebent tokia ideja esu maciusi pas musu veltiniautojas- akmenuku imitacija- tai gal padejus graziai atrodo, kvepia (gal ir spintoj kokioj tarp ranksluosciu ideti) g.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 01 28, 08:25)
thumbup.gif tikrai teisybe...as irgi apsivelus buvau- tai tikras niekalas...  schmoll.gif man tai tas muilas isskydo, suminkstejo kaip plastelinas koks- taigi visas muiliukas issideformavo...matomai del to, kad ta vilna ilgai buna slapia- ir ta muila drekina. Nenoreciau niekam nei daryt, nei dovanot... na nebent tokia ideja esu maciusi pas musu veltiniautojas- akmenuku imitacija- tai gal padejus graziai atrodo, kvepia (gal ir spintoj kokioj tarp ranksluosciu ideti) g.gif

Na, tikuosi, kad po kelių dienų galėsiu ir aš konkretesnę nuomonę šiuo klausimu pasakyti, nes dabar intensyviai šis muilas naudojamas rolleyes.gif
Atsakyti
O kas nors bandete muiluotis (praustis) apveltu muilu?? g.gif  Ir ne viena kart, o daug. t.y. tiek, kiek yra muilo? As bandziau. Ir pasakysiu saziningai - niekalas schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . Man laaaabai nepatiko. Ir daugiau nedaryciau tokiu dalykeliu. taip grazu, spalvota ir pradzioj visai nieko (nors nesakyciau tai tvirtai). Bet kai muilo numuiluoji daugiau nei 50% tikrai nemalonu buna. Tiek estetinis vaizdas nezavi, tiek ir patogumo nera jokio Spalvos tapo baisios, vilna pradejo atsiskirti nuo muilo.
Taip, grazu - nesigincysiu. Bet tik tiek  verysad.gif

mano tevai pirtyje jį naudoja ir labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 01 28, 11:25)
mano tevai pirtyje jį naudoja ir labai patenkinti  thumbup.gif

Aš irgi tam tikslui darysiu, prisiprkai šian ABC vilnos, tai jau velsiu biggrin.gif Beje, dėl muiliukų, žinoma, jei jie laikomi šlapiai, tai faktas kad tyžta kaip ir kiekvienas muilas, pati nusipraususi nuspaudžiu vandenį ir padedu jį sausai, kol kas nieko blogo nematau, aš naudoju apveltą sluoksna, draugei davei su karšiniu, va, sakė pasakys ir ji savo nuomonę rolleyes.gif
Atsakyti